![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (201) % « Перша ... 97 98 [99] 100 101 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Таумиэль ![]() |
Відправлено: Jan 15 2015, 15:04
|
Offline![]() Sonna Cosa Nostra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6674 Користувач №: 5298 Реєстрація: 9-July 05 ![]() |
ШТАААААА ШТА ШТА ШТАААА "ИСЧЕЗНУВШУЮ" НЕ НОМИНИРОВАЛИ НА ЛУЧШИЙ АДАПТИРОВАННЫЙ СЦЕНАРИЙ!!!! это всё. писец подкрался незаметно |
|
Арфей ![]() |
Відправлено: Jan 17 2015, 23:31
|
Offline![]() 71 час ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр IV Вигляд: -- Група: Супермодератор Повідомлень: 30292 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 ![]() |
Погані новини для фанатів Професора Ксав`єра і Магнето. В інтерв'ю з Ларрі Кінгом наш улюблений сер Патрік Стюарт, відомий як Професор Ікс, розповів не саму приємну новину. Ведучий запитав його, чи з'явиться він у наступному фільмі «Люди Ікс: Апокаліпсис», на що актор відповів: - Ні. І сер Іен Маккеллен теж. Вчора ввечері я дізнався багато нового про фільм. Здебільшого він розповість про більш ранній період життя наших персонажів. Так що не думаю, що ми там з'явимося. Після того, як Росомаха успішно змінив хід історії в «Днях минулого майбутнього», всі наступні події змінилися. Десь по ходу розповіді, приблизно через 10 років після попереднього фільму, Людям Ікс довелося зіткнутися з могутнім мутантом по імені Апокаліпсис, який і стане головним лиходієм фільму. Ми сумніваємося, що Браян Сінгер упустить шанс і зовсім не покаже старих версій Магнето і Ксав`єра. Хоча б у невеликому камео їх участь здається цілком ймовірною. |
|
Sanna ![]() |
Відправлено: Jan 18 2015, 18:56
|
Offline![]() перетоксичь токсика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Верховний чародій VII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 18081 Користувач №: 42966 Реєстрація: 5-October 08 ![]() |
=cry2= це дуже погана новина... |
|
Арфей ![]() |
Відправлено: Jan 19 2015, 15:13
|
Offline![]() 71 час ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр IV Вигляд: -- Група: Супермодератор Повідомлень: 30292 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 ![]() |
Sanna, я бы сделал сцену на их месте, как в Днях будущего - просто через 40 лет история переменилась кстати, тоже странно - молодая Джин грей там будет. а вот в третих людях икс они к ней приходили уже стариками |
|
Таумиэль ![]() |
Відправлено: Jan 22 2015, 10:50
|
Offline![]() Sonna Cosa Nostra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6674 Користувач №: 5298 Реєстрація: 9-July 05 ![]() |
я тут позавчера посмотрела "Бёрдмэна" товарищи, это было прекрасно. такой восхитительной полноты картины давно не было на экране. особенно операторская работа. и монтаж звука, чего уж там (барабанщик лоль). а актёёёёры! Китон+Нортон на экране - блеск. монолог Эммы Стоун - вообще шикарно. мммм. а сам сценарий! один из немногих фильмов, чей конец я не смогла предсказать. и, разумеется, экран просто кишит пасхалками. я радовалась, как маленькая, когда пасхалка проскакивала на экране или в диалогах. ПыСы. спэшл для Шеды - в начале фильма упоминают Реннера. всегда пожалуйста |
|
Sanna ![]() |
Відправлено: Jan 23 2015, 11:39
|
||
Offline![]() перетоксичь токсика ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Верховний чародій VII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 18081 Користувач №: 42966 Реєстрація: 5-October 08 ![]() |
Издеваешься?!((( Я и так фильм жду, а теперь и вовсе покоя не будет, ыыыыы(( |
||
|
Арфей ![]() |
Відправлено: Jan 23 2015, 11:40
|
||
*ушёл в дебри инета искать пиратку* |
||
|
Таумиэль ![]() |
Відправлено: Jan 23 2015, 12:30
|
||
ПОКАЙСЯ на такое надо только в кино! |
||
|
Арфей ![]() |
Відправлено: Jan 23 2015, 12:32
|
||
я тебя огорчу, как и всех украинцев - у нас его не покажут) |
||
|
Таумиэль ![]() |
Відправлено: Jan 23 2015, 15:32
|
Гелиос, это сейчас такая шутка? Оо там же столько номинаций, такое невозможно пропустить Оо |
|
Сторінки: (201) % « Перша ... 97 98 [99] 100 101 ... Остання » | Нова тема |