Сторінки: (66)  % « Перша ... 31 32 [33] 34 35 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

Ошибки в книгах ГП

anity7
Відправлено: Feb 6 2007, 14:28

Who's next?
Стать:
Великий магістр IV
Вигляд: --
Група: Користувачі
Користувач №: 21406

Цитата (Sirius Blek @ Feb 6 2007, 13:04)
Во ГПиТК говорится что Рон ни разу не был в Запретном Лесу.

цитатку не дадите?
Но в ГПиУА во время ссоры мистера и миссис Уизли (в Дырявом Котле)миссис Уизли говорит что Рона и Гарри уже дважды заносило в Запретный Лес.Как ето обьяснить?

в первый раз - в ГП и ФК (отбывали наказание - вместе с Харгидом патрулировали лес, искали того, кто убивает единорогов), во второй раз - в ГП и ТК (встреча с Арагогом)
^
Pokibor
Відправлено: Feb 6 2007, 15:26

Магистр Ордена Тени
Стать:
Користувач №: 24444

Цитата (Эноа @ Feb 6 2007, 14:01)
У меня еще один вопрос. В "Ордене Феникса" в главе 22 Гарри и семейство Уизли аппартировали на площадь Гриммо из кабинета Дамблдора. Каким образом, собственно, им это удалось

Или кабинет специально зачарован под это дело?

Чары можно снимать с отдельных помещений (как это сделали на экзамене по аппарированию). Возможно, тогда Дамб снял чары, либо они вообще всегда сняты с кабинета (либо из кабинета можно аппарировать, но нельзя аппарировать в него).
^
Prof Dumbledore
Відправлено: Feb 6 2007, 18:05

Virtual Swiss Pilot LX340
Стать:
Анімаг VII
Користувач №: 21807

Во ГПиТК говорится что Рон ни разу не был в Запретном Лесу.
Но в ГПиУА во время ссоры мистера и миссис Уизли (в Дырявом Котле)миссис Уизли говорит что Рона и Гарри уже дважды заносило в Запретный Лес.Как ето обьяснить?

Це говорить пан Уїізлі.
Цитата (anity7 @ Feb 6 2007, 14:28)
в первый раз - в ГП и ФК (отбывали наказание - вместе с Харгидом патрулировали лес, искали того, кто убивает единорогов), во второй раз - в ГП и ТК (встреча с Арагогом)

Не плутайте, будь-ласка, фільм та книжку.
У Філософському камені Рон не був в лісі, оскільки з вчетверо збільшеною після укусу Норберта рукою лежав у лікарні, а у лісі були були Хаґрід, Герміона, Гаррі, Невілль та Дрейко. Його не покарали тоді, бо в принципі не було за що. У фільмі в лісі справді був Рон замість Невілля.
Враховуючи, що фільм на той час, коли писалася книжка, ще не планувався, то це має бути помилка Роулінг.
^
Jenyfer
Відправлено: Feb 11 2007, 09:21

Я белая и пушистая!
Стать:
Підмайстер VII
Користувач №: 24103

Я недавно перечитывала пятую книгу и меня кое что удивило!
В "Кабаньей голове" Чжоу Чанг говорит:"...Не говоря уже о всех заданиях с которыми он /Гарри/справился в прошлом году Турнире Трех Волшебников.Одолел дракона, русалок, паука..."
А последнее она откуда знает?!
Гарри вроде не распространялся на счет как, в какой части лабиринта и в какое время он сражался!
Ему кажется трудо было об этом говорить..или я ошибаюсь?
^
Prof Dumbledore
Відправлено: Feb 11 2007, 09:38

Стать:
Анімаг VII

Цитата (Jenyfer @ Feb 11 2007, 09:21)
Я недавно перечитывала пятую книгу и меня кое что удивило!
В "Кабаньей голове" Чжоу Чанг говорит:"...Не говоря уже о всех заданиях с которыми он /Гарри/справился в прошлом году Турнире Трех Волшебников.Одолел дракона, русалок, паука..."
А последнее она откуда знает?!
Гарри вроде не распространялся на счет как, в какой части лабиринта и в какое время он сражался!
Ему кажется трудо было об этом говорить..или я ошибаюсь?

Я думаю, відомості про можливі перешкоди в лабаринті могли стати відомими і не лише через учасників турніру, а й через організаторів. Все таки щоб уникнути нещасних і, передовсім, смертельних випадків, а також щоб мати змогу проводити турнір в наступному організатори мають переконати потенційних учасників у відсутності прямої небезпеки для життя. Тому ця інформація могла бути оприлюднена ким завгодно.
^
Jenyfer
Відправлено: Feb 11 2007, 09:44

Я белая и пушистая!
Стать:
Підмайстер VII

Цитата (Prof Dumbledore @ Feb 11 2007, 09:38)
Я думаю, відомості про можливі перешкоди в лабаринті могли стати відомими і не лише через учасників турніру, а й через організаторів. Все таки щоб уникнути нещасних і, передовсім, смертельних випадків, а також щоб мати змогу проводити турнір в наступному організатори мають переконати потенційних учасників у відсутності прямої небезпеки для життя. Тому ця інформація могла бути оприлюднена ким завгодно.

Сумніваюся, бо в лабиринті вони мали зустрітися з непередбаченими перешкодами...а після закінчення всім вже було не до того...
Тим більш, що "хто завгодно" знати її не міг!І чому нікому офіційно зучасників не повідомили про потенційну небеспеку в першому турі?
Всі учасники взнали підгляданням...тож тут щось не те...
^
Prof Dumbledore
Відправлено: Feb 11 2007, 10:04

Стать:
Анімаг VII

Цитата (Jenyfer @ Feb 11 2007, 09:44)
Сумніваюся, бо в лабиринті вони мали зустрітися з непередбаченими перешкодами...а після закінчення всім вже було не до того...
Тим більш, що "хто завгодно" знати її не міг!І чому нікому офіційно зучасників не повідомили про потенційну небеспеку в першому турі?
Всі учасники взнали підгляданням...тож тут щось не те...

Все таємне рано чи пізно стає відомим усім. Особливо після таких подій. Так чи інакше хтось цю інформацію до них доніс. Хтось мав знати в міністерстві, зтось розповів дітям, і цього досить. Я сумніваюся в тому, що це помилка. З тих, хто пройшов весь лабіринт живим залишився лише Гаррі, але знали про "вміст" його значно більше людей.
^
Jenyfer
Відправлено: Feb 11 2007, 10:28

Я белая и пушистая!
Стать:
Підмайстер VII

Цитата (Prof Dumbledore @ Feb 11 2007, 10:04)
Все таємне рано чи пізно стає відомим усім. Особливо після таких подій. Так чи інакше хтось цю інформацію до них доніс. Хтось мав знати в міністерстві, зтось розповів дітям, і цього досить. Я сумніваюся в тому, що це помилка. З тих, хто пройшов весь лабіринт живим залишився лише Гаррі, але знали про "вміст" його значно більше людей.

А скільки людей знали що саме Гаррі зустрівся з павуком?
Тим більш що таємне стає відомим якщо його хтось втаємничуе, а так....це ж не була суперважлива деталь...навіщо її втаємничувати?
І особливо після таких подій?
Всі були заняті після таких подій і навіщо комусь здався якийсь павук?Там ж слідства не було, бо міністерство не зважило на застереження Дамбла.."несчасний віпадок...усе...інцидент вичерпано.." ось що було в міністерстві...і нікому діла не було... всі залагоджували відносини з Франціею і Болгарією...причому Крам використав непрощене закляття..Каркароф втік..а всі про павуа думають..так воно и було...
^
Prof Dumbledore
Відправлено: Feb 11 2007, 11:48

Стать:
Анімаг VII

Цитата (Jenyfer @ Feb 11 2007, 10:28)
А скільки людей знали що саме Гаррі зустрівся з павуком?
Тим більш що таємне стає відомим якщо його хтось втаємничуе, а так....це ж не була суперважлива деталь...навіщо її втаємничувати?
І особливо після таких подій?
Всі були заняті після таких подій і навіщо комусь здався якийсь павук?Там ж слідства не було, бо міністерство не зважило на застереження Дамбла.."несчасний віпадок...усе...інцидент вичерпано.." ось що було в міністерстві...і нікому діла не було... всі залагоджували відносини з Франціею і Болгарією...причому Крам використав непрощене закляття..Каркароф втік..а всі про павуа думають..так воно и було...

Згоден, але міністерство це все ж таки не 10 чоловік. І якась дитина могла випитати у батька чи матері, що там було в лабіринті. Навіть, якщо міністерство і займалося тим, про що Ви пишете.
Та, власне, не всі події показані у книжці. Це ж все таки не "Шоу Трумена". Навіть Гаррі міг це розповісти комусь, а авторка про це не згадала. Напевне ці події не матимуть особливого чи навіть ніякого значення для подальшого розвитку.
То, що щось не було згадане, не означає, що його не існувало.
^
Фейри
Відправлено: Feb 13 2007, 20:29

Профессионал
Стать:
Чаклун II
Користувач №: 26429

А вот у меня тут парочка вопросов!
Первый: От куда Дадли узнал, что Гарри нельзя колдовать за пределами Хогвартса?
Второй: Почему когда на Гарри и Дадли напали Диментр в "Ордене феникса", то ему, Гарри, сказали не выходить из дома? Разве магловский дом это магическая крепость?! Что стоит сами знаете кому войти туда, если самые просты волжебники в роде Уизли могут проникнуть туда к примеру через камин. "Не выходи их Хогвартса" еще понятно., защита магией и всё такое...
^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (66)  % « Перша ... 31 32 [33] 34 35 ... Остання » Нова тема

[ Script Execution time: 0.0700 ]   [ 24 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 07:59:57, 24 Nov 2024 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP