Сторінки: (66) % « Перша ... 31 32 [33] 34 35 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
anity7 |
Відправлено: Feb 6 2007, 14:28
|
||||
Offline Who's next? Стать: Великий магістр IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4639 Користувач №: 21406 Реєстрація: 27-September 06 |
цитатку не дадите?
в первый раз - в ГП и ФК (отбывали наказание - вместе с Харгидом патрулировали лес, искали того, кто убивает единорогов), во второй раз - в ГП и ТК (встреча с Арагогом) |
||||
|
Pokibor |
Відправлено: Feb 6 2007, 15:26
|
||
Offline Магистр Ордена Тени Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 3398 Користувач №: 24444 Реєстрація: 29-December 06 |
Чары можно снимать с отдельных помещений (как это сделали на экзамене по аппарированию). Возможно, тогда Дамб снял чары, либо они вообще всегда сняты с кабинета (либо из кабинета можно аппарировать, но нельзя аппарировать в него). |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 6 2007, 18:05
|
||||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Це говорить пан Уїізлі.
Не плутайте, будь-ласка, фільм та книжку. У Філософському камені Рон не був в лісі, оскільки з вчетверо збільшеною після укусу Норберта рукою лежав у лікарні, а у лісі були були Хаґрід, Герміона, Гаррі, Невілль та Дрейко. Його не покарали тоді, бо в принципі не було за що. У фільмі в лісі справді був Рон замість Невілля. Враховуючи, що фільм на той час, коли писалася книжка, ще не планувався, то це має бути помилка Роулінг. |
||||
|
Jenyfer |
Відправлено: Feb 11 2007, 09:21
|
Offline Я белая и пушистая! Стать: Підмайстер VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 274 Користувач №: 24103 Реєстрація: 13-December 06 |
Я недавно перечитывала пятую книгу и меня кое что удивило! В "Кабаньей голове" Чжоу Чанг говорит:"...Не говоря уже о всех заданиях с которыми он /Гарри/справился в прошлом году Турнире Трех Волшебников.Одолел дракона, русалок, паука..." А последнее она откуда знает?! Гарри вроде не распространялся на счет как, в какой части лабиринта и в какое время он сражался! Ему кажется трудо было об этом говорить..или я ошибаюсь? |
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 11 2007, 09:38
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Я думаю, відомості про можливі перешкоди в лабаринті могли стати відомими і не лише через учасників турніру, а й через організаторів. Все таки щоб уникнути нещасних і, передовсім, смертельних випадків, а також щоб мати змогу проводити турнір в наступному організатори мають переконати потенційних учасників у відсутності прямої небезпеки для життя. Тому ця інформація могла бути оприлюднена ким завгодно. |
||
|
Jenyfer |
Відправлено: Feb 11 2007, 09:44
|
||
Offline Я белая и пушистая! Стать: Підмайстер VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 274 Користувач №: 24103 Реєстрація: 13-December 06 |
Сумніваюся, бо в лабиринті вони мали зустрітися з непередбаченими перешкодами...а після закінчення всім вже було не до того... Тим більш, що "хто завгодно" знати її не міг!І чому нікому офіційно зучасників не повідомили про потенційну небеспеку в першому турі? Всі учасники взнали підгляданням...тож тут щось не те... |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 11 2007, 10:04
|
||
Все таємне рано чи пізно стає відомим усім. Особливо після таких подій. Так чи інакше хтось цю інформацію до них доніс. Хтось мав знати в міністерстві, зтось розповів дітям, і цього досить. Я сумніваюся в тому, що це помилка. З тих, хто пройшов весь лабіринт живим залишився лише Гаррі, але знали про "вміст" його значно більше людей. |
||
|
Jenyfer |
Відправлено: Feb 11 2007, 10:28
|
||
А скільки людей знали що саме Гаррі зустрівся з павуком? Тим більш що таємне стає відомим якщо його хтось втаємничуе, а так....це ж не була суперважлива деталь...навіщо її втаємничувати? І особливо після таких подій? Всі були заняті після таких подій і навіщо комусь здався якийсь павук?Там ж слідства не було, бо міністерство не зважило на застереження Дамбла.."несчасний віпадок...усе...інцидент вичерпано.." ось що було в міністерстві...і нікому діла не було... всі залагоджували відносини з Франціею і Болгарією...причому Крам використав непрощене закляття..Каркароф втік..а всі про павуа думають..так воно и було... |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 11 2007, 11:48
|
||
Згоден, але міністерство це все ж таки не 10 чоловік. І якась дитина могла випитати у батька чи матері, що там було в лабіринті. Навіть, якщо міністерство і займалося тим, про що Ви пишете. Та, власне, не всі події показані у книжці. Це ж все таки не "Шоу Трумена". Навіть Гаррі міг це розповісти комусь, а авторка про це не згадала. Напевне ці події не матимуть особливого чи навіть ніякого значення для подальшого розвитку. То, що щось не було згадане, не означає, що його не існувало. |
||
|
Фейри |
Відправлено: Feb 13 2007, 20:29
|
Offline Профессионал Стать: Чаклун II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 102 Користувач №: 26429 Реєстрація: 7-February 07 |
А вот у меня тут парочка вопросов! Первый: От куда Дадли узнал, что Гарри нельзя колдовать за пределами Хогвартса? Второй: Почему когда на Гарри и Дадли напали Диментр в "Ордене феникса", то ему, Гарри, сказали не выходить из дома? Разве магловский дом это магическая крепость?! Что стоит сами знаете кому войти туда, если самые просты волжебники в роде Уизли могут проникнуть туда к примеру через камин. "Не выходи их Хогвартса" еще понятно., защита магией и всё такое... |
|
Сторінки: (66) % « Перша ... 31 32 [33] 34 35 ... Остання » | Нова тема |