Сторінки: (3) # [1] 2 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Закрита тема Нова тема |
Hope-Irina |
Відправлено: Feb 18 2009, 14:15
|
Offline ~Hope~ Стать: Підмайстер IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 16 Користувач №: 42222 Реєстрація: 3-September 08 |
|
|
Angel_88 |
Відправлено: Feb 18 2009, 19:23
|
Offline лишь лепесток розы способен растопить сердце... (с) Стать: Великий чарівник II Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 456 Користувач №: 43791 Реєстрація: 11-November 08 |
Ну что ж, как говориться – не мне судить. Но все таки, я, конечно не могу знать, каков ваш роман в реальности, но, по крайней мере могу предположить какой он в аниме. Итак, ваш аниме-роман : милый Показати текст спойлеру |
|
Текилка |
Відправлено: Feb 20 2009, 13:24
|
Offline извращенец хД Чудотворець IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3300 Користувач №: 29455 Реєстрація: 11-June 07 |
Ну что ж, как говориться – не мне судить. Но все таки, я, конечно не могу знать, каков ваш роман в реальности, но, по крайней мере могу предположить какой он в аниме. Итак, ваш аниме-роман : мифический Показати текст спойлеру |
|
я люблю Гриффиндор |
Відправлено: Feb 20 2009, 18:05
|
Offline идеальный дезинформатор © Стать: Великий магістр II Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9334 Користувач №: 41581 Реєстрація: 9-August 08 |
|
|
Sunset Sarsaparilla |
Відправлено: Feb 20 2009, 20:05
|
Offline Ne timeas obscurum Стать: Великий магістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 21864 Користувач №: 25367 Реєстрація: 19-January 07 |
Ну что ж, как говориться – не мне судить. Но все таки, я, конечно не могу знать, каков ваш роман в реальности, но, по крайней мере могу предположить какой он в аниме. Итак, ваш аниме-роман : мифический |
Токсичный юльф |
Відправлено: Feb 20 2009, 20:15
|
Offline перетоксичь токсика Стать: Верховний чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 17969 Користувач №: 42966 Реєстрація: 5-October 08 |
Ну что ж, как говориться – не мне судить. Но все таки, я, конечно не могу знать, каков ваш роман в реальности, но, по крайней мере могу предположить какой он в аниме. Итак, ваш аниме-роман : магический Показати текст спойлеру Я, вообще-то, анимэ не смотрю, кто скажет - что за картинка? |
|
Дрімка |
Відправлено: Feb 23 2009, 21:16
|
Offline Мудрец Великий маг XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2066 Користувач №: 38742 Реєстрація: 15-April 08 |
Ну что ж, как говориться – не мне судить. Но все таки, я, конечно не могу знать, каков ваш роман в реальности, но, по крайней мере могу предположить какой он в аниме. Итак, ваш аниме-роман: романтичный Показати текст спойлеру |
|
кава з піском |
Відправлено: Mar 4 2009, 13:33
|
Offline cacao з роду Theobroma Маг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3114 Користувач №: 41546 Реєстрація: 8-August 08 |
Ну что ж, как говориться – не мне судить. Но все таки, я, конечно не могу знать, каков ваш роман в реальности, но, по крайней мере могу предположить какой он в аниме. Итак, ваш аниме-роман : красивый |
|
Roxie |
Відправлено: Mar 4 2009, 15:51
|
Offline Тень среди света Стать: Підмайстер IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 580 Користувач №: 37840 Реєстрація: 9-March 08 |
Ну что ж, как говориться – не мне судить. Но все таки, я, конечно не могу знать, каков ваш роман в реальности, но, по крайней мере могу предположить какой он в аниме. Итак, ваш аниме-роман : магический. Хотелось бы ответы пополнее... |
|
Иешуа |
Відправлено: Mar 7 2009, 20:05
|
Offline И, кажется, звали его Иешуа... Метаморфомаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 759 Користувач №: 43688 Реєстрація: 7-November 08 |
Ну что ж, как говориться – не мне судить. Но все таки, я, конечно не могу знать, каков ваш роман в реальности, но, по крайней мере могу предположить какой он в аниме. Итак, ваш аниме-роман : магический |
|
Сторінки: (3) # [1] 2 3 | Закрита тема Нова тема |