Сторінки: (11) # « Перша ... 9 10 [11] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
gamma zeta die |
Відправлено: Mar 29 2016, 11:37
|
Offline неведьма Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2653 Користувач №: 25060 Реєстрація: 12-January 07 |
Учора подивилась промо-ролік Зоотрополісу українською мовою. Це дивовижно і дуже смішно) Нажаль, не маю можливості подивитися цей мультфільм у кінотеатрі з дубляжем українською мовою, але усім раджу |
|
Токсичный юльф |
Відправлено: Mar 29 2016, 12:35
|
Offline перетоксичь токсика Стать: Верховний чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 17969 Користувач №: 42966 Реєстрація: 5-October 08 |
Так, укр.дубляж в мульта чудовий)) Хоча нащо було переводити частину прізвищ я так і не зрозуміла. Це мені не сподобалось А от містер Велет це просто щось =lol= |
|
Зарезанный одуванчик |
Відправлено: Aug 13 2016, 23:53
|
Offline Мастер двойной игры © Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 15496 Користувач №: 39665 Реєстрація: 28-May 08 |
Дуже люблю, як перекладають голлівудські фільми чи мультики на українську мову, але коли фільм російський і перекладають його... в мене просто пукан розривається від такої показухи. Ту саму Незламну переклали навіщо?? Особливо в мене припікало, коли вона в Одесі, там той лікар до неї закоханий — та там весь смак був у їхніх акцентах одесько-єврейських! Чи той момент з її подружкою, коли вона на весілля кликала. І чувак перепитує на чистесенькій укр.мові "а що таке весілля?" =hopelessness= =hopelessness= =hopelessness= Здається, я вже десь то писала, але вже рік пройшов, а я все не можу попуститись. |
|
Сторінки: (11) # « Перша ... 9 10 [11] | Нова тема |