![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (3) # [1] 2 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Aisha ![]() |
Відправлено: Mar 6 2005, 23:19
|
Offline![]() Aisha =) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5284 Користувач №: 2336 Реєстрація: 3-January 05 ![]() |
Сабж |
|
Ion storM ![]() |
Відправлено: Mar 6 2005, 23:30
|
Offline![]() ion_storm, Storminka, Ионька ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Учень IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4354 Користувач №: 891 Реєстрація: 23-July 04 ![]() |
блин,а я не смотрела, как всегда пропускаю усэ самое интересное =( |
Khrystia ![]() |
Відправлено: Mar 7 2005, 00:14
|
Offline![]() ナナ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1305 Користувач №: 1347 Реєстрація: 13-September 04 ![]() |
Прикольне кіно , але я бачила тільки другу частину . |
|
Aisha ![]() |
Відправлено: Mar 7 2005, 23:08
|
Offline![]() Aisha =) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5284 Користувач №: 2336 Реєстрація: 3-January 05 ![]() |
Все горворят, что фильм классный.... И я в целом могу сказать, что фильм не плохой... Но вот посмотреть до конца вторую часть я смогла только с четрвертого раза.... уж больно нудный он... |
|
Khrystia ![]() |
Відправлено: Mar 8 2005, 03:20
|
Offline![]() ナナ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1305 Користувач №: 1347 Реєстрація: 13-September 04 ![]() |
Aisha Тааак ? Я такої можливості не мала , тому що в кінотеатрі була . Мені сподобався кінець . Прикол вийшов з тією дівчиною , що була лезбіянкою :) . |
|
Aisha ![]() |
Відправлено: Mar 8 2005, 03:47
|
так цей момент класий! Я такого не чекала. І взагалы після перегляду фільму я можу сказати, що він класний, але додивитись його до кінця мені було важко себе заставити. |
|
Sinistra ![]() |
Відправлено: Mar 8 2005, 11:49
|
Offline![]() I’ll stand on my own ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1776 Користувач №: 616 Реєстрація: 21-June 04 ![]() |
Я только 1 часть смотрела, ну и конешно клип Jameli-и смотрела. фильм не супер, на посмотреть можно. |
|
Аврил ![]() |
Відправлено: Mar 8 2005, 11:52
|
Offline Профессионал ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 106 Користувач №: 3206 Реєстрація: 6-March 05 ![]() |
Вот лежит диск с Бриджет 2 в дисководе и никак не посмотрю больше чем 15 минут...Надо будет досмотреть... А первую часть не видела :unsure: |
|
Sinistra ![]() |
Відправлено: Mar 8 2005, 12:00
|
Offline![]() I’ll stand on my own ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1776 Користувач №: 616 Реєстрація: 21-June 04 ![]() |
Ты особо ничего не потеряла. Фильм как фильм... |
|
Аврил ![]() |
Відправлено: Mar 8 2005, 12:22
|
Offline Профессионал ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 106 Користувач №: 3206 Реєстрація: 6-March 05 ![]() |
Да, все так говорят...=) :) |
|
Сторінки: (3) # [1] 2 3 | Нова тема |