Сторінки: (20) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Iress |
Відправлено: Jul 17 2006, 04:06
|
|
раньше очень нравилась их песня "sail awаy"... Сейчас я такое уже не слушаю. Странно, но эту группу ещё кто-то умудрился отнести к року o_O |
|
Волколак |
Відправлено: Jul 17 2006, 10:30
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Finnish, спасают жизни МНОГИМ людям??? Да еще и песнями?? Ыхыххыы. Отжиг! Зачот! И кто те сказал, что те кто здесь сидит них не делают кроме как сидят за компом?? Я допустим сам гитарист и играю в 2 группах)) |
|
Risenshine |
Відправлено: Jul 17 2006, 11:03
|
||||
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
*Я*, ти спочатку стверджуєш, шо попси в природі немає, а потім розбираєш її аж у двох проявах (якшо можна так виразитись) :) я ж казала, шо ішла шляхом найменшого спротиву, коли визначала попсовість за ТВ. але комерційність все-таки визначний фактор. якшо автор підстроюється під публіку, пише те, шо завідомо буде продаватись, він створює комерційну музику, тобіш попсу (імхо, за яким я визначаю попсовіть виконавців). думаю, керуючись аналогічними думками багато називають Кредлів, СОАД і Спінотів попсою. а от з Флер трохи інши ситуація. справа в тому, шо є така штука як найрада з питань телебачення та радіомовлення, яка роздає ліцензії на мовлення. без такої ліцензії (в якій зазначається кількість реклами, програми які можна показувати і т.д. і т.п.), жоден телеканал або радіо не мають права виходити в ефір. і там є такий цікавий пункт який стосується української мови, точніше відстока україномовного ефіру (на Ме1 не менше 50% стопудово). якшо телеканал не хоче, шоб вищезгадана нацрада ставила його раком, він має заповнювати оці відстоки україномовними порграмами і музикою (якшо розглядати вийнятково Ме1). а україномовної музики у нас в країні не так багато і водиться, тому шоб не крутити постійно тартак з океаном ельзи шукають самородків. потім, все-таки деякі люди намагаються просовувати деяких молодих виконавців, і надерграундних в тому числі. потім, можна банально купити ефір. Finnish, доведеться Вам таки пошукати інші слова, тому шо я такого в цьому розділі терпіти не буду! а тепер по сабжу:
якого чорта ми тут сидимо - не Вашого ума дєло. це вільний форум, де кожен може висловити свою думку, навіть якшо вона негативна. і до чого тут взагалі хім? якшо Ви не помітили то тема про расмус, а форум про гаррі потера.
не можу не погодитись з Танцующим в Тєнях. і не можу зрозуміти, як нормальні адекватні люди можут казати, шо ця група спасає комусь життя. хіба шо дійсно, маленьким дівчаткам. там немає нічого цінного ні в музиці, ні в словах. одні штампи. Це повідомлення відредагував запопадливий голос із натовпу - Jul 17 2006, 11:12 |
||||
|
Finnish |
Відправлено: Jul 17 2006, 12:46
|
Offline Новичок Група: Користувачі Повідомлень: 4 Користувач №: 18939 Реєстрація: 16-July 06 |
Танцующий в Тенях....я не хотела никого обидеть...и я же не говорю, что все здесь поголовно всё время сидят за компом....но если Вам не нравится эта группа...это же не значит, что она дерьмо...я знаю многих людей, кому они действительно помогают...если бы ты пытался перерезать себе горло, и вдруг бы они тебя отвлекли от этого...чтобы ты делал? спокойно терпел как на них наезжают? |
|
Волколак |
Відправлено: Jul 17 2006, 12:52
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Finnish, чем же они тебе помогли? Песней? Типа вот услышала и не смогла? Так может быть с любой группой, не обяз с ними, вон Канибалов послушаешь и вмест самоубийства решишь пойти на улице кого-то убить. Здесь нельзя говорить что они помогают песнями, они не для этого их создают поверь. |
|
Finnish |
Відправлено: Jul 17 2006, 12:58
|
Offline Новичок Група: Користувачі Повідомлень: 4 Користувач №: 18939 Реєстрація: 16-July 06 |
Танцующий в Тенях...я понимаю....и будь на их месте любая другая группа...я точно так же их защищала...каждый имеет право на свой выбор....и если люди слушают разную музыку...это же не значит. что они придурки...верно же? |
|
Волколак |
Відправлено: Jul 17 2006, 13:03
|
Finnish, для себя может и не придурки, но у каждого же свое мнение верно? Слушать такое на мой взгляд уважающий себя человек не будет, но это мое мнение. И кста истинные фаны не сильно бы и защищали свои любимые группы)) Главный показатель уровень мастерства группы, ее известность и ее музыка, а не то что говорят Пети с квартиры напротив. |
|
Finnish |
Відправлено: Jul 17 2006, 13:14
|
Танцующий в Тенях...по-своему ты конечно прав....и спорить о музыке...это всё равно, что выяснять, чья футбольная команда или игрок лучше... 4 пости на форумі, а Ви вже заробили перевірку повідомлень? магьом, магьом.... Це повідомлення відредагував запопадливий голос із натовпу - Jul 17 2006, 13:27 |
|
Волколак |
Відправлено: Jul 17 2006, 13:28
|
Rika Ataller, и не тебе точно)) Хотя бы из-за разницы в возрасте. И как говорили ранее у каждого свои взгляды на эту проблему и вообще на то что есть ТРУ, а что есть ФОЛС. Так что попрошу не флудеть в защиту Рамусов. |
|
Волколак |
Відправлено: Jul 17 2006, 13:38
|
Rika Ataller, да-да-да. 100 раз одно и то же. А кому решать? Предвечной и Великой Тьме? Все низко кланяюсь и ухожу с фронта, считайте дизертирством перед лицом получения 3 звезды. |
|
Сторінки: (20) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |