Сторінки: (20) % « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Раммштайнка |
Відправлено: Nov 5 2005, 12:29
|
Offline Мудрец Стать: Заклинач III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2076 Користувач №: 43 Реєстрація: 28-January 04 |
Группу не люблю, но есть прикольные песни. Особенно No fear! |
|
Волколак |
Відправлено: Jul 11 2006, 18:17
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Rika Ataller, талантливые? где? или вернее в чем?? |
|
fenris ulfrsen |
Відправлено: Jul 11 2006, 18:27
|
Offline under the raven's banner Стать: Анімаг XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6238 Користувач №: 5602 Реєстрація: 17-July 05 |
Аналогичный вопрос. Про меня, так это музыка для девочек возрастом от 10 и до 15. финский рок-вариант "иванушек" |
|
fenris ulfrsen |
Відправлено: Jul 11 2006, 18:31
|
||||
Offline under the raven's banner Стать: Анімаг XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6238 Користувач №: 5602 Реєстрація: 17-July 05 |
Не сказал бы. Я знавал групы и по разнообразней в стилях. "коль уверуешь, увидишь" говорил мне один фанатик православья Показати текст спойлеру Додано через хвилину
Одним словом, фабрика попсовых версий разных рок-стилей |
||||
|
Волколак |
Відправлено: Jul 11 2006, 19:51
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Rika Ataller, по сравнению с обычной попсой они таки попса на 80% ибо музыка таки разная) Но в итоге тож самое, нема у них изюминки или смены звука/стиля, шпарят подряд как под копирку все песни вот и все, ток тексты меняют и риффы переставляют)) |
|
Risenshine |
Відправлено: Jul 12 2006, 08:21
|
||||||
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
не любити їхні пісня можна мовчки. а можна і вголос. я надаю перевагу вголос :) і давайте казати правду: не чуть, а на всю голосу, готикт рок там проявляється тільки в прикиді. а для чого на неї гнать? а шоб люди зрозуміли, шо це ацтой і профанація мистецтва. а іще це шикарний метод навернути на шось нормальне. тому шо один із п"яти опонентів обов"язково спитає, а шо ж тоді не попса, один із десяти обов"язково послухає шось із того, шо ти назвав, і швидше відчує різницю, і почне слухати нормальну музику. а чим більше наших - тим менше їхніх ))))))) знаєш, в мене багато улюблених груп і на них на всіх гнали так, шо расмус відпочиває. тому шо всім і так ясно, шо расмус - попса, того знаючі люди не опускаються до того, шоб розбирати їх до дрібниць. а от опустити не дуже попсову групу - то вже мистецтво. так от, до чого я... гнали, гнали неоднократно і дуже жорстоко ну і шо? мені абсолютно наплювати на те, шо думає про це якийсь спец, якшо музика мені подобається. з приводу талановитості расмусів.... не знаю, не помічала.
а да, як же без цього. АХТУНГ! ))))
*ліхорадочно копається в мозгах намагаючись згадати шось фінське непопсове* як згадаю, я вам обов"язково відпишусь :) ну не знаю, може зичайно апокаліптика і попса, в чому я особисто дуже сумніваюсь, але хлопці реально талановиті, томушо лабати таке на віолончелях....... найтвіші, те шо їх всі слухають так, але шоб пряо попса... не знаю, не думаю. 69 очі, ну да, згодна. але шо дєлать? є у них парочка класнихпісень |
||||||
|
Акула |
Відправлено: Jul 12 2006, 13:54
|
Offline Эксперт Стать: Чародій XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 379 Користувач №: 16463 Реєстрація: 13-May 06 |
Расмус, ГОТИК РОК?????? ГОНИТЕ! o_O Я ничего не имею против Расмуса, особенно мне нравиццо песня Shot. Це повідомлення відредагував запопадливий голос із натовпу - Jul 12 2006, 14:05 |
|
*Я* |
Відправлено: Jul 12 2006, 14:16
|
||
Offline Павилитиль звьоздных сестем Стать: Чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 140 Користувач №: 8806 Реєстрація: 25-October 05 |
Мне тоже :) 1) Попсы в природе нет. 2) Расмусы мне не нравятся - песенки у них не блещут разнообразием, мелодия бедная, инструментов мало. Не говоря уже о высоковатом и не ахти каком голосе вокалиста (впрочем, я вообще предпочитаю женский вокал). Но у абсолютно любой группы (за редчайшими исключениями) есть хотя бы одна песня, которая мне по душе. У расмусов это Shot. К нему ещё и клип достаточно красивый (идея, правда, не нова, и мелькала уже по меньшей мере у Within Temptation в Ice Queen). Це повідомлення відредагував *Я* - Jul 12 2006, 14:17 |
||
|
Акула |
Відправлено: Jul 13 2006, 10:04
|
Offline Эксперт Стать: Чародій XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 379 Користувач №: 16463 Реєстрація: 13-May 06 |
А пофих, у Расмуса очень кульная тема, если вслушаться в слова, First day of my life. |
|
nastyna |
Відправлено: Jul 13 2006, 10:09
|
Offline Новичок Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 1 Користувач №: 18834 Реєстрація: 13-July 06 |
O:-) ну... че я могу вам сказать.... смешные вы! ну какая разница... кто че пишет?.. я понимаю, что не приятно... мне самой не приятно, что пишут про Расмус... я их тоже послушиваю... но ЭТО дело каждого.. у всех разные вкусы..... не надо не кого убеждать, что они лучшие-)).... 1. теги треба закривати 2. жирний імпакт - не читається 3. після розділових знаків ставляються пробіл Це повідомлення відредагував запопадливий голос із натовпу - Jul 13 2006, 11:56 |
|
Сторінки: (20) % « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » | Нова тема |