Сторінки: (10) # 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
la melancolie |
Відправлено: Aug 11 2008, 12:31
|
||||
Offline present & perfect Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08 |
=newconfus= я теж на конкурс Яцика щороку їду. А Яцик, до речі, наш, Чернівецький :girlbebebe: А на рахунок ваших цитат... Є окрема тема, у яку ці цитати мали б бути записані) Цитати з творів) =pretty= |
||||
|
Kaileena |
Відправлено: Aug 11 2008, 20:13
|
Offline Императрица времени Стать: Маг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 337 Користувач №: 40974 Реєстрація: 14-July 08 |
Прошу вибачити мене за каламбур та несерйозність висловів. Прошу вібачити за те, що ці вислови напрочуд позбавленні співучості та милозвучності української мови. Але є в мене подруга...дуже мила и щира людина...і проста як три рублі. Іноді вона видає такі перли... 1. Гуляйте всі городами! 2. Ховайся в жита. 3. Хай мене покрасять. |
|
Shade madness |
Відправлено: Aug 12 2008, 17:11
|
Offline ~Red Shinigami~ Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2178 Користувач №: 21364 Реєстрація: 25-September 06 |
Баба з возу – кобилі легше... Дуже гарне речення. А головне, яке правдоподобне. Дуже часто потрібне у житті ( особливо, коли батьки йдуть або надовго кудись їдуть =eyebrows= ) |
|
19thNervousBreakdown |
Відправлено: Sep 2 2008, 14:29
|
Offline Мастер Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 836 Користувач №: 29717 Реєстрація: 23-June 07 |
Л. Дереш "Намір" Все, що можна змінити за життя, робиться зараз - або не робиться взагалі. Ми є тим, що ми їмо. А також тим, чим дихаємо, де живемо. Чим більше в тебе приятелів, тим менше серед них друзів. |
|
Готесса |
Відправлено: Sep 25 2008, 19:50
|
Offline Gothic.... Стать: Учень VII Вигляд: -- Група: Спамери Повідомлень: 78 Користувач №: 31822 Реєстрація: 24-August 07 |
Може це буде трохи велика цитата, але все ж... Показати текст спойлеру |
Готесса |
Відправлено: Sep 26 2008, 19:22
|
Offline Gothic.... Стать: Учень VII Вигляд: -- Група: Спамери Повідомлень: 78 Користувач №: 31822 Реєстрація: 24-August 07 |
"На крові тих, що впали на полі бою в обороні рідних хат, семей і населення, в наступі на гестапівські та енкаведівські гнізда й загони, в індивідуальному двобою в час конспіративної підпольної роботи, на крові тих, що замучені по тюрмах і таборах, виросла безсмертна легенда воюючої поневоленої нації, що вогненним смолоскипом горить у серцях і думах народу й освічує шлях у майбутнє. Україна живе й бореться та силою здобуває перемогу. Хай же вічна буде слава впавшим героям, що склали своє життя на жертівнику нації". |
19thNervousBreakdown |
Відправлено: Oct 31 2008, 20:55
|
Offline Мастер Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 836 Користувач №: 29717 Реєстрація: 23-June 07 |
"Навіщо люди шукають диявола? Ось він - ліворуч. Серцем називається." М.Матіос "Щоденник страченої" |
|
Thijs de Wijk |
Відправлено: Jan 1 2009, 18:50
|
Offline Hou je veilig zo lang als ik leef Стать: Архимаг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 466 Користувач №: 35447 Реєстрація: 2-January 08 |
Цитата з вірша Лесі Українки, яка мені впилася в душу: Я на гору круту крем*яную Буду камінь важкий підіймать І, несучи вагу ту страшную, Буду пісню веселу співать. Такий глибокий вислів... |
|
Фея кленового сиропа |
Відправлено: Jan 2 2009, 21:14
|
||
Offline Мастер флуда Стать: Верховний чародій X Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 31823 Користувач №: 30627 Реєстрація: 23-July 07 |
Найлюбленіше - "Не лізь поперед батька в Пекло" =lol=
Дуже сподобався цей фразеологізм. =lol= |
||
|
Adeline |
Відправлено: Jan 2 2009, 22:45
|
Offline маленька збоченка (с) Стать: Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2316 Користувач №: 37266 Реєстрація: 13-February 08 |
Без причини і смерті не буває. Голкою криниці не викопаєш. Журба сорочку не дасть. І на сонці є плями. Око бачить далеко,а розум ще далі. Народна мудрість |
|
Сторінки: (10) # 1 2 [3] 4 5 ... Остання » | Нова тема |