Сторінки: (5) # « Перша ... 2 3 [4] 5 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
clover fairy |
Відправлено: Mar 4 2012, 19:52
|
Offline wanderlust Стать: Чудотворець V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7590 Користувач №: 42271 Реєстрація: 5-September 08 |
прочитала "Культ" хваленого Любка Дереш(а) і відчуваю повне протиріччя. перша частина книги інтригує, але фінал і розв*язка здалися лише "потоком сознания" автора, не таким вже й глубоким і дійсно не дуже цікавим. почитаю щось інше з його творів, щоб отримати повну картину власних вражень про його творчість) |
|
катя21 |
Відправлено: Mar 13 2013, 14:50
|
Offline Новичок Група: Користувачі Повідомлень: 1 Користувач №: 79455 Реєстрація: 13-March 13 |
я дуже люблю читати книги хоч їх в мене багато але мені дуже сподобалася книга любка дереша дивні дні гані грак вона така інтересна раджу прочитати всім любопитливим : B) B) :D :P |
|
гитик |
Відправлено: May 24 2013, 03:14
|
Offline NOTRE JOUR VIENDRA Великий магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 5462 Користувач №: 77316 Реєстрація: 8-December 12 |
Зверніть увагу на твір Аеніль, сучасного українського письменника Дмитра Кузьменко, нашого з вами форумчанина. |
|
blackberry |
Відправлено: May 26 2013, 10:58
|
||
Offline yeah, do it again! Стать: Кудесник XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1359 Користувач №: 9521 Реєстрація: 17-November 05 |
а мені здавалось, що "Московіада" - діло рук Андруховича. дійсно люблю твори Дереша, його стиль, після його книжок у мене постійно підвищується інтерес до української мови та хочеться на західну Україну а щодо Карпи, то я б не рекомендувала. роки чотири тому читала на морі, тому що більш нічого не було, зовсім не вражена, щось вона таке пише, незрозуміло навіщо взагалі це видають. :unsure: |
||
|
Малюк |
Відправлено: May 26 2013, 12:31
|
Offline Всеведающий Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 9922 Користувач №: 18144 Реєстрація: 21-June 06 |
blackberry, Карпа - письменник, який мусить бути у літературі кожної мови. У кожної часточки суспільства є свої смаки, а до читання книг слід заохочувати всіх. Саме тому Карпа й популярна. Літературі потрібні автори усіх жанрів. Це звичайно ж не означає, що вона письменник від Бога. Просто в її жанрі таких навичок хватає.) |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: May 30 2014, 18:02
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Цікава, але збіса наївна книга. Десь на 12-13 років, мабуть Недавно прочитала Ірен Роздобудько "Все, що я хотіла сьогодні". Як на мене, непогана річ, але саме непогана. Її "Дванадцять або виховання жінки в умовах не придатних до життя" зачепили куди сильніше. Зараз намагаюсь подужати Забужчину "Notre Dame d'Ukraine", але то читання не для розваги й трохи тіпає від перескоків на особистості сучасних політиків. Але тим, хто небайдужий до історії української літератури, прочитати варто. |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Aug 17 2014, 10:01
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Отакоє. Сумно несамовито. |
|
гитик |
Відправлено: Aug 23 2014, 12:21
|
Offline NOTRE JOUR VIENDRA Великий магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 5462 Користувач №: 77316 Реєстрація: 8-December 12 |
Грустно. Да. Нет. Не грустно. Добрые, талантливые Люди не умирают |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Aug 24 2014, 05:59
|
||
Талант - живе, пам'ять також. Люди - на жаль. *cry* |
||
|
Scarlett1111 |
Відправлено: Sep 9 2014, 14:19
|
|||
Offline Опытный пользователь Стать: Підмайстер VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 81 Користувач №: 88073 Реєстрація: 4-August 14 |
Леона Вишневська рекомендую ^_^
|
|||
|
Сторінки: (5) # « Перша ... 2 3 [4] 5 | Нова тема |