![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (26) % « Перша ... 24 25 [26] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Катон ![]() |
Відправлено: Aug 4 2016, 17:00
|
Offline Профессионал ![]() ![]() ![]() ![]() Метаморфомаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 186 Користувач №: 94612 Реєстрація: 1-August 16 ![]() |
Мне нравятся все фильмы из серии Средиземья. Из трилогии "Хоббит" больше всего впечатлил этот фильм. |
|
Roscanta ![]() |
Відправлено: Nov 6 2016, 14:46
|
Offline![]() La belle dame sans regrets. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3946 Користувач №: 84582 Реєстрація: 27-November 13 ![]() |
Растянуть две страницы книги на 2 часа фильма. Такое надо уметь) В целом, фильм неплох, хотя я не особо люблю экранизации Хоббита. Динамично, ярко, много хороших персонажей, но это фильм на один-два раза, не больше |
|
Смерть Окупантам ![]() |
Відправлено: Apr 6 2020, 21:39
|
Offline![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг VI Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 4076 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 ![]() |
Дуже круте кіно Хоча я спочатку перечитав книгу і як на мене вона більш цікавіша як сама трилогія Хоча в книзі багато моментів упущено що є в самій прилогії Рекомендую всім прочитати книгу також |
|
Сторінки: (26) % « Перша ... 24 25 [26] | Нова тема |