Сторінки: (18) % « Перша ... 15 16 [17] 18 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Burzog |
Відправлено: May 17 2014, 20:21
|
Offline Сон разума рождает чудовищ Стать: Маг IX Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 729 Користувач №: 83817 Реєстрація: 18-October 13 |
Зло - это... Зло - это всё то, что не добро. |
|
Три рубля |
Відправлено: May 18 2014, 18:29
|
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Возникает вопрос о природе добра. |
|
Албус |
Відправлено: May 20 2014, 07:33
|
Offline Всеведающий Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 8178 Користувач №: 6220 Реєстрація: 29-July 05 |
"В конце концов я пришел к выводу, что речь идет о чем–то вроде правил дорожного движения. Добро – это их соблюдение, зло – нарушение, но не любое, а гламурное. Как бы объезд по встречной полосе с включенным спецсигналом. В этом отличие зла с большой буквы “З” от нищего свинства."(с) Виктор Пелевин "Тхаги". |
|
Dark World |
Відправлено: May 20 2014, 10:17
|
Offline Повелитель Тянов. Стать: Заклинач I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 71 Користувач №: 87048 Реєстрація: 13-May 14 |
Зло оно и в Африке зло. Зло это если тебе учительница ставит за диктант 3, а должно быть 5! Всего лишь из-за почерка... |
|
Албус |
Відправлено: May 20 2014, 12:37
|
||
Offline Всеведающий Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 8178 Користувач №: 6220 Реєстрація: 29-July 05 |
Это не зло, это несправедливость. |
||
|
Эфридика |
Відправлено: May 20 2014, 14:29
|
||
Offline Стать: Великий магістр VI Вигляд: -- Група: МИ Хогвартса Повідомлень: 13350 Користувач №: 70173 Реєстрація: 1-March 12 |
Если одну и ту же каракулю можно прочитать как несколько разных букв, то преподаватель должен ставить соответствующую оценку, это справедливо. Две помарки приравниваются к одной ошибке и все такое. Строгость - не есть несправедливость. Если по теме, то зло - это, вроде как, понятие нравственности, причем, довольно широкое. Все, что вызывает у людей негатив, обычно считается злом. У меня, например, такой негатив вызывает будильник, но то такое. |
||
|
Dramoturg |
Відправлено: May 29 2014, 15:33
|
Offline Пользователь Стать: Чарівник початківець VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 15 Користувач №: 87129 Реєстрація: 18-May 14 |
Зло редко рождается из пустоты, что-то должно было подтолкнуть человека к такому решению. Зло - это результат действий одного или более людей, необъяснимый феномен наносящий вред и несущий в себе определенные цели, чаще связанные с завоеванием мира. Такое мое определение. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: May 30 2014, 12:54
|
||||||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Як не дивно - мета й намір. Тому, що коли я беру у борг гроші, насправді не збираючись повертати, і більш того, готова натовкти писок своєму кредиторові, якщо матиме нахабство нагадати про мій борг, то є зло майже у чистому вигляді. Якщо ж беру у борг, сподіваючись повернути, але трапляється щось несподіване, й я їх вчасно повернути не можу - ніби й той же результат, кредитор без грошей, але у другому випадку я буду намагатись відшкодувати мимоволі скоєну шкоду, домовлятись про інший термін, про зустрічні послуги, ще щось. Додано через 18 хвилин
Одразу ясно, у кого який почерк :) Та буває й третій варіант: маразм. Бо інколи реально треба якось примушувати людину писати розбірливо, але одного разу у школі зіткнулась з ситуацією, коли дівчина у третьому класі писала нормальним цілком читабельним курсивом, тато-інженер постарався, а їй половинили оцінку, бо літери не такі, як мусять бути у прописах. =drink_tablet= Насправді, якщо від заниженої оцінки залежать далеко не абстрактні речі (середній бал в атестаті, наприклад, і не кажіть мені, що він геть не береться до уваги при вступі до вишу!), я можу назвати такий вчинок злом.
Та ну? А якщо без такої глобальної мети? Шпана гуляла, побили й скалічили хлопця без якихось далекосяжних планів - то Вам не зло? |
||||||||||
|
гитик |
Відправлено: Feb 3 2021, 17:10
|
||
Offline NOTRE JOUR VIENDRA Великий магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 5462 Користувач №: 77316 Реєстрація: 8-December 12 |
если совершенно свободен в своем выборе то откуда взялась ошибка? |
||
|
Nigel |
Відправлено: Feb 3 2021, 17:32
|
Offline Мудрец Стать: Великий маг V Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1543 Користувач №: 21642 Реєстрація: 5-October 06 |
гитик, Видать в следствии дружбы с травником =coffee_eyes= |
|
Сторінки: (18) % « Перша ... 15 16 [17] 18 | Нова тема |