Сторінки: (2) # [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Марена |
Відправлено: Jan 18 2008, 19:41
|
Offline загублене у вічності створіння Стать: Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1069 Користувач №: 20890 Реєстрація: 10-September 06 |
Івано-Франківський гурт "Фліт" неодноразово змінювався, і в 2003 році був таким: вокал - Новиков Володимир; бек-вокал - Бєляков Віталій; гітара - Марків Андрій; бас-гітара - Копієвський Михайло; ударні - Озарко Ігор. Основний напрямок стилю є інтелігент-панк-рок. В грудні 2003 року "Фліт" випустили дебютний музичний альбом «Світ такий…». На початку 2004 року, гурт покинув бек-вокаліст –Бєля. Колектив продовжив свою діяльність вчотирьох: вокал, гітара - Новиков Володимир; гітара, бек-вокал - Марків Андрій; бас-гітара, бек-вокал - Копієвський Михайло; ударні - Озарко Ігор. В травні 2004 року було відзнято дебютне відео гурту-кліп на пісню «Їжачок». В жовтні 2004 року, компанія «Ukr-Musiс» (м. Київ), перевидала альбом «Світ такий…» Тепер крім аудіо-треків на дисках є можливість переглянути ще й відео… На початку 2005 року розпочато запис нового альбому з робочою назвою "Zаникай”. Перша ластівка з нього - пісня «Згаяний час» знайшла відображення у відеокліпі, режисерами якого стали самі учасники гурту „Фліт”. А літом 2005 року „Фліти” потішили своїх шанувальників ще одним кліпом!!! Нарешті, візитна картка гурту - пісня «Вийди, моя люба…» відтворена у вигляді флеш-анімації другом гурту Андрієм Гусаком (bogus080882@rambler.ru) Вже в лютому 2006 року на українських телеканалах було презентовано, четвертий за рахунком, кліп гурту на пісню „Таблетка”. Це анімаційний кліп, автором якого є Андрій та Світлана Гусак. В квітні 2006 року вийшов у світ другий альбом під назвою "Zаникай" Люди з усього світу, які слухають „Фліт”, дають позитивні відгуки. Це дає велику наснагу творити ще і ще – більше і краще. Оскільки музика стала для гурту невід’ємною частиною життя. На цьому історія гурту не припиняється, а тільки починається. |
|
alya_zirka |
Відправлено: Jan 18 2008, 20:24
|
Offline ведьма Стать: Чудотворець III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6308 Користувач №: 3024 Реєстрація: 18-February 05 |
я слышала "Їжачок" - меня не очень впечатлило |
|
Myo |
Відправлено: Jan 22 2008, 10:55
|
Offline It's mice to be loved Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 |
как то затащили меня в пьяном состоянии на концерт данной группы. село-слэм, куча непонятного рода личностей и какой-то уличный (не знаю даже какое слово подобрать) такой неинтересный панк из глубинки (не в обиду кому либо) не оставили о себе такого уж впечатления. больше запомнилось то, что саня рубашку потерял, а не сам концерт. |
|
Zheton |
Відправлено: Mar 2 2008, 21:32
|
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 38 Користувач №: 29405 Реєстрація: 9-June 07 |
ФЛІТам--респектище!! Если слушать в трезвом состоянии и здравом сознании, то все отлично. Жалко, всего два альбома... Песня "Там був я" зацепила меня достаточно серъезно. Радует наличие серъезных тем в ярком, безбашенном оформлении. Хорошо и стабильно поднимает настроение. |
|
kin_sley |
Відправлено: Mar 2 2008, 22:34
|
Offline Мудрец Великий маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1038 Користувач №: 14589 Реєстрація: 25-March 06 |
Я теж чув лише Їжачок. Мені сподобалася. Правда не під будь-який настрій... |
|
Zheton |
Відправлено: Mar 2 2008, 23:29
|
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 38 Користувач №: 29405 Реєстрація: 9-June 07 |
Їжачок--найвідоміше, але по-моєму не найкраще, що в них є. Спробуй послухати ще щось, особливо з альбому Zаникай. |
|
Марена |
Відправлено: Aug 8 2008, 11:37
|
Offline загублене у вічності створіння Стать: Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1069 Користувач №: 20890 Реєстрація: 10-September 06 |
Моя улюблена пісня "Планета", але не памятаю, з якого вона альбому... |
|
Myron Wagtail |
Відправлено: Aug 10 2008, 01:49
|
Offline Профессионал Великий чарівник I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 242 Користувач №: 24803 Реєстрація: 7-January 07 |
Очень нравиться творчество этой группы. Любимые песни "Лаю себе" и "Знати достатньо". З.Ы: "Планета" из альбома "Zаникай" |
|
Фред Уізлі |
Відправлено: Aug 11 2008, 10:17
|
|||
Offline гииииииии...... Стать: Чарівник початківець VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1030 Користувач №: 38483 Реєстрація: 28-March 08 |
Ооооооооооо,я їх обожнюю!Їжачок-рулить!
Це повідомлення відредагував Tamerlan - Aug 11 2008, 11:55 |
|||
General Li |
Відправлено: Aug 20 2008, 18:59
|
Offline Magna et veritas, et praevalebit Стать: Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 268 Користувач №: 34809 Реєстрація: 18-December 07 |
А мне больше всего понравилась песня О.Л. Да и Їжачок тож не плох. Только вот слушать их нужно, когда настроение есть, и тогда можно их оценить... |
|
Сторінки: (2) # [1] 2 | Нова тема |