Сторінки: (47) % « Перша ... 34 35 [36] 37 38 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Darra |
Дата May 24 2008, 15:05
|
Offline штандартенфюрер Стать: Чаклун VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1666 Користувач №: 32950 Реєстрація: 11-October 07 |
латинский не переводят дословно. =) но слова переведены почти правильно. |
|
Adeline |
Дата Jul 22 2008, 22:06
|
Offline маленька збоченка (с) Стать: Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2316 Користувач №: 37266 Реєстрація: 13-February 08 |
Я за прощеня. Кожен може помилятися,має право на помилку. Люди не ідеальні. Треба вміти прощати. |
|
Албус |
Дата Jul 23 2008, 17:37
|
Offline Всеведающий Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 8178 Користувач №: 6220 Реєстрація: 29-July 05 |
Пробачити і забути??? Ніколи. Око за око. Так написано у святому письиі. Помста - це нормально. Тільки не варто перегинати палицю. Помста не повинна ставати ідєю фікс. Мені завжди було шкода Графа Монете Крісто. Людина небачиних талантів змарнувала на помсту другий шанс, що його подарувала доля. Не можна жити лише помстою. Вона висушує душу. Що ж до себе скажу що в мене є кілька людей яким я маю "повернути борги". Спарава в тім, шо я дещо лінивій. Міг бі зробити багато, але мені просто ліньки займатися помстою. Краще провести цей час з коханою людиною. Тільки коли зустріну когось з цих людей на вузькій стежині - розірву і шмаття розкидаю. А спеціально таке робити сенсу немає. Якщо є на цому світі справедливість, то ми зустрінимось і зьясуємо хто правий... |
|
Beatrix |
Дата Jul 23 2008, 17:52
|
Offline Опытный пользователь Стать: Маг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 99 Користувач №: 37081 Реєстрація: 6-February 08 |
Сама еще никому не мстила и, надеюсь, не придется. В общем же отношусь к мести достаточно нейтрально, закономерный процесс функционирования человеческого общества. |
|
Ampata |
Дата Jul 23 2008, 18:01
|
||
Offline Пупсик ^^ Стать: Чудотворець IX Вигляд: -- Група: Користувачі- Повідомлень: 4898 Користувач №: 21284 Реєстрація: 23-September 06 |
Я особо не стремлюсь вредить людям,НО когда меня сильно обидят,то
=smile_cry= |
||
|
Diana de Clermont |
Дата Jul 23 2008, 19:08
|
Offline ARTEMIS Стать: Великий маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7544 Користувач №: 28945 Реєстрація: 23-May 07 |
Месть является плохой сама по себе, вырастает же из злобы. Поэтому я её не приветствую, но никто в этом мире не идеален, и я не исключение. |
|
Ernesto's friend |
Дата Jul 24 2008, 15:41
|
Offline Пользователь Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 13 Користувач №: 41212 Реєстрація: 24-July 08 |
месть- это нормально. Но только в тех случаях, если есть за что мстить...За человека, который погиб при чьей-то вине, а мстить женщине безполезно, да и за что? за какого-то васю? а мужчине(этому же Васе), нужно мстить и так, чтобы запомнилось на всегда!! |
|
Monsun o koete |
Дата Jul 25 2008, 02:45
|
Offline [Justice will be served] Стать: Метаморфомаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 223 Користувач №: 20595 Реєстрація: 1-September 06 |
Я вообще не отношусь к отряду мстительных... Чаще прощаю, но, если всё же обидели, могу иногда подложить порося... Хотя если обидели очень-очень сильной, йа мщу... Сильно мщу, думаю, люди, которым эта мстя досталась, будут её долго помнить... Такое случалось в моей жизни ну раза 3-4, от силы 5... |
Хочу_в_Ереван |
Дата Oct 21 2008, 08:48
|
|||||
Offline not all martyrs see divinity Стать: Заклинач I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 489 Користувач №: 10228 Реєстрація: 12-December 05 |
Герой нашего времени или инфантильный дурачок? Как бы вы поступили?
Це повідомлення відредагував Grimmjow - Oct 21 2008, 13:20 |
|||||
|
Darra |
Дата Oct 21 2008, 16:58
|
Offline штандартенфюрер Стать: Чаклун VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1666 Користувач №: 32950 Реєстрація: 11-October 07 |
умным его не назовешь. надо было поговорить с невестой - раз. может, там какая-то ситуация получилась. откуда фотки? он за ней следил? значит, не доверял изначально, нафиг тогда жениться, если доверия нет. или ему фотки подбросили, он размножил? тогда вдруг вообще монтаж и подстава? он спрашивал? он выяснял? или ты хочешь, чтоб тебе сразу телку обвинили? она до свадьбы свободная женщина, в общем-то. да и разное в жизни бывает. надо уметь прощать. и надо уметь доверять, если уж на то пошло. так что молодец, что свалил, нафиг ей такой нужен. |
|
Сторінки: (47) % « Перша ... 34 35 [36] 37 38 ... Остання » | Нова тема |