Сторінки: (110) % « Перша ... 93 94 [95] 96 97 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Калиостро |
Дата Jul 25 2010, 00:16
|
Offline и.о. кадилоносца Великий чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2893 Користувач №: 36858 Реєстрація: 30-January 08 |
Дружба между мужчиной и женщиной - это отношения либо бывших, либо будущих любовников. Либо людей с нетрадиционной ориентацией. ИМХО. |
|
Levonochek |
Дата Aug 30 2010, 06:39
|
||
Offline Кохаюю* Стать: Чаклун V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 122 Користувач №: 55202 Реєстрація: 23-August 10 |
да ти права)В мене було так само дружила з хлопцем років 4 а потім він мені признався...... чесно я з ним після цього 2 тижні не говорила....було якось не зручно, тим більше я звикла бачити його в моїх очах другом а не хлопцем... :( |
||
|
J-Rex |
Дата Sep 1 2010, 17:27
|
Offline Well, I'm back! Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3117 Користувач №: 49588 Реєстрація: 6-August 09 |
естественно! миф о том, что это невозможно придуман ревнивыми людьми |
|
Крайтен |
Дата Sep 8 2010, 21:23
|
Offline Гуру Стать: Маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4531 Користувач №: 28296 Реєстрація: 27-April 07 |
Так занятно читать "прозрения" барышень). Такая прелесть). Вроде вид один и тот же... Блин, одна хромосома, а какой результат. Шайтан! |
Хелена Певерелл |
Дата Sep 13 2010, 16:19
|
Offline Певереллы Стать: Маг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 43 Користувач №: 41578 Реєстрація: 9-August 08 |
конечно же есть. я считаю глупо говоритьбудто ее нет или ставить под сомнение. Мой лучший друг - парень. Мы с ним прекрасно ладим. Вообщем так или иначе она существует. Все дружаттак или иначе |
|
Усмішка |
Дата Sep 13 2010, 16:35
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Прочитала свій же запис написаний доволі давно =blink= Я думаю, що справжної дружби між хлопцем та дівчиною не існує. Рано чи пізно хтось закохається і все зіпсує (с). І це, мені здається, не має бути тільки хлопець. Може в нього вже є дівчина, а та подруга, як подруга. Я сама спілкуюсь з хлопцями. Але сама почала помічати, що чим ми стаємо старшими, тим більше ми віддалаємось і дружби в нас ніякої нема. ми просто спілкуємось. Більшість дівчат вважають, що дружба з хлопцем - це реально круто. Мол дівчата такі пліткарки і т.п., що з ними просто не можливо спілкуватись. Але хіба такі всі? Може саме такі дівчата і є такими. Мене то дратує, пробачте. Вердикт: не вірю. |
|
Крайтен |
Дата Sep 13 2010, 21:16
|
Offline Гуру Стать: Маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4531 Користувач №: 28296 Реєстрація: 27-April 07 |
Не, дружба возможна, конечно, но вот только зачем? Все гораздо проще, на самом деле. Мне вот, к примеру, абсолютно нафиг не вперлись друзья противоположного пола. |
Усмішка |
Дата Sep 14 2010, 14:57
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Крайтен, давно хотіла знати точку зору протилежного роду. (хоча один мені вже її висказав). тобто якщо хлопець дівчина (нехай) найкращі друзі, то це не вписується в стандарти? Тобто коли дівчина каже, що в неї найкращий друг - він, то це нормально, а коли у хлопця найкращий друг - вона, то це вже нє, не катить? не правильно? Без всяких наїздів, просто цікаво. |
|
Крайтен |
Дата Sep 14 2010, 16:17
|
Загублена, до чого тут правильно, чи неправильно? Просто особисто мені не потрібна дівчина друг. І вірогідність того, що дівчина стане моїм найкращим другом - край мала. Можна видресирувати й курку, але навіщо, якщо є собаки? |
Усмішка |
Дата Sep 15 2010, 15:27
|
Крайтен, ні до чого. я просто мала на увазі чи це нормально для хлопця, що в нього найкращий друг - дівчина? і особисто ти тут теж ні до чого. мені потрібна загальна думка. |
|
Сторінки: (110) % « Перша ... 93 94 [95] 96 97 ... Остання » | Нова тема |