Сторінки: (98) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
ShinodaGirl |
Дата Jan 24 2006, 09:51
|
Offline M.K.ShinodaFan)) Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 23 Користувач №: 10833 Реєстрація: 25-December 05 |
Слушай, а ты случаем не на Live8 был?..... |
|
lusyanya |
Дата Jan 25 2006, 00:35
|
Offline Профессионал Стать: Заклинач VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 114 Користувач №: 12146 Реєстрація: 24-January 06 |
Мне нравятся линкины... Нормально вполне поют, и записи есть с концерта. Конечно, это не так хорошо звучит, как студийная запись, но ничего плохого сказать не могу. И тексты их некоторых песен клевые. |
|
Dalina |
Дата Jan 25 2006, 18:45
|
Offline Дівчина з іншого життя)) Стать: Чарівник початківець IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 65 Користувач №: 11301 Реєстрація: 3-January 06 |
Я обожаю Линков!Они лучшие.Мне нравитса их смешение стилей ибо в етом их изюминка.Да,они затихли,но скоро выйдет их новый альбом.Ждите!Кстати недавно они получили очередную награду,в етот раз за жывое выступление.Благодаря им я начала приобщатса к року) |
|
Волколак |
Дата Jan 25 2006, 18:51
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Dalina, имхо не совсем рок. Награду за "живое" выступление?? Это ктож им дал? Они хоть знают, что такое живое выступление?? Вот у Blind Guardian - Imegination from other side(Live Germany) и Sonata Arctica - Silence(Live Japan) вот это реально было живое и офигенное выступление! По 2 часа отыграли, там толпа гитары и ударника перекрикивала. |
|
Dalina |
Дата Jan 25 2006, 18:55
|
||
Offline Дівчина з іншого життя)) Стать: Чарівник початківець IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 65 Користувач №: 11301 Реєстрація: 3-January 06 |
Один из вокалистов етой групы Майк Шинода(ваш мулат) создал свою групу с другими учасниками(Jay-z,Holly Brook,Styles of Beyong и другими).Ето-Fort Minor прикольная група в стиле хип-хопа.Група новая и у нас еще не достаточно извесная,но хотелось бы знать:ХТО ее слышал?и как она вам?Майк там сам все песни пишет и обрабатывает,впрочем как многие в его Линках.. Додано через 2 хвилин
Дали!На Asian Ecxellence Awards 2006.Я считаю заслужено! |
||
|
Risenshine |
Дата Jan 26 2006, 09:06
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
знаєте, я краще не буду розказувати все шо я думаю про ці всякі премії, а то сильно мату багато буде. згадується лише один випадок, коли емінем на якійсь там роздачі слонів отримав 3 премії, як найкращий рок, поп і хіп-хоп виконваець (і це при тому, шо ці три поняття заперечують одне одного). мені колись у них подобаласьаж одна пісня, але то було дуже давно і не правда... імхо, в світі є багато музики по-цікавіше.... Narcissa Malfoy, ти була на їхньому живому виступі? нє смєшітє моі шнуркі... |
|
ShinodaGirl |
Дата Jan 26 2006, 12:48
|
||
Offline M.K.ShinodaFan)) Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 23 Користувач №: 10833 Реєстрація: 25-December 05 |
Я чула, в мене альбом є... Класно....андерграундний хіп-хоп Але якщо ти любитель "тяжеляка" краще не слухати, потім загонів багато буде |
||
|
Dalina |
Дата Jan 26 2006, 18:00
|
ShinodaGirl, нет я тяжелую музыку не люблю!LP ето исключение.До них я ничего такого вобще не слушала. Додано через 13 хвилин Linkin Girl, я с тобой полностью согласна!Кстати не подскажеш где можна скачать нормальный видео-клип Belive me? |
|
Darla |
Дата Jan 28 2006, 18:12
|
Offline * Hell was Full so I Came Back * Стать: Метаморфомаг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3503 Користувач №: 11705 Реєстрація: 9-January 06 |
Слышала. Есть целый альбом. Ну ваще песенки прикольные. Не все конечно, но слушать можно. =biggrin= Хотя Believe Me уже приелась, слишком попсовая... =blink= |
|
Existing |
Дата Jan 29 2006, 14:42
|
Offline Пользователь Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 10 Користувач №: 12406 Реєстрація: 29-January 06 |
ЗЕ БЕСТ!!!=rulezz= |
|
Сторінки: (98) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |