![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (48) % « Перша ... 43 44 [45] 46 47 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Lada.Gornostaj ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 15:37
|
Offline![]() Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 ![]() |
Призрак_Рейджа, це не моя проблема. Мені б було комфортніше читати українською, та я ж тут нікого не вчу. Мінаєвлайв :-X |
|
Rage ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 15:40
|
||
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник VIII Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 882 Користувач №: 86555 Реєстрація: 6-April 14 ![]() |
Lada.Gornostaj, бұл әрине өте қызық, бірақ ешқандай әдептілікке жатпайтын сияқты. Шындығында тым көргенсіздік танытқаныңыз сияқты, себебі сіздің ана тіліңізді барлық адам біле бермейді. |
||
|
Албус ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 16:35
|
||||||||
Offline![]() Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 8178 Користувач №: 6220 Реєстрація: 29-July 05 ![]() |
Я именно об этом и говорю.
Это скорее вторичная цель. Основное - приближение человека к богу. Если совсем просто, то чтобы человек жил по-человечески, а не как скотина.
Правильно слышал. Там этого много.
С Невзоровым. Годный выпуск, да. Поищи с Незоровым же передачу "В гостях у Гордона". Там есть подробности. Ну и скандала с казанской семинарий все помнят... |
||||||||
|
Lada.Gornostaj ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 17:07
|
||||
Offline![]() Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 ![]() |
Призрак_Рейджа, не я придумала правила сайту, та й порушую не я. В ігнор.
Отут дозволю собі сумнів. У подвижників і фанатиків - так, у правителів і меценатів - частіш "вторинні" цілі йдуть на перший план. А розповсюдження релігії без "шкурного" обгрунтування... і не згадаю прикладу.
У православних, чи у християн взагалі? Відверто, я якось більше звикла до таких підозр щодо католицьких священників. Хоча монастирі то взагалі окрема пісня. |
||||
|
Rage ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 17:09
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник VIII Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 882 Користувач №: 86555 Реєстрація: 6-April 14 ![]() |
Lada.Gornostaj, а у тебя не православие головного мозга, мисс игнор?) |
|
Албус ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 17:23
|
||||||||
Offline![]() Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 8178 Користувач №: 6220 Реєстрація: 29-July 05 ![]() |
Это я про то, как должно быть. Христос пришел всех спасти. То, как оно на самом деле происходит, это другой вопрос, но изначальная цель религий - благо для человека, его освобождение, спасение и тд.
Вообще. Да и у мусульман тоже.
Это не совсм верно. То просто росийские СМИ им такой пиар сделали. И потом в гражданском обществе такие делишки быстро вплывают и начинают вонять. Вот и кажется что там их больше. Но это только кажется.
Ты б хоть посты читал что ли. Она вообще за атеизм, как я понял. |
||||||||
|
Rage ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 17:26
|
||
Я понимаю только отдельные слова из того, что она говорит. |
||
|
Lada.Gornostaj ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 17:27
|
Вперше і востаннє. Українська, російська, англійська прописані в правилах основними мовами форуму. Я так само не мушу знати казахську, але якби прийшла на казахський форум і мала труднощі, попросила б роз'яснень чемно, без матірних абревіатур. Сподіваюсь, зрозуміли, що свій діагноз Ви, пане Призрак... собі мусите ставити. |
|
Албус ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 17:38
|
||
Языковой барьер, блин...)))))))))) В гугл кидай тогда. А откуда ты, если не секрет? Так вот Lada.Gornostaj, за атеизм, по поводу чего мы обменивались мнениями выще, так что до ПГМа ей, как до луны на тракторе. |
||
|
Rage ![]() |
Відправлено: Apr 8 2014, 17:39
|
Lada.Gornostaj, да, да, я прекрасно знаю, что я не фанат соблюдения правил, только не нужно об этом напоминать. Нет, я не особо скучал по форуму. Почему Призрак? Ну, если бы назвался Почтизабаненным_Рейджем, то это несло бы негативный оттенок. А материться да, не хорошо. Диагноз? Доктор Хаус хорошо ставит диагнозы. |
|
Сторінки: (48) % « Перша ... 43 44 [45] 46 47 ... Остання » | Нова тема |