Сторінки: (20) % « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Dariana |
Відправлено: Aug 24 2005, 15:42
|
Offline мадмуазель теннисистка Стать: Чарівник початківець II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 145 Користувач №: 5992 Реєстрація: 25-July 05 |
Я даже и не знаю есть ли у меня зависимость. Вот весь прошлый год было-но не от инета, а от Симс 2. Я не могла вылезти из этой игры, даже жертвовала домашкой ради нее. А потом я на лето уехала и теперь в Симс 2 просто не играю! А насчет инета-ну если тока немножко! |
|
Женечка |
Відправлено: Aug 24 2005, 15:52
|
Offline Woman from other planet©Arquen Стать: Маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1570 Користувач №: 5176 Реєстрація: 4-July 05 |
У мене залежність не від інету, а від комп'ютера. Якщо я не сяду за ньго хоча б раз на день - то в мене починається депресія... |
БобриХА |
Відправлено: Aug 24 2005, 15:58
|
Offline Гуру Стать: Підмайстер XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3826 Користувач №: 323 Реєстрація: 24-April 04 |
Dariana,у меня тоже отСимс 2 мания...я даже начами играла))) а от инета не то бы зависимость....просто когда делать нечего то часто сижу в инэте... |
|
Бесёнок |
Відправлено: Aug 24 2005, 18:58
|
Offline Вы(с) Стать: Чарівник початківець XI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 1809 Користувач №: 515 Реєстрація: 8-June 04 |
была в прошлом году зависимость. Ну не могу я без виртуального общения. Ща я сижу гораздо меньше. а тогда... у жуть. Ща наш ирк сервер упал, так что общатся можно только в п2п серваке, а я его терпеть не могу, так что ограничиваюсь аськой. В школьное время что пудова буду сидеть меньше за компом. Не из за того что будет мало времени, а просто потому что будет живое общение. а щас.. с парнем рассталась, подруга коза уехала, делать не фига ваще. |
|
Paralysis |
Відправлено: Aug 25 2005, 12:36
|
Offline Помешанный Стать: Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4278 Користувач №: 2334 Реєстрація: 3-January 05 |
что бы её не было,вы должны найти себе интересное занятие.Вот я без компа начиеаю уроки зубрить и убираться в квартире.Хорошо,что об этом мои предки не знают |
|
Женечка |
Відправлено: Aug 25 2005, 12:43
|
Offline Woman from other planet©Arquen Стать: Маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1570 Користувач №: 5176 Реєстрація: 4-July 05 |
MAIKL, =apploud= |
Paralysis |
Відправлено: Aug 25 2005, 12:52
|
Offline Помешанный Стать: Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4278 Користувач №: 2334 Реєстрація: 3-January 05 |
Сегодня был именно тот день.Отключили телефон,я ждал пока включат и сейчас всю квартиру перерыл |
|
Risenshine |
Відправлено: Aug 25 2005, 13:54
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
чи є в мене нет залежність??? взагалі не знаю. вона часом є, а часом немає. коли шось цікаве відбувається на форумах або в милі, то однозначно є. і коли когось треба найти - теж є... а іще вона є після того, як дома виділенка з"явилась... всеодно краще, ніж тв дивитись. тим більше зараз нічого не хочеться... але буває не так дістає, шо передьоргує при одній тільки згадці про нього... зате з нішого боку допомагає не вішатись на роботі (сидіти 8 годин перед компом і нічого не робити - від цього можне і ашту знести). от і зараз я тут вишу, бо робить нічого... шось таке наморозила, шо і сама слоба розумію... %) |
|
bimbetta |
Відправлено: Aug 25 2005, 16:57
|
Offline С моралью не ахти, зато характер прескверный. Стать: Маг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 714 Користувач №: 5763 Реєстрація: 19-July 05 |
Я бы сказала, что это лицемерие - обсуждать интернет-зависимость в самом так сказать "причинном месте", но лицемерие весьма приятное! :D |
|
Risenshine |
Відправлено: Aug 26 2005, 09:07
|
||
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
ну так де ж іще про це поговориш?! не в реалі ж, ё маё :D |
||
|
Сторінки: (20) % « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » | Нова тема |