Сторінки: (15) # « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Фэбс Джотто |
Відправлено: Dec 17 2007, 14:38
|
Offline Ядохвост (с) Великий чарівник XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 928 Користувач №: 28044 Реєстрація: 16-April 07 |
Не переношу русский рэп...а вот Тупака и Фифти мона послушать...иногда :P |
|
pandor.a |
Відправлено: Dec 17 2007, 19:28
|
Offline хочу, чтоб ты наконец-то меня испугалась(с) Rosetau Стать: Підмайстер X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1357 Користувач №: 10208 Реєстрація: 10-December 05 |
вообще реп не люблю... скажите во-первых спасибо тимати. это всех настроил против репа |
|
Фэбс Джотто |
Відправлено: Dec 17 2007, 19:42
|
||
Offline Ядохвост (с) Великий чарівник XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 928 Користувач №: 28044 Реєстрація: 16-April 07 |
ну тимати...эт не рееп...чистая попса :D Вот щас припоминаю хорошие песенки из русского рэпа: Многоточие - В жизни так бывает, ЮГ - Еще один день... дооо, я сама себе противоречу. Некоторые оказываецо слушаю :-[ |
||
|
Джиджарик |
Відправлено: Dec 18 2007, 07:25
|
Offline Мудрец Стать: Чаклун VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1555 Користувач №: 32329 Реєстрація: 14-September 07 |
ой, нет... я реп не люблю... как-то не могу его слушать. Зато моя ма меня недавно убила заявлением, что ей нравится реп o_O %) |
|
Крайтен |
Відправлено: Dec 18 2007, 08:48
|
Offline Гуру Стать: Маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4531 Користувач №: 28296 Реєстрація: 27-April 07 |
Мое отношение к репу и реперам выражает эта отличная песенка: Репер Чорна душа у Білому тілі Чорний мозок та Біла шкіра Подивись на себе - біла мавпа Це не є парадокс, це є правда Чорні мавпи усюди - на TV і в журналах Ти як зомбі сидиш перемикаєш канали Жиди роблять з тебе раба І ти цьому, як бачимо, рад Вже не Білий і ще не чорний Ти лайно на колесах історії Ти - ніхто, загадкова істота Твоя клітка пустує - але це наша турбота Поводошся як nigger, одягаєшся як мавпа Будеш їсти банани та залізеш на пальму І то Біла людина ?! - це просто ганьба З тебе почнеться Расова Війна Вже не Білий і ще не чорний Ти лайно на колесах історії Ти - ніхто, загадкова істота Твоя клітка пустує - але це наша турбота Репер Біла людина будувала світ Незборимий процес на протязі століть Ти бажаєш повернути назад Тийдеш до хаосу, ти морально - раб Білий нігер, ще крок і мавпа Мультирасове безглуздя робить справу Твій мозок отруєн, скоро знищать й тебе Ти бажаєш цього, тоді - вперед! |
МистериЯ-БуФФ |
Відправлено: Dec 20 2007, 15:03
|
Offline пиратКа Всея Руси и зарубежья Стать: Підмайстер IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 921 Користувач №: 33482 Реєстрація: 28-October 07 |
реп не люблю, но уважаю как самостоятельный, ни от кого не зависящий стиль! парень в классе репер, постоянно скидывает мне свои песни на тел, а их слушаю и оцениваю, как нейтральный человек)) так что слушаю только его реп)) |
|
pandor.a |
Відправлено: Dec 21 2007, 20:30
|
||
Offline хочу, чтоб ты наконец-то меня испугалась(с) Rosetau Стать: Підмайстер X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1357 Користувач №: 10208 Реєстрація: 10-December 05 |
хм, не знаю мне реп ни в каких границах не нравится: пусть его читает какой нить фифти цент, или же это будет мой одноклассник. все равно скажу - хватит придумывать и читать это га.вно |
||
|
jolene |
Відправлено: Dec 21 2007, 21:19
|
|||
Offline атчхатшаб. Стать: Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1114 Користувач №: 9504 Реєстрація: 16-November 05 |
А вот я и люблю рэп! [Вырезано цензурой] А тимати- [Вырезано цензурой].- И кто не знает, на Тимати и его банде випов рэп не заканчивается. А, ну да, и на Лигалайзе тоже. В каждом стиле есть ламеры котрые..хмм...выпендриваются, а есть те кто делает вещи! Все.
Це повідомлення відредагував Setsuna Asakura - Dec 23 2007, 03:36 |
|||
|
NeddyBearishka |
Відправлено: Dec 22 2007, 10:59
|
||
Offline Только разврат. Только пафос. Только Нэд. Стать: Магістр II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1860 Користувач №: 30138 Реєстрація: 13-July 07 |
Еще Серега *hm* не реп,а атстооооооой) А вот Каста,Многоточие,NTL и т.д. и т.п. рулят)Песни прикольные) З.Ы. вы слушайте слова)Если матов нет,то это скорее-всего не русский реп) :D ну и если смысла нет)Это вот Тимати и Серега %) |
||
|
XyJl1GaH |
Відправлено: Dec 22 2007, 13:28
|
Offline .::GT::. Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 163 Користувач №: 17298 Реєстрація: 2-June 06 |
нефги вот у сереги по крайне мери есть пуру чотких песен!! Если интересно какие стукни в асю 375285857! Додано через хвилину кстате,что некто незнает drago????????????? |
|
Сторінки: (15) # « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ... Остання » | Нова тема |