Сторінки: (10) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Risenshine |
Відправлено: Nov 1 2005, 08:54
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
мля, народ (українці), якшо ви не чули про українску музику до майдану, то мені вас дуже жалко. і є у нас не тільки вв. кому вниз - легенди українського року на рівні з вевешниками. тільки грають вони готичний рок. брати гадюкіни - хоч вони вже і загнулись давним давно, але їхніх досягнень в напрямку рок-н-ролі ніхто не відміняв. музон просто потрясний, особливо коли починаєш розуміти слова. мертвий півень - взагалі ноу коментс. просто потрясний стьоб. більш різноманітної групи тяжко найти і слова теж дуже і дуже... плач єремії - хоч я їх і не люблю, але баладний рокопопс/рок дуже непоганий. мандри - про них вже казали, цікавий фольк. крихітка цахес - досить новий гурт, рокопопсовий, але теж дуже непоганий. мед хедс - реально веселі ркабільщики. холодне сонце - лав металічна групка. дуже недавня, але вже набирає ходу на готичній сцені. раз чи дав вже висовувались на готик фести. даст хевен - теж готика і теж дуже класна. вій - готичний фольк шось там! скрябін - не нинішній, а ранній! уматова штука! моторола -про неї теж казали, але мене зачепило. досить цікаві. а ті пацани, які в рекламі мобі (мобільного чогось там), з балалайками знімаються! вониж на своїх балалайках шо хочеш грають!!!!! і це іще не всі, далеко не всі. а таких як Даск треба мочить в підворотні! ненавиджу народ, який ніфіга не чув, але разом з тим розказує, шо все ацтой. прчому ацтой по дефолту.... а, і хто там розказував, шо Скрипка живе у франції? у вас інформація яких років????? да, у франції він жив, у нього навіть дружина француженка була. але це було так давно, шо я навіть і пам"ятаюслабо.... я, здається, в той час навіть музику толком не сухала.... вони жили і творили за бугром на початку 90-х, коли тут нікому нафіг не були потрібні. причому стали там популярні, а потім вже вернулись на історичну батьківщину, так сказать.... Це повідомлення відредагував horberdin - Nov 1 2005, 08:57 |
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 1 2005, 11:10
|
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
расширю список украинских групп Біла Вежа - хєвіметал українською мовою Тінь Сонця - немогана суміш хард-року, готики та фолку ФАКТОР 150 - ну метал, пісні з християнською тематикою Евроклідон - християнський блек метал (музика та вокал як в группі Buzrum !!!!) Сокира Перуна - NSBM (націонал соціалістичний блек метал). Фігня повна.. таку музику скіни слухають. |
Ali4ka |
Відправлено: Nov 2 2005, 13:38
|
Offline Эксперт Стать: Сквиб IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 329 Користувач №: 5400 Реєстрація: 13-July 05 |
Ще ТНМК класний гурт!!! |
|
Horatio |
Відправлено: Aug 28 2006, 06:19
|
Offline Yes, I'm a bitch! But I'm relly good at it! Стать: Чаклун II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 404 Користувач №: 18311 Реєстрація: 26-June 06 |
А менi подобаються Анi Лорка та Могiлевська! :present: |
|
Том Реддл |
Відправлено: Sep 3 2006, 09:54
|
Offline Призрак дневника и будущий тёмный лорд Стать: Анімаг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 779 Користувач №: 19162 Реєстрація: 23-July 06 |
НЕСЕ ГАЛЯ ВОДУ КОРОМЫСЛО ГНЕТЬСЯ.......................... =rulezz= =rulezz= =rulezz= |
Фред Уізлі |
Відправлено: Jan 5 2009, 08:14
|
Offline гииииииии...... Стать: Чарівник початківець VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1030 Користувач №: 38483 Реєстрація: 28-March 08 |
А хтось колись чув Моноліт ?Хлопці з моеї області,грають в стилі нью-метал,при цьому гарно грають |
Крайтен |
Відправлено: Jan 5 2009, 12:25
|
||
Offline Гуру Стать: Маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4531 Користувач №: 28296 Реєстрація: 27-April 07 |
Руки прочь от НСБМ, клоун. |
||
Емоція |
Відправлено: Jan 6 2009, 15:13
|
Offline Няка Стать: Чародій XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 87 Користувач №: 43234 Реєстрація: 17-October 08 |
Мені дуже подобається українська музика. А що...я живу в Україні і те що наші виконавці не мають такої великої аудиторії як інші, це нічо. Ще прийде час, можливо наші діти будуть трохи розумніші за нас і дійсно поважатимуть рідне.:) Я особисто дуже люблю Холодне сонце, аж жити хочеться як слухаю їхні пісні. Ну і звичайно Тартак ТНМК, ну і звичайно треба щось"сльозливе"...яж дівчина, Ю.Рай, Ліля Ваврін. |
|
Myo |
Відправлено: Jan 8 2009, 15:29
|
||
Offline It's mice to be loved Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 |
Знал бы ты что и где сейчас играет участник данной группы) |
||
|
Крайтен |
Відправлено: Jan 8 2009, 16:19
|
Offline Гуру Стать: Маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4531 Користувач №: 28296 Реєстрація: 27-April 07 |
Lyonesse, поделись. |
Сторінки: (10) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » | Нова тема |