Сторінки: (75) % « Перша ... 52 53 [54] 55 56 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
mgh |
Відправлено: Mar 23 2014, 17:10
|
||
Offline Лежачий камень на безводье. Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1180 Користувач №: 83152 Реєстрація: 4-September 13 |
Дудки! Гермиона Уизли - падшая женщина. Потеряла свою гордость, независимость и амбиции, восторгаясь "красотой и обаятельностью" Рончика, тащась от его неуклюжей игры в квиддич, получая наслаждения от бесконечных оскорблений и хамств свой адрес. Никакой привлекательности в экс-заучке не осталось, все размылось супермагией Роулинг. Суждено ей на старости лет гонять гномов вместе с Молли Уизли, да носиться по квартире с очищающими/моющими/чистящими заклинаниями, иногда помешивая очередное варево в кастрюлях для обжоры Рональда. В Министерстве она никто. Уважения в лицах коллег она никогда не добьется, нянчась с эльфами. |
||
|
mgh |
Відправлено: Mar 24 2014, 14:35
|
Offline Лежачий камень на безводье. Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1180 Користувач №: 83152 Реєстрація: 4-September 13 |
Показати текст спойлеру |
|
mgh |
Відправлено: Apr 1 2014, 16:33
|
Гудшип был бы обречен на вымирание без статьи на Поттеровики об отношениях РУ и ГГ. Многих там разводят. |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: May 23 2014, 06:47
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
mgh, злюка :D Насправді, не факт, що садових гномів буде ганяти Герміона, а не Рон. :D Якщо Грейнджер-Візлі таки влізе в політику (пізніше, ця історія ще не написана, а правозахисна діяльність поки що - тренажер), то бізнес і побут мусить лягти на ронові плечі. І це те, з чим він мусить таки упоратись :), якщо схоче зберегти сім'ю. А взагалі цей шлюб - так по-англійськи. :D Є герой і друг - Гаррі Поттер, якого завжди можна ставити за приклад своїм найближчим :P , і є власний чоловік, на якого не треба дивитись знизу вгору, не- обраний, не-носій якоїсь там невідомої сили й часточки темної душі, комфортна така істота, хоч і примітивна... Та може нашій гоноровій і вишуканій пані таки потрібне місце, де не треба доводити свою перевагу, й мудро зробити таким місцем власний дім? Та й шлюб з Візлі дає Герміоні певні переваги, як члену й досі авторитетної родини. (Навряд чи у свої 17 вона про то думала, та пізніше підтримка Артура, Персі, а якщо у Герміони вистачить розуму, то й покоління Мюрієл - вагомий фактор, щоб триматись цієї родини). А Поттер що? Він "сам собі єдиний шляхетний родич", йому самому, мабуть, не раз і не два буде потрібна підтримка й допомога.
Їй під 40, кар'єра Артура "вистрелила", коли йому було десь 50. А ельфи - хороший полігон для набору прибічників-гуманістів, особливо з числа маглородних і зі змішаних родин, яким мати ельфів не світить, чом би й не поборотись за права тих, хто тобі ніколи не служитиме, як би карти не лягли? :D І не допомогти файній жіночці в обмін на її підтримку, не зацікавити потім якимось законопроектом на захист маглородних чи напівкровних? Ні, як політик вона ще навіть не почала свою діяльність. Але не втече від неї. |
||
|
Кровавая графиня |
Відправлено: Jun 28 2014, 08:05
|
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Когда я начала читать гп,то думала,нет была уверена,что герми будет с гарри,а о роне я вообще не думала. Он для меня был просто лучшим другом поттера и ни кем больше. Но с четвертой книги я поняла,что надо готовиться к худшему. В шестой книге я смирилась с тем,что рон и герми-это решено. Давайте отнесемся к этому,как к всплеску гормонов. А может гермиона разглядела в роне что-то,что мы не видим. А может рон изменился. |
|
возникновение |
Відправлено: Dec 18 2014, 04:12
|
||
Offline Опытный пользователь Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 61 Користувач №: 89561 Реєстрація: 17-December 14 |
оригинальная трактовка событий :smell_flowers: Я тоже не вижу Рона и Гермиону как супругов.Читаю эпилог и в упор не вижу! как и Гарри с Джинни. Складывается впечатление что самый счастливый там Драко Малфой.Даже у Невиля что за судьба? лучше бы на луне женился.Но против канона не пойдёшь,так что Рон и Гермиона супруги с двумя детьми. |
||
|
Катапульта |
Відправлено: Dec 18 2014, 04:21
|
||
Offline Профессионал Сквиб I Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 288 Користувач №: 88860 Реєстрація: 17-October 14 |
Профессор Гербологии. Женат на Ханне Аббот владелице "дырявого Котла" Зачем ему женится на Луне, они испытывали к друг другу чуйства, только в видеофике Йетса. |
||
|
возникновение |
Відправлено: Dec 18 2014, 22:36
|
Offline Опытный пользователь Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 61 Користувач №: 89561 Реєстрація: 17-December 14 |
По правилам Хогвартца похоже все преподаватели не женаты,по крайней мере в книгах подобного не встречала.Если Невиль женат на Ханне,то я за!Невиль достоин счастья! |
|
Три рубля |
Відправлено: Dec 18 2014, 23:11
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
О.о МакГонагалл, например, была замужем за Эльфинстоуном Урхартом. |
||
|
возникновение |
Відправлено: Dec 18 2014, 23:37
|
Видно этот факт я не заметила. |
|
Сторінки: (75) % « Перша ... 52 53 [54] 55 56 ... Остання » | Нова тема |