Сторінки: (17) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Rapunzel |
Відправлено: Nov 6 2007, 14:34
|
Offline Silber_Katze Стать: Кудесник I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 914 Користувач №: 33131 Реєстрація: 17-October 07 |
Тамарочка, неть, для меня все-таки было потресение, когда узнала о смертиСнейпа и Фреда((((( зотя мне тоже заранее сказали, что кто-то из братьев умрет(((( и все же(((( :nya_yahoo: я плакаль( |
|
Мергиона |
Відправлено: Nov 6 2007, 14:39
|
||
Offline Зелена Жынка (c) Стать: Чудотворець XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3825 Користувач №: 13026 Реєстрація: 14-February 06 |
вряд ли были те кто не разжалобился от аткой его смерти *hmmm* и оправдание его жизни наступило лишь после его смерти.......... вот бы после смерти грюма была возможность и про него чета узнать...... |
||
Rapunzel |
Відправлено: Nov 6 2007, 14:44
|
||
Offline Silber_Katze Стать: Кудесник I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 914 Користувач №: 33131 Реєстрація: 17-October 07 |
знаете, многих не может разжалобить вообще ничего, так что отвечать за всех я не берусь) :nya_tired: а Грюм так и остался загадкой) |
||
|
Captive |
Відправлено: Nov 6 2007, 14:50
|
Offline Человек понимает ценность чего-либо только после потери этого... Стать: Архімагістр VII Вигляд: Група: Адміністратори Повідомлень: 11213 Користувач №: 14751 Реєстрація: 28-March 06 |
Ну..я думаю что он все таки погиб. Нашли его Министерские Люди.Ведь его глаз был у Амбридж.А это многое объясняет... =resent= Честно говоря,рыдала когда узнала что он погиб. =cryyy= |
|
cakyra |
Відправлено: Nov 6 2007, 20:51
|
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 93 Користувач №: 33112 Реєстрація: 16-October 07 |
Мені не жалко Снейпа,бо якщо б не симпатія до Лілі Поттер,то він став би 2м Волдом. Навіть Дамблдор деколи розмовляв з ним строго. я не кажу,що задоволена від цієї втрати,але й не плакала через його смерть. -_- |
|
Тамарочка |
Відправлено: Nov 8 2007, 20:49
|
Offline Профессионал Стать: Підмайстер VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 199 Користувач №: 28884 Реєстрація: 20-May 07 |
Germina, ага я просто с этого момента(там где было написано что глаз у Амбридж)сильно присильно присильно ненавидела Долорес Амбридж!!! |
|
Шрам |
Відправлено: Nov 19 2007, 23:32
|
Offline Опытный пользователь Учень I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 87 Користувач №: 34062 Реєстрація: 17-November 07 |
cakyra Другим Волдемортом Снейп би не став... Скажем так йому ставало і звання Напівкровного принца. Невже так снепомітно різницю? Ну не був Северус Снейп схожим на Волда! Навіть якщо взяти такі риси, як жорстокість і холоднокровність! Не був! Жорстокість Снейп мав своєрідну, та не таку, як Темний Лорд, і холоднокровнішим він був за Волда. Адже Волдеморт так не міг приховати свою злість, що навіть Гаррі її відчував. |
|
cakyra |
Відправлено: Nov 20 2007, 16:43
|
||
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 93 Користувач №: 33112 Реєстрація: 16-October 07 |
Стоп! я ж не кажу,що Снейп близнюк Волда. Я кажу,що він теж створив би якусь групу,яка б боролась проти добра. Він ж був злим. Якби він не зустрів Лілі,то нікого б ніколи не любив і став би надзвичайно жорстоким. Адже в той час з ним навчалися майже всі смертежери, зокрема Белатриса,яка на 2 місці по жорстокості після Волдеморта. o_O |
||
|
Тамарочка |
Відправлено: Nov 20 2007, 18:26
|
Offline Профессионал Стать: Підмайстер VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 199 Користувач №: 28884 Реєстрація: 20-May 07 |
Rapunzel, это было большой потерей и мне еще жалко Грюма он необычный человек!! |
|
bed and ded |
Відправлено: Jan 10 2008, 16:02
|
Offline Пользователь Стать: Заклинач IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 11 Користувач №: 35378 Реєстрація: 1-January 08 |
Он погиб, но погиб не зря!!! |
|
Сторінки: (17) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |