Сторінки: (5) [#] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цитата (Aureole @ Jun 23 2007, 08:27) |
Sidirom, я б хотела побывать в XXII веке. если верить Нострадамусу. будет 3 мировая война. |
Цитата (Сёма Семёныч Снейп @ Jun 23 2007, 08:56) |
А можно перевести с Марсианского на Русский, а то я нифига не понимаю. |
Цитата (Мята @ Jun 24 2007, 13:26) |
все тут про новые знания пишут, а если взглянуть с другой стороны... в будущем ты будешь дурак дураком, отсталым, необразованым и вообще тундрой неасфальтированой, зато попадя в прошлое ты будешь немеряно крут))) "предсказания" будущего, "новые" технологии и всё такое)) |
Цитата (Miss Metal @ Jun 24 2007, 16:22) |
О! Я б хотела попасть в первый-втророй десяток нашей эры! Посмотреть на пророка-Христа!)) |
Цитата (Sidirom @ Jun 25 2007, 07:56) |
"И зарубать его еще младенцем!" Ти чого???? о_О Ти що таке пишеш? |
Цитата (Крайтен @ Jun 24 2007, 22:45) |
И зарубать его еще младенцем! Мухаха! И Моисея тоже! |
Цитата (Miss Metal @ Jun 25 2007, 07:59) |
Ну так все правильно)) Не, ну може и не зарубать, но куда-то деть его точно надо бы... |
Цитата (Aureole @ Jun 25 2007, 14:57) |
Крайтен, чого? подивись скільки людей в світі вибрали християнство, а не буддизм чи язичництво. |
Цитата (Sidirom @ Jun 25 2007, 16:17) |
Можливо Ісуса Христа і не існувало, але віруючи в нього людина робить менше гріхів, стримує себе...Якби не було цих історій що би творилося на світі? Всі би одне другого вбивали, крали..Чорні райони Америки зявилися б на кожному місці |
Крайтен, чого? подивись скільки людей в світі вибрали християнство, а не буддизм чи язичництво. |
Цитата (Vayolet @ Jun 30 2007, 16:54) |
Но неужели у тебя не было никогда чувства такого, что хочется вернуться в прошлое, чтобы что-то изменить? |
Цитата (Sidirom @ Jun 22 2007, 20:11) |
Я напевно би хотів побувати в 23 столітті. Про історію яка було до сьогоднішнього дня я знаю, а вот про майбутнє нічого...Мені цікаво знайдем ми (чи вони нас) інопланетянів, вийде Україна з політичної кризи та ще багато цікавого =) До 23 століття я не доживу, а от хоча б годинку в ньому пожити - я б не відмовився. Коментуйте, голосуйте! Я думаю вам буде цікаво. |
Сторінки: (5) [#] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |