Сторінки: (22) % « Перша ... 17 18 [19] 20 21 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Juli4ka |
Відправлено: Jun 13 2012, 16:39
|
Offline Я люблю облака.. облака, что плывут там,в вышине.. дивные облака Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 29 Користувач №: 73055 Реєстрація: 13-June 12 |
Когда-то давным-давно мама на день рождения подарила первые четыре книги. И началось... ;) |
|
Мульт_Саурон Гортх |
Відправлено: Jul 7 2013, 13:25
|
Offline Тёмный Властелин Стать: Чудотворець X Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 1297 Користувач №: 82110 Реєстрація: 6-July 13 |
Как узнала о Поттериане? Не спрашивайте, не вспомню, а книги брала в библиотеке, у меня все по порядку. |
|
Яна Яника |
Відправлено: Jul 7 2013, 14:49
|
Offline Переходи на темную сторону, у нас есть печеньки Стать: Великий маг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1499 Користувач №: 81585 Реєстрація: 17-June 13 |
Я посмотрела первый фильм, и мне стало интересно. Моя мама купила все книги, и я подсела |
|
Сенобит |
Відправлено: Apr 13 2015, 20:43
|
Offline Ангел боли, демон наслажденья. Сквиб XI Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 46 Користувач №: 90769 Реєстрація: 13-April 15 |
Посмотрел фильмы. Понравилось. Опыт подсказывал, что в фильмах много чего вырезали. Вот и решил прочесть. |
|
Adelig |
Відправлено: Aug 3 2015, 04:29
|
Offline Профессионал Стать: Магістр I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 108 Користувач №: 40965 Реєстрація: 14-July 08 |
побачив по телевізору Вязня Азкабану і мені стало цікаво, що ж буде далі та що було перед тим. А на той момент молодша сестра саме дочитала Келих вогню, книгу взяла у подруги поттероманки яка за кожною новою книгою стояла з ночі в чергах за новою книгою. На той момент вже як місяць вишла 5 книна. Отже я потросив сестру не вітдавати поки що книгу, Та вона заперечувала що хоче прочитати наступну, а однокласниця не дасть іншу поки не поврне попередню. Тож я з матір'ю, вона чомусь також зацікавилась чому я два дні з сетрою спорю з приводу книги, за 6 днів провитали книгу. Сестра при цьому злостно на нас дивилась та чекала коли ж ми нарешті дочитаємо, тому, що мабуть сама холіта продовження, та й подруга все запитувала чому так довго бо в класі була черга на книги по ГП, а ми зривали плани. Отже, взяла вона цього разу дві книги 3 та 5 поки ми з сестрою по три глави читали Орден Фенікса мати встигла неквапливо прочитати В'язня. Потім його прочитав я і сестра знову просила книги у подруги, та як поммсту нам вона приносила попередні книги в зворотньому порядку. Ось так я і став поттероманом. |
|
Рокэ |
Відправлено: Aug 26 2015, 19:58
|
Offline Loki is love Стать: Чудотворець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1482 Користувач №: 90391 Реєстрація: 26-February 15 |
А вот я начала читать, когда первую книгу купила сестра, сначала она читала, а потом и я подтянулась. |
Captive |
Відправлено: Mar 26 2016, 09:32
|
Offline Человек понимает ценность чего-либо только после потери этого... Стать: Архімагістр VII Вигляд: Група: Адміністратори Повідомлень: 11212 Користувач №: 14751 Реєстрація: 28-March 06 |
После просмотра двух первых фильмов, я решилась купить третью, Узника Азкабана. До этого не читала, и не смотрела фильмы и вообще не знала о существовании таких книгах :lol: |
|
Ехо |
Відправлено: Apr 10 2016, 11:01
|
Offline у Белого есть топор... Стать: Великий чародій IV Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 534 Користувач №: 92462 Реєстрація: 28-October 15 |
Было мне лет десять, наверно, может быть меньше, может чуть больше, приехала к нам в гости мамина подруга из Москвы и привезла ребенку (мне) четыре книги о Гарри Поттере в бумажной сумочке-домике, на которой был изображен сам Хогвартс. И тем же летом меня повезли в деревню "на чистый воздух". В семье принято читать - все брали с собой книги и я не стала исключением, взяв самую новую (первую часть ГП). |
Ravoannie |
Відправлено: Jun 19 2016, 15:16
|
Offline Мудрец Стать: Магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2022 Користувач №: 91787 Реєстрація: 5-August 15 |
Я просто поддалась общей моде на одном детском сайте, и решила прочитать и написать назло всем, что мне не понравилось. А потом я прочитала и мне понравилось =megalol= |
|
Anastasia Scarlet |
Відправлено: Jun 23 2016, 07:40
|
Offline Опытный пользователь Стать: Магістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 90 Користувач №: 93575 Реєстрація: 28-February 16 |
Мне книгу первую часть подарила кузина Анжелика. Вот так и началось все. Первая книга, вторая и так до шестой |
|
Сторінки: (22) % « Перша ... 17 18 [19] 20 21 ... Остання » | Нова тема |