Сторінки: (22) % 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Сіріус |
Відправлено: Jan 10 2005, 22:33
|
||
Offline студент КПІ ХТФ(к) Стать: Чарівник початківець IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 868 Користувач №: 1734 Реєстрація: 9-November 04 |
в мене і мама, й тато, і бабуся читала книги! І потрапила до них книга через мене - майже силою їх заставляв читати! Потім мені "дякую" сказали! |
||
Великая Гэтсби |
Відправлено: Jan 11 2005, 08:11
|
|
Спочатку побачила фільм - зовсім недавно... і просто захворіла!!!! :P ПОтім знайшла три книжки в Інеті, за два дні їх прочитала... Вони змінили моє життя. Це просто супер! Хоча я чула раніше, що Гарі Поттер - це зовсім не цікаво, а авторка - дилетантка. Я вважаю, що дилетант не може писати так, щоб вплинути на чиєсь життя, яке стає кращім ніж було... |
|
Sinistra |
Відправлено: Jan 16 2005, 16:34
|
Offline I’ll stand on my own Стать: Сквиб VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1776 Користувач №: 616 Реєстрація: 21-June 04 |
Около мня проходили какие-то парни и говорили о какой-то книжке " Гарри Поттер", я не обратила внимания, но потом я всё чаще слышала это имя, после я спросила у подружки что это такое, и она сказала что это книга какойто Джуан Роулинг, и всё пошло поехало. |
|
Strix |
Відправлено: Jan 16 2005, 18:18
|
Offline ... Стать: Метаморфомаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1459 Користувач №: 431 Реєстрація: 25-May 04 |
Я раньше думала, что это фигня,но лучшая подруга заставила почитать книжку и я в нее влюбилась. (в книжку) |
|
Lord_Ehrgeiz |
Відправлено: Jan 17 2005, 04:31
|
||
Offline Злой и вредный! >_< Стать: Учень I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 314 Користувач №: 2500 Реєстрація: 13-January 05 |
:D :D :D Младший брат читал книгу, пока мне вдруг тоже не захотелось ее почитать. Брат дочитывал уже после меня, хотя книга ушла за 4-ре часа... :( Затем вышла "тайная комната".... Це повідомлення відредагував Lord_Ehrgeiz - Jan 17 2005, 04:33 |
||
|
Эвиза |
Відправлено: Jan 18 2005, 14:36
|
Offline Сияние Солнца Стать: Маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3071 Користувач №: 2022 Реєстрація: 9-December 04 |
Дочь моей сотрудницы очень увлекается Гарри Поттером, и я для нее с инета качала разные фотки, интервью, ну а потом она дала почитать.Сначала хотела отказаться, думала детская фиготень. Ан нет, клевая книга оказалась!!!!!!!!!!!!!! |
|
Кнопка |
Відправлено: Jan 18 2005, 16:21
|
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 69 Користувач №: 1300 Реєстрація: 8-September 04 |
А мне брат подарил. Закидывать подарки на дальнюю полку, когда даритель каждый день интересуется, интересно ли как-то не принято... Пришлось читать |
|
Сіріус |
Відправлено: Jan 19 2005, 13:06
|
||||
Offline студент КПІ ХТФ(к) Стать: Чарівник початківець IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 868 Користувач №: 1734 Реєстрація: 9-November 04 |
За чотири години???????? Це збочення. я книги про Гаррі Поттера читаю дуже повільно, розтягую задоволення! B) |
||||
Ms. Weasley |
Відправлено: Jul 15 2005, 15:41
|
Offline bleeding hearts shed no tears Стать: Чаклун II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3164 Користувач №: 4614 Реєстрація: 7-June 05 |
А мне как то во втором или третьем классе подружка посоветовала почитать. У нее была первая книга. Она так долго читала, что я её выпросила дать мне и вернуть через несколько дней. И так дальше я просила моих друзей дать почитать так как она была дорогая. Приехала в Америку и стала помешанной на ГП! :D |
~SECTUSEMPRA~ |
Відправлено: Jul 15 2005, 15:43
|
Offline ....I am better then you and I know it.... Стать: Сквиб VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 739 Користувач №: 3221 Реєстрація: 7-March 05 |
Я уже вроде написал !! |
Сторінки: (22) % 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |