Сторінки: (19) % [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Prof Dumbledore |
Відправлено: Mar 20 2007, 09:28
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Мені стало цікаво скласти такий інтелектуальний портрет учасників даного форуму. Звісно ж лише знання іноземних мов не може певною мірою показати рівень інтелекту, культури тієї чи іншої людини, але як колись сказав один видатний німецький письменник: "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина". У Східній Європі під питанням "Скільки мов ти знаєш?" передбачається знання іноземних мов, в той як час як Західний світ цікавиться загальною кількістю. Тому моє питання передбачає саме знання всіх мов, включаючи рідну. Володіння мовою - це теж поняття доволі неоднозначне. Я розумію під цим здатність отримати всю необхідну інформацію, не загубитися, влитися в соціальне життя країни, мову якої ви знаєте. Щоб, наприклад, приїхавши до Іспанії ви одразу почали розмовляти іспанською, а не намагатися пояснити англіцькою або на пальцях. Якщо Ви володієте певною мовою, яку не можна віднести до жодної з груп або маєте пропозицію щодо інших варіантів, я з задоволенням всіх їх розгляну. Дякую. Від себе - українська, німецька, шведська, російська, англійська. А чтобы не быть голословными проходите эти тесты и отсавляйте свои результаты по такому типу:
английский французкий немецкий итальянский Вот еще сайты если хотите: английский, немецкий, французкий, итальянский, испанский только сайт иногда глючит и тесты немного однобокие, времена беруться самые лёгкие и постановка вопроса/дизайн иногда сильно мешает. тоже 5 языков но не советою, нашла в тесте по фр. 10 очень грубых ошибок. |
||
|
Darla |
Відправлено: Mar 20 2007, 14:40
|
Offline * Hell was Full so I Came Back * Стать: Метаморфомаг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3503 Користувач №: 11705 Реєстрація: 9-January 06 |
Володію українською, звичайно ж)) російською, англійською мовами. Зараз вивчаю французьку. |
|
Грязный Гарри |
Відправлено: Mar 20 2007, 17:19
|
Offline хамовитый молодой человек Стать: Чудотворець IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1554 Користувач №: 11263 Реєстрація: 2-January 06 |
Украинский, русский, немецкий. на английском могу примитивно говорить на бытовые и общие темы.. |
|
Лилу |
Відправлено: Mar 20 2007, 20:06
|
Offline прохожий Стать: Чарівник II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3095 Користувач №: 3996 Реєстрація: 7-May 05 |
Русским, украинским, английским на уровне 8-го класса и совсем капельку французским. |
|
Волколак |
Відправлено: Mar 20 2007, 20:25
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Укр, Рус, Англ, Польск, Беларус, Албанск, Драконик, Аббисал, Демоник. Черт больше вспомнить немогу. |
|
Феникс Весловский |
Відправлено: Mar 20 2007, 20:38
|
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3073 Користувач №: 23600 Реєстрація: 28-November 06 |
Волколак, кто б сомневался %) . |
|
Eclectic |
Відправлено: Mar 20 2007, 20:40
|
Offline Гуру Стать: Чудотворець V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3359 Користувач №: 23363 Реєстрація: 22-November 06 |
Украинский, русский и польский язік у меня в словарном запасе! |
|
Сёма Семёныч Снейп |
Відправлено: Mar 20 2007, 20:47
|
Offline Весеннее Буко Стать: Учень IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 961 Користувач №: 4006 Реєстрація: 8-May 05 |
По русски говорю, украинский - в нём коряво разбираюсь, английский почти не знаю, а польский и болгарский письменно понимаю, но не говорю! |
|
Лея Мракс Слизерин |
Відправлено: Mar 20 2007, 23:14
|
Offline ~~Это все слухи~~ Великий чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1973 Користувач №: 20769 Реєстрація: 6-September 06 |
Русский, украинский, английский, немецкий и иврит. |
|
Black_Cocaine |
Відправлено: Mar 20 2007, 23:20
|
Offline [:Brainf*cking:] Стать: Заклинач XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1126 Користувач №: 15647 Реєстрація: 23-April 06 |
Русский,английский, украинский - это то, что знаю Французский, японский и греческий - это просто так учу (учила) для себя )) |
|
Сторінки: (19) % [1] 2 3 ... Остання » | Нова тема |