Сторінки: (45) % « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Dea Lilit |
Відправлено: Apr 14 2007, 15:08
|
Offline Ибо до Евы была Лилит Стать: Чаклун IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1296 Користувач №: 12512 Реєстрація: 1-February 06 |
сОтОнА_В_юПке, ага и не только кофе с пломбиром...))) Джини 666, да не говори...)))мне самое главное не растолстеть. |
|
Raffaella |
Відправлено: Apr 15 2007, 02:17
|
Offline Мастер Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 828 Користувач №: 18327 Реєстрація: 27-June 06 |
Не получается. Здоровое питание? Нет, я употребляю неполезную пищу, типа Фаст Фуда. Спорт? Не занимаюсь спортом, времени нет) =lol= Сон? Я сплю шесть-пять часов и всё. Но, зато я не курю и пытаюсь не пить) Ага. Таг што я ищё здоровая) =drag= |
|
UFO |
Відправлено: Apr 15 2007, 07:34
|
||
Offline Мастер Маг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 929 Користувач №: 21981 Реєстрація: 16-October 06 |
1. Ну це я роблю) 2. Не получається. Їм може 1 - 2 рази в день. Але думаю що нормальну їжу: вівсянку, горіхи. оливки, кукурудзяні пластівці, рибу, морську капусту (тобто те, що я люблю)) 3. Це я рідко роблю)) 4. А цього я вже дотримуюся) |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Apr 15 2007, 07:55
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Я повністю згоден. Просто дуже часто їсти, чи більше пити і робити те, що заманеться шкодить не лише тому, хто це робить, але й оточенню. Я сам не курю і потрапляючи під цигарковий дим у мене в прямому значенні перехоплює подих і мені потрібен час, щоб зуміти до цього пристосуватися. Людина, що курить, шкодить не лише собі, а й мені. І миритися з цим я не збираюся. |
||
|
alya_zirka |
Відправлено: Apr 15 2007, 14:46
|
||
Offline ведьма Стать: Чудотворець III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6308 Користувач №: 3024 Реєстрація: 18-February 05 |
с этим я согласна... я тоже не курю и стараюсь избегать табачный дым... Поэтому, люди, курить - ВРЕДНО, лучше пейте, печень хотя бы восстановить можно, а вот легкие - нельзя... |
||
|
pandor.a |
Відправлено: Apr 15 2007, 17:42
|
Offline хочу, чтоб ты наконец-то меня испугалась(с) Rosetau Стать: Підмайстер X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1357 Користувач №: 10208 Реєстрація: 10-December 05 |
на самом деле пить не вредно. если в меру |
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Apr 15 2007, 18:43
|
||||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Це ще залежить від того що і як пити. Я п'ю келих вина у п'ятницю чи суботу. Це навіть корисно. Але можна ж пити інакше. І міра у кожного теж своя: упав - мені досить.
Не думаю, що це краща альтернатива. Легені теж, між іншим поліпшують свою функціональність, коли людина кидає курити. Це питання суперечливе. |
||||
|
Лилу |
Відправлено: Apr 15 2007, 18:58
|
Offline прохожий Стать: Чарівник II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3095 Користувач №: 3996 Реєстрація: 7-May 05 |
Я сама почти веду здоровый образ жизни %) Распорядка дня у меня и в помине нету. По будням сплю 7-6 часов, больше не получается. По выходным сплю 10-11 часов, высыпаюсь. Ложусь всегда около полуночи или в 11. У меня не только завтрак, обед и ужин каждый день в разное время, у меня вообще нет четко выделенных приемов пищи, будь то завтрак, обед или ужин, просто если я хочу есть, я ем, если не хочу, не ем. Так что сколько раз в день я ем посчитать нельзя) Абсолютно не пью, не курю, наркотики не принимаю, фаст-фудом не питаюсь, колу-фанту не пью. Питание.. Ну питаюсь я вроде здоровой пищей, хотя ем очень мало, из-за чего вешу 40 кг и меня еле носят ноги) Но в меня просто много еды не помещается) Иногда делаю некое подобие зарядки) |
|
Dea Lilit |
Відправлено: Apr 15 2007, 19:12
|
Offline Ибо до Евы была Лилит Стать: Чаклун IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1296 Користувач №: 12512 Реєстрація: 1-February 06 |
Лилу, , ну я бы сказала для меня твой образ жизни слишком здоровый... Я не могу отказаться от Колы....эт прям болезнь какая-то. |
|
Sakura_Kiss |
Відправлено: Apr 16 2007, 12:58
|
Offline Everyone is golden nobody will love you Стать: Великий магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 720 Користувач №: 26679 Реєстрація: 12-February 07 |
Курить,я конечно не курю!Сигареты видеть даже не могу,чего там.А про так называемое питьё вообще не буду говорить ;) |
Сторінки: (45) % « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » | Нова тема |