Сторінки: (21) % « Перша ... 16 17 [18] 19 20 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
fiollka |
Відправлено: Jul 14 2007, 00:13
|
Offline Эксперт Група: Користувачі Повідомлень: 350 Користувач №: 29532 Реєстрація: 15-June 07 |
Prof Dumbledore, в 38лет у Вас тот же подчерк что и в 15 и разница которую Вы видете отсутствует.Подчерк человека как отпечатки пальцев не меняется ни с возрастом ни в связи с изменениями здоровья,ни при повышении образовательного уровня кстати голос тоже уникален.Бог создал нас разными и слава богу. |
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Jul 14 2007, 11:57
|
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
fiollka, мені 26, але коли я дивлюся на свої старі записи, коли мені було 15 років, то зміни істотні. Стиль може і не змінився дуже відчутно, але плавність, витонченість змінилися. Звісно ж експертиза встановить, що і там і там писав я. До того ж не факт, що людина протягом життя не змінює типу написання. Я в дитинстві полюбляв писати з нахилом ліворуч, потім перейшов на правий нахил. Це саме могло трапитися зі Снейпом. До того ж він був смертежером, шпигуном. Така людина повинна була б вміти пристосовуватися. |
|
Снежная |
Відправлено: Jul 14 2007, 20:14
|
||
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 35 Користувач №: 27506 Реєстрація: 11-March 07 |
Да-да-да, он про этих Поттеров все продумал до седьмого колена… Dylan, Prof Dumbledore, Особенности написания отдельных букв и вензелечков всяких не меняются. Наклон строки это состояние души: сегодня - в право, завтра – в лево. А изменить особенности почерка слишком много усилий нужно приложить. А зачем это Снейпу? Ну шпионит, но не в глубоком же подполье… |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Jul 14 2007, 21:27
|
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Особливості не змінюються, але загалом відмінності можуть бути достатніми для того, щоб не звернути на це уваги. Не треба, будь-ласка, переконувати мене, що почерк 40 річного чоловіка і його ж у віці 15 років абсолютно не відрізняються. Людина все життя відточує свої вміння і письмо теж туди належить. До того ж не слід забувати, що у книжці Снейп не завжди мав достатньо простору для написання, писав іноді, ймовірно, нашвидкуруч, в той час весь пергамент і час для написання оцінки на роботах учнів був його. |
|
fiollka |
Відправлено: Jul 14 2007, 22:42
|
Offline Эксперт Група: Користувачі Повідомлень: 350 Користувач №: 29532 Реєстрація: 15-June 07 |
Prof Dumbledore,именно экспертизу я имела в виду и попади учебник в руки Дамблдора она бы наверняка состоялась. |
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Jul 15 2007, 00:09
|
Якби книжка потрапила до рук Альбуса Дамблдора... Та мені здається, до рук Гаррі Поттера вона потрапила не без відома, а навіть з волі Професора. |
|
fiollka |
Відправлено: Jul 15 2007, 20:25
|
Prof Dumbledore, я думаю,что Дамблдор ничего не знал об учебнике,потому и доверял Северусу.Когда Гарри испытал заклятие на Малфое Северус постарался сделать так чтоб директор ни о чем не догадался.Слизнорт сообщив Снеггу об успехах Гарри заставил тем самым вспомнить о учебнике и заволноваться.Снегг стал следить за Гарри и когда спас Малфоя потребовал принести ему учебники сообщив что была исползована темная магия.Когда Гарри принес и показал учебник Уизли Снегг понял что разоблачение ему не грозит. |
|
Вейла Флёр |
Відправлено: Nov 21 2010, 17:41
|
Offline Эксперт Стать: Сквиб IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 309 Користувач №: 55929 Реєстрація: 28-October 10 |
Кабинет, где проходило зельеварение, отдали Слизнорту, как только он пришёл работать в Хогвартс. А Снегг, наверное, просто не успел забрать из кабинета все свои вещи |
|
Ремери Джу |
Відправлено: Jun 27 2011, 13:17
|
||
Offline Профессионал Стать: Чудотворець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 241 Користувач №: 57708 Реєстрація: 22-March 11 |
Ести еще один и очень правдоподобный вариант - Лили Эванс. Северус рассказал ей о своем изобритении, а она поделилась с друзьями;) |
||
|
Ремери Джу |
Відправлено: Jun 27 2011, 15:26
|
||
Offline Профессионал Стать: Чудотворець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 241 Користувач №: 57708 Реєстрація: 22-March 11 |
Извеняюсь. Это человек пробывший почьти 20 лет двойным агентом не смог бы сыграть? Или мастер оклюменции, априори умеющий владеть собой? |
||
|
Сторінки: (21) % « Перша ... 16 17 [18] 19 20 ... Остання » | Нова тема |