Сторінки: (22) % « Перша ... 15 16 [17] 18 19 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Violetta Potter |
Відправлено: Jul 20 2014, 06:39
|
Offline Мудрец Кудесник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1371 Користувач №: 87271 Реєстрація: 29-May 14 |
Если человек отличник, это не значит, что он ботан. Вот я отличница, но ботаном меня назвать никак нельзя. Есть одноклассниквот он настоящий ботан. Не успеет училка сказать что нибудь этакое, он сразу же начинает приводить факты и доказывать что то всем.. да хочется даже зарядить ему энциклопедией в рот ]:-> |
|
БеллаРеддл |
Відправлено: Jul 21 2014, 16:02
|
Offline Ваше Святейшество, Death Eater БР всех я иемла Стать: Чаклун XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 204 Користувач №: 59322 Реєстрація: 8-June 11 |
Я ботаник потому шта изучаю одноклеточные водоросли. (Вернее я альголог) И отношусь я к себе положительно) |
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 24 2014, 05:20
|
||||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Мабуть таки не ботанка. Приятелі є, й я поважаю їх саме за знання. Єдине, що буває дратує, коли вмикається "режим магнітофона", й то дуже невчасно. От наприклад, поспішаєш, спитала, щоб зекономити 5 хвилин на пошук у гуглі, а отримуєш несподіванну півгодинну лекцію. З іншого боку, це невелика ціна за те, що сам не риєшся у довідниках та енциклопедіях.
От не факт. Інша річ, що таким людям спілкування з нами, смертними :), нецікаве, й тому завжди намагаються нас вчити.
Може їй соромно стало? Це ж вона мусить знати ті факти, що він наводив :)
Нє, тоді ти інтерактивна енциклопедія :) =lol3=. Додано через 2 хвилин
А що, комусь від того погано, що заучка приводить факти? В розумних дозах ботани дуже корисні на уроках. зменшують час на опитування домашки, нє? |
||||||||
|
Ghost_Rider |
Відправлено: Jul 25 2014, 02:58
|
Offline Опытный пользователь Стать: Чарівник початківець XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 97 Користувач №: 87946 Реєстрація: 24-July 14 |
Если ботаники - это люди, чьей страстью стало изучение растений, то я не совсем понимаю таких людей. В понимании некоторых, ботаники - это люди, целиком и полностью посвятившие себя учебе, или по-просту "заучки". Пусть я отличница, ботаном меня не назовешь. Я для этого чересчур безолаберна и несерьезна :D |
|
Nancy Black |
Відправлено: Jul 28 2014, 21:15
|
Offline Гуру Стать: Великий чарівник XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3460 Користувач №: 36960 Реєстрація: 1-February 08 |
В какой-тл степени сама отношусь к ботаникам. По крайней мере, в Хогвартсе я определенно к ним принадлежу. В реальной жизни все немного полегче - матушка-лень чаще берет свое. Но учиться хотя и не безумно люблю, но считаю необходимым и часто раздражаюсь, когда близкие не разделяют мои взгляды. |
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 30 2014, 11:47
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Профессиональный ботан способен вытянуть весь класс на балл выше! Но это если он принадлежит к касте идейных. |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 30 2014, 12:13
|
||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Не певна. А от коли вони кучкуються, а адекватний вчитель дозволить на уроках їм проміж себе невеличкий тематичний срачик влаштувати, то всім добре. Ми за ними, як за футбольним матчем спостерігаємо (головне, щоб бодай один з ботанів мав добре підвішеного язика), вчитель - перевіряє домашки інших класів, час від часу підкидає свіжу гадючку, тобто питання, а вони дискутують, розпинаються, цитатами, датами сиплють... У мене, щиро кажучи, тільки з таких от уроків-дискусій щось у голові й залишилось. І на 200% певна, що не залишилось би й того, якби наші відмінники з ідейних міркувань щось там нам додатково викладали.
Аналогічно. |
||||
|
Лемурчик |
Відправлено: Jul 30 2014, 20:35
|
||
Offline Архимаг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7445 Користувач №: 19498 Реєстрація: 3-August 06 |
В школе - нет, а в университете если староста хорошо учится (читай: ботанит), она вполне может вытянуть всю группу на баллы повыше. Ключевое - может.)) Но это вполне реально |
||
|
Три рубля |
Відправлено: Jul 31 2014, 08:41
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Мне кучковаться было не с кем(-: Но четвёрка-пятёрка по биологии и русскому языку была у всех(и по математике, если я сам знал на эту самую пятёрку). Причём в основном я занимался тем, что вселял уверенность, прямые подсказки требуются только на контрольных. |
||
|
Lada.Gornostaj |
Відправлено: Jul 31 2014, 08:59
|
||
Цікаво, як? Ну, нашій |
||
|
Сторінки: (22) % « Перша ... 15 16 [17] 18 19 ... Остання » | Нова тема |