Сторінки: (14) # « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
FireON |
Відправлено: Sep 3 2006, 16:31
|
||
Offline Эксперт Стать: Підмайстер V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 435 Користувач №: 20609 Реєстрація: 1-September 06 |
Читайте українське, панове! :clever: Тоді не буде товстих морд :D |
||
Арриведерче |
Відправлено: Nov 4 2006, 22:59
|
Offline Времена меняются Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4480 Користувач №: 19626 Реєстрація: 6-August 06 |
англ. обложки куда лучше всех наших, оч симпотные, особенно ГП и УЗ |
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Nov 4 2006, 23:30
|
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
А мені здається, українська краща. Вона принаймні нагадує дитячц книжку. А на англійській чи американській, які вийшли першими просто Гаррі та ще ... або люди, або речі і все. А це все таки дитяча книжка і вона має бути яскравою. Доречі російська версія майже повністю скопійована чи то з американського чи то англійського варіанту, так що чому вона тобі не подобається? :P |
|
Арриведерче |
Відправлено: Nov 5 2006, 15:38
|
||
Offline Времена меняются Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4480 Користувач №: 19626 Реєстрація: 6-August 06 |
ти справдi думаеш, що це дитяча книжка??? Навiть пiсля 6 книги?:) російська версія скопійована з американського варіанту, а менi подобаеться англ. варiант, тому що там зображенi гарнi малюнки)))) |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Nov 5 2006, 19:46
|
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Так, я думаю, що це дитяча книжка. Разом з книжкою ростуть і діти які її читають. Може, ти гадаєш, що книжка розрахована на дорослу аудиторію? |
|
Арриведерче |
Відправлено: Nov 5 2006, 20:08
|
||
угу, я так думаю.Смерть - це не казка, може хтось росте, але я вважаю, що наприклад дитина в 10-12 рокiв ще може прочитати першi 3 книги, але потiм...починається казка для дорослих! Може Джоан i не розраховувала книгу на дорослу аудиторію, але книга такою стала |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Nov 5 2006, 20:22
|
Згоден. Але у світі небагато казок, де всі живуть щасливо, ніхто не хворіє, не помирає, у всіх боротьба добра зі злом. Просто більшість казок, до яких ми звикли написані дуже давно, писалися справді для дітей, були найвними. Я живу в одній шведській сім'ї. Коли я сказав, що був зі своєю дівчиною, найменше дитя, 5 років, прямо спитало: Ви кохалися?(давайте назвемо це так, не буду прямо говорити, що він казав). Що тут можна сказати. Діти вже не такі наївні. Вони не вірять в Діда Мороза. Вони бачать по телевізору, що відбувається в повсякденному житті. Те що Роулінг написала правдиво, не робить книжку дорослою. Діти 10-12 років спокійно читали і п'яту і шосту. І це нормально. Ця книжка здатна багато чого навчити. Я сподіваюся, що сьома зможе ще більше. Так, діти не зможуть її зрозуміти і осягнути, як це робимо ми, дорослі, та все ж вона для них. |
|
Арриведерче |
Відправлено: Nov 6 2006, 20:54
|
||
так, це точно, згодна)) |
||
|
Marceline |
Відправлено: Nov 8 2006, 11:13
|
Offline Божий кактус © Стать: Великий чарівник IV Вигляд: Група: Викладачі Гоґвортсу Повідомлень: 886 Користувач №: 20697 Реєстрація: 4-September 06 |
классные!Круче чем у нас! |
|
Игорь ван де Бюз |
Відправлено: Jan 18 2008, 11:09
|
Offline Мастер флуда Стать: Великий чародій XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10250 Користувач №: 23044 Реєстрація: 13-November 06 |
Картинки мне очень понравились! Хочу еще, еле можно! |
|
Сторінки: (14) # « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » | Нова тема |