Сторінки: (14) # « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
bimbetta |
Відправлено: Aug 27 2005, 13:59
|
Offline С моралью не ахти, зато характер прескверный. Стать: Маг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 714 Користувач №: 5763 Реєстрація: 19-July 05 |
Обложки, на мой взгляд, так себе. Ничего особенного. Если б не знала заранее, что книга обалденная, не обратила бы внимания. |
|
EthnicA |
Відправлено: Oct 13 2005, 15:57
|
Offline начинающая ведьмочка Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 101 Користувач №: 7455 Реєстрація: 5-September 05 |
А я больше всего ВОСХИЩАЮСЬ именно украинскими иллюстрациями!!!!На мой взгляд они самые интересные и красивые)))Я даже знаю , что это за художник. Владислав Ерко!!Самый модный чел!!Я даже книжку купила со сказками только из-за того, что там были его иллюстрации!!! |
|
EthnicA |
Відправлено: Oct 13 2005, 18:21
|
Offline начинающая ведьмочка Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 101 Користувач №: 7455 Реєстрація: 5-September 05 |
Вот действительно самые оригинальные и самые своеобразные обложки!Молодцы! |
|
Herry |
Відправлено: Oct 16 2005, 00:42
|
Offline Я не зовсім Cherry....я тільки цвіт....:) Стать: Маг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1269 Користувач №: 5755 Реєстрація: 19-July 05 |
Укреїна рулить ....... This post was wrote under the influence of Littera Boldis spell(s). Додано через 4 хвилин мені подобаються українскі обкладинки тому що вони справді оригінальні..... =rulezz= . більшість країн рішили не напрягатися і просто взяли обкладинку з світового зразка а наша обкладинка дійсно інакша ....... :lol: This post was wrote under the influence of Littera Boldis spell(s). |
Влад |
Відправлено: Oct 16 2005, 06:51
|
||
Offline ....:•°Lion Spirit°•:.... Стать: Підмайстер XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 8 Користувач №: 8300 Реєстрація: 6-October 05 |
обложка супер!!! мне очень понравилось... =lol= This post was wrote under the influence of Animagus Lemur spell(s). |
||
|
Khrystia |
Відправлено: Oct 16 2005, 07:02
|
Offline ナナ Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1305 Користувач №: 1347 Реєстрація: 13-September 04 |
Herry, cправа в тому, що Ролінґ практично нікому не дозволяє використовувати інші обкладинки. А наше видавництво вибило у неї цей дозвіл, відіславши зразки. Ось так нам поталанило. ^_^ |
|
Нимфадора |
Відправлено: Oct 16 2005, 16:56
|
Offline Романтичная девчонка! Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 26 Користувач №: 7490 Реєстрація: 6-September 05 |
Да уж ! Эти обложки намного лучше чем обычные ! Мне третья больше нравится !!!! Додано через 2 хвилин А украинская обложка на Библию малесь смахивает !!!!! |
|
Herry |
Відправлено: Oct 17 2005, 22:01
|
||
Offline Я не зовсім Cherry....я тільки цвіт....:) Стать: Маг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1269 Користувач №: 5755 Реєстрація: 19-July 05 |
Правда ....я не знала ........та хто би сумнівався наші зразки завоювали прихильність в лондоні цілком заслужено...... This post was wrote under the influence of Littera Boldis, Littera Italicus, Animagus Lynx spell(s). |
||
EthnicA |
Відправлено: Oct 19 2005, 13:29
|
||
НА БИБЛИЮ?! Ты что,ты о чем????В библии вообще картинок нет(если только в детской-да и то они абсолютно другие!!) Украинская обложка самая рульная- Народ! Завидую вам белой завистью!! :) |
||
|
Альбус |
Відправлено: Oct 26 2005, 14:10
|
Offline Пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 11 Користувач №: 8821 Реєстрація: 26-October 05 |
Я прямо в восторге от украинских обложек, только наши могут так красиво нарисовать и выразить в них что-то больше чем просто передачу пейзажа. |
|
Сторінки: (14) # « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » | Нова тема |