Сторінки: (5) # 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Myo |
Відправлено: Feb 16 2007, 16:25
|
Offline It's mice to be loved Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 |
Саме безобидное - кола и ментос. Никто ни в чем не сможет вас обвинить. =smile= |
|
AMEL |
Відправлено: Feb 18 2007, 10:24
|
Offline Пользователь Група: Користувачі Повідомлень: 14 Користувач №: 18982 Реєстрація: 17-July 06 |
Звучит забавно! |
|
HenFion |
Відправлено: Feb 18 2007, 10:54
|
Offline Я Архитектор Стать: Метаморфомаг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 474 Користувач №: 21511 Реєстрація: 1-October 06 |
Никогда не думали стул училке водой облить??? Додано через хвилину она впитыватся, ифига незаметно. Приходит учился, садится и выходит мокрая юпачка с криками училки |
|
Firithe |
Відправлено: Feb 18 2007, 12:27
|
||
Offline Ти такий як я, я не такий як ти Стать: Чарівник XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 18 Користувач №: 19557 Реєстрація: 4-August 06 |
Минулого року да нас в школу прилетів волонтер з Америки, робити було нєфіг тож вирішили його "привітати", після того як кінчилися урокі він залишився сам в класі та заповнював журнал. Ми нагло підкрались, швидко закрили двері та підперли ручку стульцом... На наступний день всі були в директора... Додано через 3 хвилин
Ми обсипали вчительске крісло крейдою. Також важко замітити що на ньому щось є особливо коли він свтлого кольору. :) |
||
|
Лилу |
Відправлено: Feb 18 2007, 13:03
|
Offline прохожий Стать: Чарівник II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3095 Користувач №: 3996 Реєстрація: 7-May 05 |
О, а мы классе в пятом пока учитель еще не пришел закрывали дверь и ставили перед ней (она у нас внутрь класса открывается) тяжелую металлическую вешалку и все стулья из класса. =sarcastic_blum= А больше ничего особенного, окна разбивали, шторы срывали, губки на шкаф закидывали, учительский стул ломали, исписывали мелом стены в туалете.. Я всегда учавствовала только в первом (баррикадирование двери) и последнем (исписывание стен в туалете) =smile= |
|
DE-RAIN |
Відправлено: Feb 18 2007, 15:05
|
Offline SHIT HAPPENS Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2269 Користувач №: 17621 Реєстрація: 10-June 06 |
эх, помню подбросил в бак с питьевой водой дохлого воробья.... |
|
Порри_Гаттер |
Відправлено: Feb 18 2007, 15:17
|
Offline Вершитель Стать: Чарівник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 679 Користувач №: 5061 Реєстрація: 29-June 05 |
ну писали мелом на стуле ХОЛ чтоб потом нормально прочитать можно было на штанах или пиджаке у учителя :D :D :D в школе не часто прикалывались... вот в коледже... распыливали газовый балончик со слезоточивым газом во время пары... кидались бумажками в препода по ДПЮ... раскрасили парту черным баллоном, и на нее кто то сел... даж стекло вразбили в аудиторие в первую неделю обучения... кароч - отрывались по полной... |
|
Ian DaY |
Відправлено: Feb 19 2007, 16:38
|
||
Offline Read Only Метаморфомаг VIII Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 2215 Користувач №: 19511 Реєстрація: 3-August 06 |
лол =megalol==megalol==megalol= xD |
||
Morphine |
Відправлено: Feb 19 2007, 18:08
|
Offline Жесть. Стать: Заклинач III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1826 Користувач №: 6621 Реєстрація: 8-August 05 |
Ну мы пробили стену между коридором и раздивалкой....и 4 балона перцовки в женском туалете грохнули..... |
|
Лилу |
Відправлено: Feb 20 2007, 09:35
|
||
Offline прохожий Стать: Чарівник II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3095 Користувач №: 3996 Реєстрація: 7-May 05 |
О, а я вспомнила, что у нас как-то в банку с питьевой водой плесень полжили =lolbuagaga= |
||
|
Сторінки: (5) # 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |