Нова тема |
KICJIOTHIK |
Відправлено: Jan 22 2007, 20:35
|
Offline Вектор p=mv равен произведению массы на его скорость называют им Стать: Заклинач IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 313 Користувач №: 8891 Реєстрація: 28-October 05 |
вот: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: http://infostore.org/info/214200 а вот эго сайт: http://vasilvasiltsiv.txnet.com/ Василь Васильців: Автобіографія Я, Василь Васильців, народився 26 червня 1987 року у Львові. Вчився в садку “Берізка”. Потім, у 1994 році – вступив у середню школу №70 м. Львова, 10-й клас якої я закінчив в 2003р. Попри навчання у школі в третьому класі я почав співати в капеллі духовного співу “Світло душі”. З якою виступав на конкурсах, концертах релігійної пісні в Польщі та Україні. Після капели продовжив заняття музикою в Львівській музичній школі №2, 1999р.–2003р., яку закінчив з відзнакою, по класу гітари. За час своєї музичної діяльності неодноразово виступав на різноманітних конкурсах, концертах. З музичною школою виступав в Угорщині, Польщі, Бельгії. 14 серпня 2001 року написав свою першу пісню “Миті життя” й з того часу я пишу пісні: слова і музику, їх виконую. Створив, також декілька музичних творів. У вересні 2003 року видав збірку власних пісень “Де шукати щастя” (в яку увійшли кращі 65 моїх пісень). Того ж 2003р., вирішивши не поривати з музикою, вступив у Львівське державне музичне училище імені С.Людкевича, де й навчаюсь по даний час. Навчання в училищі відбувається в денні години – це й зумовило те, що одночасно із вступом в музичне училище з СШ №70 я перевівся в вечірню (змінну) середню загальноосвітню школу №28 міста Львова. Яку закінчив у 2004 році з оцінками не нижчими дев`яти балів (за дванадцятибальною системою). Далі, продовжуючи навчатись училищі (2004 р.), я вступив у Східноєвропейський університет економіки і менеджменту за спеціальністю маркетинг. З власними піснями виступав на таких всеукраїнських фестивалях сучасної пісні: “На крилах дитинства”, “Пісня серця”, “Отчий дім”, “Червона рута”. Неодноразово приймав участь у передачах Львівського телебачення, в яких звучали також мої пісні. 26 червня 2005р. транслювалась передача ЛТБ “Акорди”, що була повністю присвячена моїм пісням (4-ри відеокліпи + короткі інтервю). А вже 27 червня 2005р. вийшла у Львів моя друга, доповнена збірка слів кращих пісень “Вогонь Землі (Мої перші сто пісень)” до якої додається також аудіо-відео компакт-диск з записами 7 пісень і 4 відео кліпів. 30 вересня цього ж року, відбувся перший концерт-презентація цієї книжки з диском в рідне-се-неньких ст-інах -ЛДМУ ім. С,П,Людкевича. Успіх цього концерту заохотив мене до розширення своєї концертної діяльності. 15 листопада – другий концерт-презентація “Вогню Землі”, цього разу в Львівській національній академії ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького (ще краще!) Кльова реакція глядачів на пісні. Журналісти з газети, радіо, телебачення. Потрапив в новини ТРК Люкс “Наш репортер” звідки дізнався приголомшливу новину - виявляється мої пісні є в Інтернеті! Виявляється “Дякую, Руслано” – хіт!. Я безмежно вдячний усім хто до цього долучився, всім хто слухав хоч пів-такту якої-небудь моєї пісні. Бо я пишу і співаю лише для того, щоб хоч каплю радості принести людям. Ідея з Інтернетом спонукала мене задуматись над необхідністю створення власного сайту – і він створений, цю біографію я, власне написав спеціально для такого сайту. 14 грудня - третій концерт-презентація в ЛІ МАУП. Повний екстрім: апаратуру довелось самому нашвидкоруч підключати, потім на годину зникло світло. Мені було дуже приємно й незвично, що глядачі все ж зайшли в темний зал, позасвічували мобільні і чекали (а електрики могло й не бути). Та все ж, на годину пізніше, але концерт відбувся - і все було клас... 19 грудня – до свята Миколая в клубі-кафе “Лялька” виступ на вечірці організованій студентами Львівської Політехніки (дякую дівчині Віті за запрошення виступити). Знову все добре пройшло: глядачі співали мої пісні, танцювали - раділи. Я просто в захоплені. Такої реакції людей, я, зізнаюсь, ніколи б навіть не міг припустити. І забов`язуюсь сьогодні: поки мої пісні будуть потрібні людям – я писатиму і співатиму все більше, частіше і краще. з любов`ю Василь Васильців |
kin_sley |
Відправлено: Dec 2 2007, 20:21
|
Offline Мудрец Великий маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1038 Користувач №: 14589 Реєстрація: 25-March 06 |
Василь Васильців є одним з символів України. Взагалі незнаю чому він став відомим, але ця дивна особа щось випромінює з себе. А може люди просто розуміють яким можна бути. Але для мене Василь Васильців рулить! Додано через 30 хвилин про нього навіть Esthetic Education співав. кліп тут Додано через 39 хвилин Для тих, хто не знає хто такий це Василь.Сюди. http://www.youtube.com/watch?v=kyKn--kvXew ЗІ: краще сядьте. |
|
Смерть Ворогам |
Відправлено: Mar 6 2020, 18:07
|
Offline Всеведающий Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 6804 Користувач №: 2926 Реєстрація: 9-February 05 |
Никогда о нем не слышала, но с таким именем первая ассоциация была - а почему нету темы про Иво Бобула? |
|
Нова тема |