Сторінки: (22) % 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Hattori |
Дата Nov 18 2006, 16:55
|
Offline I would love to see you out of control. Метаморфомаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4871 Користувач №: 16276 Реєстрація: 8-May 06 |
Вот именно.... Поэтому Альфонсо Куарон ударил в реализм книги, а не в её сюжет... Поэтому у него и Мир Гарри Поттера показан, а не дословный сюжет...... Атмосфера - это понятие как раз таки Мира Гарри Поттера +музыка... А Вы имели в виду Атмосферу сюжета.... Это совершенно другое..... Я поэтому специально и написал "МИР ГАРРИ ПОТТЕРА"... И сейчас бьюсь апстенку....потому что все голосуют именно за лучший фильм, а от темы опроса отошли сразу... что то там есть...! |
|
Annelle |
Дата Nov 18 2006, 17:04
|
||
Offline Help me make the music of the night Стать: Магістр X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1011 Користувач №: 15802 Реєстрація: 28-April 06 |
Я рассматривала общую атмосферу фильма, а которую вкладывала и мир, и музыку, и сцены. Если же последнее выбросить, то вопрос еще больше усложняется. В общем, пожалуй я пойду пересматривать все фильмы) |
||
|
Hattori |
Дата Nov 18 2006, 17:06
|
Offline I would love to see you out of control. Метаморфомаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4871 Користувач №: 16276 Реєстрація: 8-May 06 |
Вот.... Только смортите не на людей... А Больше на фон.... |
|
Annelle |
Дата Nov 18 2006, 17:09
|
Offline Help me make the music of the night Стать: Магістр X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1011 Користувач №: 15802 Реєстрація: 28-April 06 |
Хорошо) Когда посмотрю, то, наконец, проголосую. |
|
Hattori |
Дата Nov 18 2006, 17:10
|
надеюс с граммотного подхода проголосуете... |
|
Prof Dumbledore |
Дата Nov 18 2006, 17:52
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Кабанья голова - вона показана в третім фільмі але так поверхово - звичайний шинок, який мало відрізняється від муглівського. Хіба що є оці як вони там, ну оті сушені голови. "Гранд Улет" - що це я не знаю. "Дирявий котел" - він показаний в першому і третьому фільмах. Але в першому фільмі "Дирявий Казан"- це по.справжньому перше знайомство Гаррі з чарівним світом, навіть якщо там ще няікої магії не було. І яке враження на нього справило те, як люди відреагували на його появу. Оце справді важливо - тут він вперше побачив світ Гаррі Поттера, світ своїх батьків. "Хогсмід" - вперше з'являється лише в третій книжці, тому порівнювати неможливо. Так само як скажімо приміщення мінстерства. Але не слід забувати про: "Квідич" - наскільки прекрасний він в "Філософському камені", в Азкабані - лише одна сцена з дементорами. Саме на третій рік Гриффіндор нарешті виграв кубок квідичу, про це дуже багато писалося в книжці, але так і не згадалося в фільмі. А це теж мало бути б важливим. "Навчання" - можливо я помиляюся, але у В'язні Азкабану діти, здається, так нічого і не навчилися, принаймні з фільму цього не видно. Хіба що Гаррі брав приватні уроки у Люпина і вивчав патронусів. В той же час в Камені чи кімнаті вони чимало заклять вивчали, зілля готували, пили. "большое количество Пейзажей..." - не треба все порівнювати, оскільки перші два і третій фільм знімали в різних місцях. Але як на мене, важливим для оточення є не лише пейзаж а і погода. В Камені і Кімнаті часто світить сонце, приємно, в той же час в Азкабані вже дуже часті дощі і хмарне небо. Як на мене зробити темнішим пейзаж аж ніяк не покращить його атмосферу. В Келихові Вогню так взагалі жодного променя сонця немає, але перший і другий чудові в цьому плані. "Чарівні тварі" - дементори плюс гіпогриф. Раніше був триголовий пес, тролі, фінікс, василіск. Як на мене, саме в мить першої зустрічі Гаррі зі своїм світом цей світ і показано найкраще. |
||
|
Hattori |
Дата Nov 18 2006, 18:10
|
прости я ничего не понял |
|
Киммуриэль |
Дата Nov 18 2006, 18:51
|
Offline коварная Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 497 Користувач №: 14592 Реєстрація: 25-March 06 |
вообще самый первый фильм был самый атмосферный,т.к. мы вместе с главным героем попадаем в этот новый мир и познаем его. |
|
Hattori |
Дата Nov 18 2006, 18:54
|
А ты вот опиши, какой конкретно Мир ты увидели... И проведи аналогии с книгой... сопоставь... |
|
Киммуриэль |
Дата Nov 18 2006, 19:00
|
Offline коварная Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 497 Користувач №: 14592 Реєстрація: 25-March 06 |
ну как волнующе сначала гарри узнает про этот мир,затем знакомится с себе подобными,оказывается знаменитостью и узнает свое жуткое прошлое...ну а затем квиддич,дз,уроки Снейпа...первая встреча с Лордом...и все это пропитано эмоциями и к тому же в этом фильме меньше всего урезана книга... |
|
Сторінки: (22) % 1 2 [3] 4 5 ... Остання » | Нова тема |