Нова тема |
Sleeping Beauty |
Відправлено: Oct 7 2006, 07:18
|
|||
Offline waiting for miracle Стать: Підмайстер IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 424 Користувач №: 4935 Реєстрація: 21-June 05 |
Ну які ваші враження? Так цікаво почути!!! Що думаєм? Фігня чи щось змістовне?
|
|||
|
Лемурчик |
Відправлено: Jan 18 2009, 19:24
|
Offline Архимаг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7445 Користувач №: 19498 Реєстрація: 3-August 06 |
Можна сказати, що це змістовна фігня) Іноді трапляються цікаві вирази, які хочеться кудись записати і не загубити, щоб потім час від часу згадувати, але... нічого більшого. На мою думку, книги того ж Дереша набагато змістовніші і зі змістом цікавіші. |
|
desertrose |
Відправлено: Jan 18 2009, 19:31
|
Offline Splendour Herself Стать: Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6778 Користувач №: 31344 Реєстрація: 7-August 07 |
Придбала її книжку "Коли помре твоя краса". Часу було лише аби прочитати декілька сторінок, але якось пішло туговато.. Буде час - прочитаю) |
|
Olga Kholod |
Відправлено: Jan 18 2009, 19:38
|
Offline Мудрец Стать: Чарівник II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1305 Користувач №: 4252 Реєстрація: 22-May 05 |
Враження от песен - ниже нижнего среднего, некий дикий и неприятный закос под панк, но тут не про музыку. Враження от книг, точнее от начала какой-то книги, где вначале идет про какой-то член, который длинный и розовый как розовый лимузин - одно с самого нижнего и тупого, что я читала. Враження от некоторых афоризмов - восторг, от некоторых - избитая терпимость. Но это просто шик: ...Уродки вижили - генофонд заплакав... Історії кохання треба обривати там, де вони ще здаються красивими. Сиджу в бібліотеці. пофіг що нічого не роблю, зате сиджу в такому мудрому місці. Треба подумати про якийсь дурнуватий шарф. Довгий предовгий. З лаоського шовку чи з волейбольної сітки. Щоб, якщо все провалиться, ефектно на ньому повіситися. Екшн понад усе. |
|
анорексі_я |
Відправлено: Mar 12 2009, 17:05
|
Offline повна деградація. Метаморфомаг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 753 Користувач №: 40986 Реєстрація: 14-July 08 |
Можна читати, якщо більш немає чого робити. Місцями занадто тупо. Не фанатка, але поржати можна. Хоча, не рекомендую. |
|
Qqq7 |
Відправлено: May 21 2010, 16:12
|
Offline Всеведающий Стать: Чудотворець IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 5704 Користувач №: 20621 Реєстрація: 2-September 06 |
Давал товарищ почитать. Что-то там про Бич... Не пляж в общем:) Шлак. Не читал даже, просмотрел лишь. Очень вульгарно и неправильно брутально. |
|
Barca |
Відправлено: Oct 29 2011, 20:19
|
Offline Дакота Конфид Стать: Заклинач X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 167 Користувач №: 65183 Реєстрація: 5-October 11 |
дуже не подобається. це показовий брутал, надмірний епатаж, награність, посередність сюжету і нуль суті. нікому не пораджу |
|
DM-CH |
Відправлено: Oct 30 2011, 01:01
|
|||
Offline Ну? Привет! Стать: Маг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 87 Користувач №: 64601 Реєстрація: 23-September 11 |
АЙ ДОНТ АНДЕРСТЕНД ЁОУР ЛЕНГВИДЖ :P
|
|||
|
Kartatyy |
Відправлено: Jun 4 2015, 17:58
|
Offline kartati_zapyastki._# Стать: Сквиб X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 23 Користувач №: 90851 Реєстрація: 21-April 15 |
Ірена - геній, просвітник та світоч. Особисто мені вона відкрила очі і дала в руки ліхтар, який відтепер освітив мені ВСЕ МОЄ ЖИТТЯ. дуже раджу. особливо її ранні твори, та таку відому нині "Піцу "Гімалаї"" |
Нова тема |