Сторінки: (5) # 1 2 [3] 4 5 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Лемурчик |
Відправлено: Aug 24 2008, 19:33
|
Offline Архимаг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7445 Користувач №: 19498 Реєстрація: 3-August 06 |
Прочитала его две книги - "Трохи пітьми" и "Поклоніння Ящірці". "Немного тьмы" - достаточно интересная, на мой взгляд, книга. Больше всего понравилась искренность автора, а так же реальность слов, диалогов. От литературного языка уже все устали, и Любко не стесняется сказать пару матов) Лорна малацца, убрать бы немного агрессивности, и смешать ее с Жанной - выйдет вообще сильный характер =yes= А то Лорна что-то сильно нервная, и уж через чур откровенная. Респект за образ Йостека, а так же его организаторские способности) "Поклоніння Ящірці" - ушла у меня буквально за один день) Вот это любовь, вот это жестокость...) Только вот не каждый сможет с таким грузом жизнь прожить. Вообще неплохо. Что бы просто почитать - вполне сойдет, однако не ищите там сильно заумный философский смысл или шедевр украинской литературы :) |
|
Gin |
Відправлено: Sep 19 2008, 10:41
|
Offline счастье. Стать: Метаморфомаг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1793 Користувач №: 13114 Реєстрація: 17-February 06 |
Ukrainian, у мене однокласница Настя Дереш, і тому я прочитала декілька його творів) |
|
desertrose |
Відправлено: Sep 19 2008, 14:00
|
Offline Splendour Herself Стать: Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6778 Користувач №: 31344 Реєстрація: 7-August 07 |
Rubi, его дочь? По теме: Начала читать "Поклоніння ящериці" - нравится, но времени мало, не успеваю читать.. |
|
Gin |
Відправлено: Sep 19 2008, 14:35
|
Offline счастье. Стать: Метаморфомаг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1793 Користувач №: 13114 Реєстрація: 17-February 06 |
desertrose, неа, просто однофамільці: Дереш Настя Андріїївна, але все одно цікаво) |
|
la melancolie |
Відправлено: Sep 19 2008, 18:43
|
Offline present & perfect Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08 |
А мені подобаються його твори) І не бачу там нічого не зрозумілого =sarcastic_blum= |
|
19thNervousBreakdown |
Відправлено: Sep 29 2008, 20:02
|
Offline Мастер Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 836 Користувач №: 29717 Реєстрація: 23-June 07 |
Оксана Савчук, ти вже "Архе" осилила? Це єдине в Дереша шо мені ніяк не лізе. Тільки якось так, кусками)) Мені ше шо цікаво - Любка ж на багато інших мов перекладали. Цікаво як перекладачі зберегли оті власне українсько-дерешовські словечка і фірмові означення, шоби не втратився зміст...)) |
|
Марена |
Відправлено: Oct 4 2008, 14:03
|
||
Offline загублене у вічності створіння Стать: Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1069 Користувач №: 20890 Реєстрація: 10-September 06 |
Я його теж ніяк не можу дочитати Прочитада лише до того, як Терезка поїхала в Мідні Буки, але що та з тіткою, чи з ким сталось, я не зрозуміла =girl_blush= І мені щось "Намір" не дуже сподобався. прочитала перші 10 сторінок, і закинула :( хтось може пояснити, про що там йдеться? =girl_blush= |
||
|
Лемурчик |
Відправлено: Nov 16 2008, 16:22
|
||
Offline Архимаг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7445 Користувач №: 19498 Реєстрація: 3-August 06 |
Я зараз як раз і читаю Намір :) Книга не погана. Там про чоловіка, у якого офігенна пам*ять. Я ще до кінця не дочитала, читаю 100 сторінку... Часу бракує, читаю на перервах між парами і у метро... Тому щось не швидко книга йде у мене. Але в прицнипі є сюжет і глюкануті філософські думки (я кажу у доброму сенсі :) ) Дереша, які так притаманні його творам)) Доречі, хтось читав Трициліндровий двигун любові? ) |
||
|
Sovereign |
Відправлено: Jan 23 2009, 17:57
|
Offline ангил(с)Ірма Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2193 Користувач №: 29648 Реєстрація: 20-June 07 |
Майже прочитав Любка Дереша "Культ". Дуже цікава книжка. Хто може дати посилання на решту його книжок в інтернеті? Був би дуже вдячний. |
|
19thNervousBreakdown |
Відправлено: Jan 23 2009, 18:53
|
Offline Мастер Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 836 Користувач №: 29717 Реєстрація: 23-June 07 |
Sovereign, Поклоніння ящірці Намір! Архе Трохи пітьми Тереза та парабола Притча про дрозофіл )))) Throbbing Gristle писи. я би казала починати тепер з Поклоніння Ящірці :-[ файна така штука... |
|
Сторінки: (5) # 1 2 [3] 4 5 | Нова тема |