Сторінки: (107) % « Перша ... 91 92 [93] 94 95 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цезарь Салат |
Дата May 25 2014, 22:20
|
Offline Мастер Стать: Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 624 Користувач №: 87140 Реєстрація: 19-May 14 |
С чего ты взял, что есть определенные люди, которые не познают бессмертия? Здесь собраны гипотезы, а не кастинг в бессмертные) по сути, мы говорим, что любой может стать бессмертным. |
|
Lada.Gornostaj |
Дата May 26 2014, 08:09
|
||||||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Питання в тім, що з часом все одно складається список улюблених місць, і за нові горизонти не тягне. (Так в усякому разі з багатьма моїми знайомими зі старшого покоління)
Людство в цілому мусило бути авантюрним, шукаючи - правильно, шляхи до виживання, землі, більш придатні для комфортного життя, десь так. А якщо не найкращий і не найекстремальніший представник "на халяву" отримає безсмертя, то навряд чи захоче чогось, крім розваги. До того ж, за умовами "задачі", це безсмертя нічим не заслужене: тяжкою працею, кров'ю, ризиком, натхненням навіть. Це все не стало звичкою, навіть поганою :).
Хотілося б розділити Ваш оптимізм, бодай у частині "негідні не досягнуть". Та, на жаль, не віриться, що найвищі досягнення сучасної медицини доступні найетичнішим людям. Хоча, мушу погодитись, тупий фанатик, описаний мною, мабуть таки ні. А от його, так би мовити, душпастир? Істота, що зробила його фанатиком, але сама фанатиком не є? :D |
||||||
|
Lada.Gornostaj |
Дата May 26 2014, 08:10
|
||
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Власне, так. Всі мої аргументи й припущення - про дуже звичайних людей, що раптово й нізащо стали безсмертними, хоча раніше й не мріяли про це. |
||
|
Тесей |
Дата May 28 2014, 22:30
|
Offline Джедай Стать: Чаклун XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 596 Користувач №: 74154 Реєстрація: 27-July 12 |
В приципі ми безсмертні. Помирає тільки тіло. |
|
Guffy |
Дата May 29 2014, 13:54
|
Offline Ибо мир полый, и я коснулся неба Стать: Чародій X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6043 Користувач №: 55331 Реєстрація: 3-September 10 |
Тесей, почему так считаешь?) Но даже если так, то это не человеческое существование, так что можно и бессмертием и не считать. |
|
Lada.Gornostaj |
Дата May 30 2014, 09:51
|
||
Звідки таке знання? Як я можу переконатись у цьому, не помираючи? =-O Цікавить не перелік книг з теоріями, а практичне доведення Вашого твердження. Тому що на рівні віри й інтуїтивних відчуттів - це те ж саме, що віра у віщі сни й галюцинації. :D |
||
|
Caperucita tinta |
Дата Jun 3 2014, 12:02
|
Offline knock knock Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 14788 Користувач №: 5057 Реєстрація: 29-June 05 |
А я бы согласилась) Смерть близких придется пережить и будучи смертным. А когда перед тобой целая вечность - каких высот можно достигнуть) |
|
Арфей |
Дата Jun 3 2014, 21:47
|
||
Offline 71 час Стать: Великий магістр IV Вигляд: Група: Супермодератор Повідомлень: 30282 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 |
а ты уверена, что психологически выдержала бы 300 лет? |
||
|
Caperucita tinta |
Дата Jun 4 2014, 04:57
|
||
Offline knock knock Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 14788 Користувач №: 5057 Реєстрація: 29-June 05 |
Я бы не отказалась проверить это опытным путем) |
||
|
Guffy |
Дата Jun 4 2014, 05:28
|
||||
Offline Ибо мир полый, и я коснулся неба Стать: Чародій X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6043 Користувач №: 55331 Реєстрація: 3-September 10 |
будучи смертными мы тоже теряем близких. смертность не спасает ни как от этого.
если ничего не делать, ни к чему не стремится и за 80 лет с ума сойти можно. |
||||
|
Сторінки: (107) % « Перша ... 91 92 [93] 94 95 ... Остання » | Нова тема |