![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (18) % « Перша ... 10 11 [12] 13 14 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
fenris ulfrsen ![]() |
Відправлено: Oct 2 2006, 07:31
|
Offline![]() under the raven's banner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6238 Користувач №: 5602 Реєстрація: 17-July 05 ![]() |
В новгороде подняли восстание. Эо отдаленный городок? |
|
Mellissa ![]() |
Відправлено: Oct 2 2006, 07:40
|
Offline![]() Maniae infinitae sunt species ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чаклун XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 335 Користувач №: 9280 Реєстрація: 10-November 05 ![]() |
Поднимали востание которые на самом деле держались долго... ( точнее там продолжали еще года жить в язычестве, пока их не находили) А в больших городах б\делаеться легко: есть полиция, армия и тюрьма в крайнем случае смерть |
|
Myo ![]() |
Відправлено: Oct 2 2006, 15:32
|
Offline![]() It's mice to be loved ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 ![]() |
смерть шла первой - чтоб другим неповадно было. |
|
Lora Caligo ![]() |
Відправлено: Oct 2 2006, 15:40
|
||
Offline![]() быстрее пули ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 574 Користувач №: 11178 Реєстрація: 1-January 06 ![]() |
У нас сейчас демократия, поэтому религию нам навязывать никто не сможет. А во времена крещения Руси на все была воля Князя, как он скажет так и будет. Что захочет, то и натворит. |
||
|
Марена ![]() |
Відправлено: May 16 2008, 19:33
|
Offline![]() загублене у вічності створіння ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1069 Користувач №: 20890 Реєстрація: 10-September 06 ![]() |
агато людей вважають, що хрещення Русі - це свято. Мені так не здається. В людей забрали все, що було їм звичне, рідне, і почали "вогнем і мечем" насаджувати нову релігію, це не правильно, бо якщо люди повинні обирати релігію по власному бажанню, а не по тому, чи буде ця релігія вигідна князу. В багатьох історичних джерелах вказується, що князь обрав християнство лише з користі для себе, при цьому вбиваючи тисячі невинних людей, які залишались вірними своїм богам. |
|
Крайтен ![]() |
Відправлено: May 16 2008, 19:40
|
Offline![]() Гуру ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4531 Користувач №: 28296 Реєстрація: 27-April 07 ![]() |
Марена, во-во. Поэтому я предлагаю сбросить с себя христианское ярмо, и восстановить историческую справедливость. |
Марена ![]() |
Відправлено: May 16 2008, 19:46
|
||
Offline![]() загублене у вічності створіння ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1069 Користувач №: 20890 Реєстрація: 10-September 06 ![]() |
Мені останнім часом перестало подобатись християнство, хоча я ніколи не була сильно віроючою християнкою, я не звертала уваги на деякі очевидні речі, але я після одного випадку, я дуже розчарувалась у цій вірі, і останнім часом мені почало подобатись язичництво |
||
|
Крайтен ![]() |
Відправлено: May 16 2008, 19:59
|
Offline![]() Гуру ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4531 Користувач №: 28296 Реєстрація: 27-April 07 ![]() |
Марена, очень правильное и мудрое решение. Рекомендую ознакомиться с такими книгами как "Речи Варга" Варга Викернеса и "Антихристианином" Ницше. |
МистериЯ-БуФФ ![]() |
Відправлено: May 17 2008, 06:53
|
Offline![]() пиратКа Всея Руси и зарубежья ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Підмайстер IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 921 Користувач №: 33482 Реєстрація: 28-October 07 ![]() |
ой, не дай Бог Путину такое в голобу взбредет...))) ну а крещение Руси предопределялось многими факторами и послужило огромным толчком для Руси того времени... |
|
Крайтен ![]() |
Відправлено: May 17 2008, 06:58
|
||
Каким толчком? Куда толчком? |
||
Сторінки: (18) % « Перша ... 10 11 [12] 13 14 ... Остання » | Нова тема |