![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (29) % « Перша ... 20 21 [22] 23 24 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Always In Love ![]() |
Відправлено: Jul 21 2013, 20:48
|
Offline![]() Кокое небо сИнее, кокое все зелЕное, кокое солнце Ясное :D ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 165 Користувач №: 79895 Реєстрація: 30-March 13 ![]() |
Математика... С таким математиком, как у нас, все возможно :D Иван Петрович - наш герой! =megalol= Я ненавижу геометрию и физику, особенно эти все углы, о Боже! Зато алгебра - это другое дело. Уравнения - мое любимое, даааа :з |
|
Alex Mahony ![]() |
Відправлено: Jul 25 2013, 16:38
|
Offline![]() Oo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій III Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 432 Користувач №: 50362 Реєстрація: 28-September 09 ![]() |
Не знаю математи така наука ,що потрібно знати всі розділи, пропустиш один і все піде шкерееберть. Колись думав ,що тригонометрія це щось нереальне, але якщо посидіти над нею пару днів , все не так і складно. Цьогоріч здава ЗНО, готував дуже посилено і здав досить таки не погано. Люди вчіть математику поступово, останній рік перед тестами не варіант ;) |
|
Голубогла'-'ЗАЯ ![]() |
Відправлено: Jul 25 2013, 16:41
|
Offline![]() Осень...Ну давай у листьев спросим... ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 39 Користувач №: 79865 Реєстрація: 29-March 13 ![]() |
Я не люблю математику. Раздел алгебры понимаю немного лучше,чем раздел геометрии :book: |
|
Huntress ![]() |
Відправлено: Jul 27 2013, 20:38
|
Offline![]() эс как доллар ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг XI Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 9432 Користувач №: 60434 Реєстрація: 13-July 11 ![]() |
Голубогла'-'ЗАЯ, повезло, хоть какой то раздел понимаете :yn_hysteric: |
|
Эмма Свонн ![]() |
Відправлено: Aug 25 2013, 02:49
|
Offline![]() I know how to recognize a desperate soul... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1335 Користувач №: 82514 Реєстрація: 30-July 13 ![]() |
Математика мой самый любимый и самый сильный предмет в школе) Самый любимый раздел - алгебра, геометрию я терпеть не могу, она у меня не очень хорошо получаеться ^_^ |
|
Linette ![]() |
Відправлено: Sep 1 2013, 12:20
|
Offline![]() Леди Линетт к вашим услугам! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чарівник V Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1313 Користувач №: 83055 Реєстрація: 30-August 13 ![]() |
Люблю математику, от интегралов и производных тащусь просто. Учусь на учителя математики и информатики/программиста |
|
Моргана ле Фай ![]() |
Відправлено: Nov 24 2013, 16:18
|
Offline![]() Никогда не говори: «Я мог это сделать». Ведь ты этого не сделал ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Підмайстер XII Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 186 Користувач №: 82904 Реєстрація: 22-August 13 ![]() |
Люблю алгебру, правда я в ней осёл. |
|
Колибря ![]() |
Відправлено: Nov 25 2013, 17:49
|
Offline![]() Всеведающий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6302 Користувач №: 62430 Реєстрація: 8-August 11 ![]() |
Математика - странный предмет. Как бы понятен, но уже как бы нет) |
|
Майор Панда ![]() |
Відправлено: Nov 25 2013, 17:57
|
Offline![]() Великие дела совершаются ночью ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Архимаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 20161 Користувач №: 71819 Реєстрація: 25-April 12 ![]() |
Люблю математику, но по большей части алгебру. геометрию в свое время профукала, теперь не все помню и приходится как-то выкручиваться. Не знаю почему, но нравится тригонометрия. Хотя и есть сложные задачки не для меня |
|
Шерра ![]() |
Відправлено: Dec 8 2013, 16:08
|
Offline![]() Профессионал ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Метаморфомаг XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 281 Користувач №: 84752 Реєстрація: 8-December 13 ![]() |
Алгебра, алгебра и только алгебра! Ну и геометрии млек :D |
|
Сторінки: (29) % « Перша ... 20 21 [22] 23 24 ... Остання » | Нова тема |