![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (2) # 1 [2] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Кронос ![]() |
Відправлено: Jul 16 2007, 17:52
|
Offline![]() Нет судьбы, кроме той, которую мы сами творим ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій XII Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 1603 Користувач №: 26060 Реєстрація: 1-February 07 ![]() |
Играл, и дошел до 12-го уровня!!!!!!!!!!!!!!!1 Додано через хвилину Только не знаю, сколько их всего???? Додано через хвилину Только не знаю, сколько их всего???? |
Ion storM ![]() |
Відправлено: Jul 16 2007, 18:12
|
|||
Offline![]() ion_storm, Storminka, Ионька ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Учень IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4354 Користувач №: 891 Реєстрація: 23-July 04 ![]() |
Akemi, хохохо,сама щя смотрю и диву даюсь) как говорицца,доверяй ,да проверяй)
|
|||
Хочу_в_Ереван ![]() |
Відправлено: Jul 16 2007, 23:53
|
Offline![]() not all martyrs see divinity ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Заклинач I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 489 Користувач №: 10228 Реєстрація: 12-December 05 ![]() |
Diablo - пройдета стопицот раз всеми классами и игран мультиплеер и так далее и тому подобное. В своё время была атмосферной и даже красивой, так я и пристрастился к порядочному hack'n'slash. |
|
Сторінки: (2) # 1 [2] | Нова тема |