Сторінки: (6) # 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Risenshine |
Дата Jul 25 2006, 09:45
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
до електроніки почала більш-менш нормально ставитись тільки останнім часом, і то далеко не до всієї. переважно, це шось гоитчне (якийсь дарк вейв чи іще шось). Deine Lakaien, Diary of dreams, і то далеко не все. звичайне туц-туц дико дратує, дома більше 10 хвлин витримати не можу, хочеться розбити те, звідки воно лунає. трансіки і т.д. теж не доганяю, хоч і була на кількох патьках. там драйву немає. без якогось допінгу я під таке нормально відірватись не можу. StreetGirl, висловлюйтесь змістовніше, і спілкуйтесь толерантніше! попереджаю востаннє, потім буду піднімати рейтинг! |
|
Enn |
Дата Jul 25 2006, 10:35
|
Offline Just a girl Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 124 Користувач №: 4063 Реєстрація: 13-May 05 |
Я иногда могу послушать Moby, The Chemical Brothers. |
Dusk |
Дата Jul 25 2006, 14:30
|
||
Offline Магистр Стать: Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1683 Користувач №: 7000 Реєстрація: 10-August 05 |
запопадливий голос із натовпу,
я взагалі не розумію музику, яку пишуть не для того, щоб слухати, а для того, щоб "відриватись". Enn, нравится The Chemical Brothers, а за брейкбит ни одного голоса)))) |
||
|
Risenshine |
Дата Jul 25 2006, 18:17
|
||
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
тоді ти, певно, не розумієш більшість сучасної музики... слухаюти зараз можна тільки класику і те, шо до неї наближається. під все інше, навіть під попсу люди відриваються. і особливо це стосується електроніки, між іншим. транси, хауси, хардкори, індастріали і проча фігня яка вважається клбною музикою. а в клуби ходять не для того, шоб чинно і благородно читати книжечку за келихом червоного вина. в клуби ходять повисіти з друзями, потанцювати, подуріти з друзями. одним словом, відірватись. випустити із себе весь негатив відвашись ритму. |
||
|
ВишнЯ |
Дата Jul 25 2006, 19:03
|
Offline aka Sehmet Стать: Чарівник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 674 Користувач №: 11048 Реєстрація: 29-December 05 |
я люблю, точнее любила, класический когда тащилась от Моби теперь вся электроника выглядит как что то гипнотезируюшее повторяющееся теперь я больше ценю голос Це повідомлення відредагував запопадливий голос із натовпу - Jul 25 2006, 19:06 |
|
Dusk |
Дата Jul 27 2006, 09:03
|
Offline Магистр Стать: Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1683 Користувач №: 7000 Реєстрація: 10-August 05 |
запопадливий голос із натовпу, неправда, більшість оригінальної електронної музики пишеться для прослуховування. А найбільша кількість оригінальних композицій створюється у жанрі нью-ейдж та подібних ізі ліснінг. Всі ті ремікси і діджейські зведення не є оригінальною музикою. Попса вже точно не для клубів пишеться. Інашке б вона не продавалась так. Мало хто слухає вдома клубну музику. Майже все те, що продається, продається для домашнього прослуховування. |
|
Risenshine |
Дата Jul 27 2006, 16:07
|
ти впевнений? якшо ти не слухаєш транс, хаус, нойз індастріал і подібну фігню, це не значить, шо в такому стилі нічого не робиться, або робиться мало... )))) і повір, там не мікси і не зведення, там оиріганльні композиції. і не треба перекручувати мої слова, я не казала, шо попса пишеться дл клубів, я аисала шо під попсу в клубах відриваються, а це дві великі ризниці. клібна музика мало продається? чесно? а як же ж бені бенасі і іже снімі? навіть той самий мобі... |
|
Hardcore |
Дата Jul 29 2006, 17:58
|
Offline Такой себе музыкальный человечек... Стать: Група: Validating Повідомлень: 841 Користувач №: 3810 Реєстрація: 21-April 05 |
Не голосовал, глупо было оставлять только 3 варианта, почти все любители электронной музыки любят все ее стили, ну или почти все! Breakbeat Hardcore House, Eurodance Jungle, Drum-n-Base Techno Traditional & classic electronica Trance И между прочим привильно писать D'N'Bass? а не base(басс, а не база)! Це повідомлення відредагував Hardcore - Jul 29 2006, 17:59 |
|
Dusk |
Дата Jul 30 2006, 14:34
|
||||||||
запопадливий голос із натовпу,
слухаю, але те, що годиться для домашнього прослуховування. типу придатне виключно для клубів.мелодік або симфонік транс, прогресів хаус і т.д. Далеко не все там
він якраз пише в основному для домашнього прослуховування (хоч воно все придатне і для клубів, хіба крім його ембієнт-композицій). Hardcore,
но что-то больше, а что-то меньше. Мне тоже трех не хватило. Но нужно указать то, что нравится больше всего, что чуть меньше и что еще чуть меньше.
опечатка просто |
||||||||
|
Hardcore |
Дата Jul 30 2006, 16:18
|
Offline Такой себе музыкальный человечек... Стать: Група: Validating Повідомлень: 841 Користувач №: 3810 Реєстрація: 21-April 05 |
1)Trance(Разборчив только в Psy) 2)House, Eurodance(Разборчив только в Deep) 3)Jungle, Drum-n-Base(Правда в основном обожаю только Neurofunk) 4)Techno 5)Hardcore(В основном Happy) 6)Breakbeat 7)Ambient, New Age 8)Traditional & classic electronica 9)Industrial 10)Downtempo, IDM, Trip Hop Вот в таком порядке я бы разместил данный стили. |
|
Сторінки: (6) # 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |