Сторінки: (4) # [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
gnick1 |
Дата Jul 1 2006, 19:09
|
|||
Offline чарівник Стать: Чарівник початківець VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 129 Користувач №: 15715 Реєстрація: 26-April 06 |
Я не читав, та чи варто читати? Де мона зкачати? Як вам кліп? Показати текст спойлеру
|
|||
|
Трісс |
Дата Jul 2 2006, 02:40
|
Offline сплошные играничения Стать: Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5525 Користувач №: 4504 Реєстрація: 4-June 05 |
Я ТЕБЯ ОБОЖАЮ!!!!!!!! Я эту песню искала уже черти знает сколько!!!! Клип очень даже не плохой. А вот книгу прочту как только найду. Неважно даже, что мне скажут: интересная или нет. Це повідомлення відредагував [DE]Baby - Jul 2 2006, 02:41 |
|
DE-LUXE |
Дата Jul 3 2006, 16:01
|
Offline Я DE-LUXE Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 297 Користувач №: 3521 Реєстрація: 29-March 05 |
Вы не поверите но я только что приехал с лагеря, где отдыхала дочка Марины Дяченко (Автора книги "Дика Енергія Лани").... |
gnick1 |
Дата Jul 4 2006, 08:35
|
||
Offline чарівник Стать: Чарівник початківець VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 129 Користувач №: 15715 Реєстрація: 26-April 06 |
І як ЇЇ звати |
||
|
Averyel |
Дата Jul 5 2006, 12:16
|
Offline ~ Never Knows Best ~ Sin'dorei ~ Маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3542 Користувач №: 13204 Реєстрація: 19-February 06 |
а про что книга? =drag= |
|
gnick1 |
Дата Jul 5 2006, 15:04
|
Тут люди прцюють пікселями. Енергію життя отримують по дротах. Істоти з величезним ртом чатують на самогубців. На вершинах покинутих хмарочосів в’ють гнізда бунтарі, глибоко в закинутому метро живуть люди-кроти, і щодня вагончик канатної дороги вирушає на Завод — легендарне місце, де кажуть, всі щасливі… «Дика енергія» читається на одному подиху і звернена в першу чергу до молоді. Водночас це роман-метафора, цікавий читачам будь-якого віку. На міжнародному конгресі фантастів «Єврокон — 2005» (Ґлазґо, Шотландія) Марину та Сергія Дяченків визнано найкращими фантастами Європи. Відома співачка Руслана, переможниця «Євробачення», створює новий стиль-проект фентезі за мотивами цього роману. Тверда палітурка, 414 с., видання 2006 року :angel: |
|
Arien |
Дата Jul 5 2006, 18:22
|
Offline [Fragile steel] Стать: Підмайстер X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1057 Користувач №: 4922 Реєстрація: 21-June 05 |
заинтерисовали вы меня, даже очень... Если кто-то даст ссылочку. то обязательно почитаю. сама наугад ткнула в пару лит.порталов, но не нашла( |
|
gnick1 |
Дата Jul 6 2006, 11:47
|
і мені силочку....... |
|
Maria Sana |
Дата Jul 14 2006, 13:44
|
Offline Спостерігач Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4421 Користувач №: 79 Реєстрація: 19-February 04 |
а придбати книжку слабо? ціна, до речі, одна 25 грн. Прочитала. Всьо... більше сказати нічого. Жартую. Мені просто цікаво було б прочитати найкращу річ Дяченків (до цього я їх не читала), щоб дізнатися чи вони завжди так пишуть. Дитяча книжка для дітей. Добре що там хоч вказано, що для молоді... Людям старше 21-го не рекомендується... Хоча думати примушує, підключає асоціативний ряд (пригадувались: Лукяненко ("Таємні Двері" (чи як там воно називається), де рятують інший світ його ж ресурсами), Коєльйо ("Вероніка вирішує померти", де розкривається тема обезцінення життя і втрата жаги жити у наш час).. навіть Коцюбинський але тільки для того щоб сказати: "Якби він жив у наш час, то написав би щось подібне... але незрівнянно краще")... ну як про літературу може пізніше скажу... покищо під враженням: кінцівка передбачувана хоча й дуже "мила". все ще не розумію як можна працювати пікселем... |
|
gnick1 |
Дата Jul 15 2006, 07:58
|
Ну що ти настіль малий (нікому не потрібний), як піщинка (піксель) і до тебе ніхто не має діла... |
|
Сторінки: (4) # [1] 2 3 ... Остання » | Нова тема |