Сторінки: (45) % « Перша ... 33 34 [35] 36 37 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Korell |
Дата Jul 12 2014, 11:34
|
||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Иногда в мелочи человек и раскрывается до конца. |
||
|
Truly_Slytherin |
Дата Jul 12 2014, 12:36
|
||
Offline Мастер Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 888 Користувач №: 84939 Реєстрація: 18-December 13 |
Тут важна не пропорция в минутах, а момент. В самые важные он решительно сваливал. |
||
|
Кровавая графиня |
Дата Jul 12 2014, 12:47
|
||
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Ну,нет. Он же вместе с Поттером кресстражи искал. Давайте будем справедливыми. Бок о бок сражался. Но он немного завистлив,и это плохо. |
||
|
Korell |
Дата Jul 12 2014, 14:12
|
||||
Offline Гуру Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4089 Користувач №: 70204 Реєстрація: 1-March 12 |
Ага... кинул их в самый ответственный момент с Гермионой.
Немного? =-O А может как раз много? :D |
||||
|
Три рубля |
Дата Jul 12 2014, 15:31
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Да при чём тут. Я говорю, что Гарри уроки не учил, а Рон с ним на пару. А отдельно от Гарри он был не так уж много времени и успеваемость повысить не успел. |
||
|
Lada.Gornostaj |
Дата Jul 12 2014, 18:16
|
Offline Найстрашніша для системи людина - то людина без статусу Магістр IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1072 Користувач №: 86526 Реєстрація: 4-April 14 |
Знаєте, мені на думку спала така річ. Рон - типовий, що називається "пересічний" хлопець, що потім виросте у такого ж буденно-пересічного чоловіка. Але! Рон Візлі, на відміну від Гаррі Поттера таки хоче незвичайного життя. І, знов таки на відміну від Гаррі, не готовий платити за це справедливу ціну. Поттер, той навпаки, ніби й не шукає пригод, але у більшості випадків не линяє від "відповідальності", хай то буде доля філософського каменю (що його бережуть найсильніші чари й найкращі чаклуни), чи доля й життя цілком таки самостійного, дорослого, здорового (душевно то майже) й талановитого дядька, як Сіріус Блек. Чи доля чарівничої громади. А от Візлі, він то хоче слави, то намагається "зіскочити" з того шляху, що до слави веде, щойно розуміє, що ноша над силу... Він може десь позаздрити, десь "просто втомитись" - ой, як жорстоко Ровлінг прокотилась по цьому виправдвнні слабаків усіх часів і народів! Можливо, часточка відповіді в тім, що Гаррі, маючи старшого кузена, все одно ріс у становищі старшого, більш відповідального брата. Навіть у таких дрібницях, як приготувати сніданок для родини чи прибрати в домі... А Рон, той навпаки, маючи молодшу сестру, все одно лишався найменшим сином. Пещеним і балуваним... Так само й з Герміоною. Гаррі розуміє, що ця дівчина "найрозумніша з усіх, яких він знав", і так само відчуває, шо не може бути їй захисником, швидше сам сприймає її як старшу сестру... Їм, щоб "вирівнятись" потрібно разом прожити років із 40 :). Рон таким не переймається, йому якраз дуже комфортно мати бойову подругу, і щоб за нею, як за стіною кам'яною... Якщо Грейнджер влаштовує такий З Лавандою, хоч їх відносини й здаються союзом рівних - це щось жахливе, мені жаль або їх дітей, як раптом підуть у діда Артура, розумними... Або ж тих, хто муситиме жити з нерозумними вихованцями такої сімейки. Адже там обоє рябоє - діти, нестримані, егоїстичні, здатні бути милими й ласкавими лише до перших труднощів... То на холєру він взагалі такий у книзі, той Візлі? Та мабуть тому, що це найбільш реалістичний екземпляр звичайного собі підлітка, з невеличкою поправкою на чарівний світ. Отакоє. |
|
Кровавая графиня |
Дата Jul 12 2014, 20:28
|
||
Offline "Господи, я хочу грешить!" (с) Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4953 Користувач №: 87366 Реєстрація: 7-June 14 |
Надо было брать пример с Поттера? Тому что? Ему все равно бы оценки какие нужно поставили,а Уизли? |
||
|
Данзио Плэгиус |
Дата Aug 12 2014, 09:28
|
Offline Something wrong~ Стать: Маг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 33 Користувач №: 88105 Реєстрація: 7-August 14 |
Иногда кажется, что Золотое Трио - как бы отражение Мародёров. Гермиона - явный Люпин, Гарии - смесь Джеймса и Сириуса. А Рон... Помнится, у него крыса Короста была? Как говорят - с кем поведёшься, от того Не скажу, что можно звать Рона предателем, однако если бы сильно припекло, он бы кинул Гаррика и сбежал бы к Волду, попутно рассказав тому о плане Дамблдора (в смысле охота за хоркруксами). А в целом он способен на благородство, жаль, что только разовое. |
Кровавая графиня |
Дата Aug 12 2014, 14:50
|
||
Ну,тут вы преувеличиваете. Вряд ли он побежал бы к Волду. Не равняйте его с Малфоем. |
||
|
Три рубля |
Дата Aug 13 2014, 13:19
|
||
Offline До Армагеддона не будить Стать: Чудотворець III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3923 Користувач №: 81933 Реєстрація: 29-June 13 |
Уже сказали. Нет. Я не согласен. |
||
|
Сторінки: (45) % « Перша ... 33 34 [35] 36 37 ... Остання » | Нова тема |