Сторінки: (20) % « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Maria Sana |
Відправлено: Jun 9 2006, 10:47
|
Offline Спостерігач Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4421 Користувач №: 79 Реєстрація: 19-February 04 |
Norbie, навеял: "так, да не так" - історик "с чувством, толком, растановкой" - фізічка шо саме цікаве це все цитати |
|
Венерка |
Відправлено: Jun 9 2006, 11:23
|
||
Offline беспечная Стать: Маг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4535 Користувач №: 13523 Реєстрація: 25-February 06 |
=megalol= =megalol= =megalol= =megalol= =megalol= это супер обажа.)) мне сначало казалось интересно детки пляшут..а потом ясно было что девки))) |
||
|
Darla |
Відправлено: Jun 9 2006, 11:27
|
Offline * Hell was Full so I Came Back * Стать: Метаморфомаг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3503 Користувач №: 11705 Реєстрація: 9-January 06 |
часто замечаю за собой "знаешь, типа", "афигеть", "по ходу", "ты не шаришь" и те де. достали уже эти фразы, но никак не отцепятся от меня =) частенько ещё бывает "oh, that's great", "come on" and so on... =coolbuble= Volshebnik гы, у меня тоже раньше "Действительно" заело =megalol= уже прошло |
|
Bat |
Відправлено: Jun 9 2006, 11:31
|
Offline Instead of God Анімаг I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3450 Користувач №: 666 Реєстрація: 28-October 05 |
Блин, я теперь стала замечать, што постоянно говорю кучу ненужных дурацких словечек. Даже записываю иногда. Сейчас их сорок два, скоро накопится на целую книжку, наверное. |
|
Maria Sana |
Відправлено: Jun 9 2006, 11:42
|
||
Offline Спостерігач Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4421 Користувач №: 79 Реєстрація: 19-February 04 |
Bat, агласітє весь спісок =)
а я від свого системного адміна почала переймати такі слова %) "ключ развадной", "не пашит" а ще, замість "на плювать" - "в плафон"... а так, в мене улюблений колір є - фіолетовий: мені все фіолетово This post was wrote under the influence of Littera Boldis spell(s). |
||
|
Кай |
Відправлено: Jun 9 2006, 12:17
|
Offline //When I am king, you will be first against the wall Стать: Магістр XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3704 Користувач №: 8828 Реєстрація: 26-October 05 |
определенных слов нэт, есть выражения.. "тынц тынц тынц" уже год.. "кого хочу - не знаю , кого знаю - не хочу" "Хозяика ..., вино ..., Котлеты ваши из конины, Подайте шляпу и пальто! ... я ваши именины !!! " пропущены нецензурные слова, бана не хочу +) кто хочет - сами догадывайтесь, рифму соблюдайте)) |
|
Bat |
Відправлено: Jun 9 2006, 12:36
|
Offline Instead of God Анімаг I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3450 Користувач №: 666 Реєстрація: 28-October 05 |
Мария Сана, нет уж. Как опубликую, почитаете. |
|
джимми дин |
Відправлено: Jun 9 2006, 16:41
|
||
Offline как клеится,джимми дин? Стать: Підмайстер XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 406 Користувач №: 13478 Реєстрація: 24-February 06 |
А у нас історик ще й не таке сказонув: "Краще дати і радіти,ніж не дати и жаліти"-про щоденник =biggrin= =biggrin= |
||
|
Unusuall girl |
Відправлено: Jul 9 2006, 11:03
|
Offline below zero... Стать: Чарівник початківець X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 585 Користувач №: 17657 Реєстрація: 11-June 06 |
Я постаянно говорю "слыш ваще" и "карамба".Про карамбу научилась в Симсонах означает "офигеть". |
Averyel |
Відправлено: Jul 9 2006, 16:04
|
Offline ~ Never Knows Best ~ Sin'dorei ~ Маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3542 Користувач №: 13204 Реєстрація: 19-February 06 |
"мяф", "пуффыстенько", "гатишно", "аццкий сотона" и тд... =drag= |
|
Сторінки: (20) % « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » | Нова тема |