Сторінки: (4) [#] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цитата (keira @ May 25 2006, 21:18) |
как вам такие великие рок-группы как Led Zeppelin, AC/DC, Deep Purple? реальная музыка, особенно популярная в 70-х. классика рока ^_^ |
Цитата (Негодяйка @ May 26 2006, 18:08) | ||
я их слушала когда ходила под стул пешком =bebebe= ...папа большой фанат рока потому знаю почти все их творчество и историю))) |
Цитата (запопадливий голос із натовпу @ May 27 2006, 08:32) |
мене фанатіє від Оззі останнім часом. ) айді/дісі подобається дуже вибірково. лед зеппелінг часто слухаю на роботі, коли врубають. ну рок як рок (в гарному розумінні цього слова, я б навіть сказала найкращому) :) а якшо чесно, то старий рок люблю не дуже. я розумію, шо це класика, шо з цього все почалось, але зазвичай не чіпляє. хіба шо самі хітові і класичні речі. |
Цитата (Akemi @ Jan 27 2007, 13:27) |
AC/DC - как по мне, полный отстой, особенно в плане вокала, меня эти старческие писки просто убивают. Кстати, а где Guns N' Roses? Мне они нравятся намного больше Deep Purple и AC/DC. |
Цитата (Lili_Evens @ Jul 3 2007, 17:25) |
!)(ну AC/DC- пока не легенда,даж не классика.....без абид) |
Цитата (Мета @ Jul 3 2007, 21:04) |
Битлов, Аэросмит, Айрон Медиин |
Цитата (Mr.Reincarnation @ Jul 4 2007, 10:04) |
ну их по отдельности обсудить мона,темки есть,а тут сразу три группы в одну темку |
Цитата (Jackie Daniels @ Apr 14 2010, 14:17) |
Travelling Riverside Blues |
Цитата |
Sail away. |
Сторінки: (4) [#] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |