![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (5) # [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Клиодне ![]() |
Відправлено: Apr 22 2006, 11:04
|
Offline![]() Солнечный Зайчик ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 131 Користувач №: 8199 Реєстрація: 1-October 05 ![]() |
Увлекаюсь Импрессионизмом. Люблю рисовать. А вы? |
~Лорена~ ![]() |
Відправлено: Apr 22 2006, 12:08
|
Offline![]() в поисках себя... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 942 Користувач №: 11816 Реєстрація: 11-January 06 ![]() |
Очень люблю рисовать. Чем угодно. Сейчас увлеклась фотошопом. Осваиваю. |
|
none ![]() |
Відправлено: Apr 22 2006, 12:25
|
Offline Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чаклун III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2583 Користувач №: 4434 Реєстрація: 31-May 05 ![]() |
Палка, палка, огуречик - вот все, что я могу изобразить. Рисовать не умею вообще. Прискорбно((( |
|
Anella ![]() |
Відправлено: Apr 24 2006, 18:12
|
||
Offline![]() Профессионал ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Учень I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 259 Користувач №: 9315 Реєстрація: 11-November 05 ![]() |
а я вот тоже очень люблю рисовать!!!! только вот фотошопом пользовоться почти не умею!!!! (сложноватый какой-то) |
||
|
Risenshine ![]() |
Відправлено: Apr 24 2006, 18:27
|
Offline![]() Тиран и деспот. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 ![]() |
дуеж люблю і чиїсь твори, і малювати самостійно... обожнюю ван гога, сальвадора далі, куінджі, хундертвассера, босха. а іще врубеля, якшо я нічого не плутаю... у нього просто шикарний триптих по фаусту для кабінету в готичному стилі! а іще мені подобаються роботи ірен роздобудько. сама малюю трохи. обожнюю туш і перо! а іще страдати всякою фігньою в декоративно-прикладному мистецтві (ну там розмальовувати всякі шафи, вазочки)... |
|
Arabella ![]() |
Відправлено: Apr 24 2006, 20:23
|
Offline![]() дорогу осилит идущий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2122 Користувач №: 10174 Реєстрація: 9-December 05 ![]() |
определенно лучше всех Дали и Моне, очень интересные работы у них... |
|
Crazy ![]() |
Відправлено: Apr 24 2006, 20:37
|
Offline![]() Класная ЧуХа! ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чаклун V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 73 Користувач №: 12237 Реєстрація: 26-January 06 ![]() |
Рысование, оооо, это для меня! Собираюсь учитса на дезайнера. Всё же не зря закончила художествинную академию! =rolleyes= |
|
Risenshine ![]() |
Відправлено: Apr 24 2006, 20:48
|
Offline![]() Тиран и деспот. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 ![]() |
арабелла, а ти інших бачила? куінджі - це взагалі шось! місячна ніч над дніпром, поле.... я вперше таке відчула, коли дивишся на картину де є тікльки небо, земля і лінія горизонту, і відчуваєш, шо ти там.... Crazy, академію, в 16 років? |
|
Arabella ![]() |
Відправлено: Apr 24 2006, 21:56
|
||
Offline![]() дорогу осилит идущий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чудотворець V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2122 Користувач №: 10174 Реєстрація: 9-December 05 ![]() |
Видела))) В Русском музее неплохой Айвазовский, тоже масштабно и впечатляет))) |
||
|
Risenshine ![]() |
Відправлено: Apr 24 2006, 22:07
|
арабелла, айвазовський найкращий в криму.... а той шо в третяковці мені не дуже сподобався, там освітлення фігове і скло сильно блікує, майже нічого не видно :( |
|
Сторінки: (5) # [1] 2 3 ... Остання » | Нова тема |