Модератори: Быкоросёнок.

Сторінки: (19)  % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

Linkin Park vs. Fort Minor

, Кто лучший?
Згорнути питання Кто из етих Рок-груп лутшый?
Linkin Park 102 ]  [81.60%]
Fort Minor 23 ]  [18.40%]
Згорнути питання Нужна ли эта тема?(с) Модерариум
Да. 30 ]  [50.00%]
Нет. Нельзя сравнивать рэп с альтернативой. 30 ]  [50.00%]
Усього голосів: 125
Гості не можуть голосувати 
Chepoklyak
Дата Aug 4 2006, 11:55

Профессионал
Стать:
Сквиб I
Вигляд: --
Група: Користувачі
Користувач №: 18310

Цитата (Sweet Helen @ Aug 4 2006, 07:09)
Тут и сравнивать нечего все и так понятно ЛП никогда не было РОКом!!! Запомните все ЛП - это АНДЕРГРАУНД!!!
чаго-чаго?
е-е-е.....уважаємая...."андеграунд" от которого ташятся все папсавики и не тока они???... %)
кажись вы не имеете представления что такое "андеграунд"
знаєтє...во-первых надо сказать что рок - понятиэ растяжимое.....и нету точной граници между жанрами...а в последнее время музиканты в своей музыке смешуют множество жанров и поетому сложно определить что играэт тот или иной исполнитель...но можно определить преблезительно

и еще 2 Sweet Helen
ну я канэшно согласна шо Аврил попса....ну если Линки тоже папса, то кто же тогда уважаэмая вами б. спирс?

и вы ффсе определитесь шо вы имеете в виду под словом "попса"
вы хотите сказать это жанр музыки или "попса" в значении "популярная музыка"
^
Paralysis
Дата Aug 4 2006, 12:30

Помешанный
Стать:
Чудотворець VIII
Користувач №: 2334

Слишком сильно не цепляет ни то, ни другое. Из каждого жанра и группы можно выбрать пару песенок, которые будут нравиться. Если группа совсем не полный аццтой. Только вот LP - это вроде не рок, а nu-metal.

Це повідомлення відредагував MAIKL - Aug 4 2006, 12:31
^
Ian DaY
Дата Aug 4 2006, 17:52

Read Only
Метаморфомаг VIII
Група: Забанені
Користувач №: 19511

Ну что за вопросы-конечно LP!!!Кстати это не рок а альтернатива.

Це повідомлення відредагував Северус Тобиас Снейп - Aug 4 2006, 17:53
^
Milagros
Дата Aug 4 2006, 19:35

Cool girl
Стать:
Чарівник початківець VI
Користувач №: 19217

Цитата (Chepoklyak @ Aug 4 2006, 11:55)
Тут и сравнивать нечего все и так понятно ЛП никогда не было РОКом!!! Запомните все ЛП - это АНДЕРГРАУНД!!!
чаго-чаго?
е-е-е.....уважаємая...."андеграунд" от которого ташятся все папсавики и не тока они???... %)
знаєтє...во-первых надо сказать что рок - понятиэ растяжимое.....и нету точной граници между жанрами...а в последнее время музиканты в своей музыке смешуют множество жанров и поетому сложно определить что играэт тот или иной исполнитель...но можно определить преблезительно

и еще 2 Sweet Helen
ну я канэшно согласна шо Аврил попса....ну если Линки тоже папса, то кто же тогда уважаэмая вами б. спирс?

стоп, стоп, стоп.... Где это я говорила что ЛП попса??? ты что-то не так поняла просто. ЛП это все же альтернатива, но не попса и не рок явно.

^
Chepoklyak
Дата Aug 4 2006, 19:53

Профессионал
Стать:
Сквиб I

Цитата (Sweet Helen @ Aug 4 2006, 19:35)
Цитата (Chepoklyak @ Aug 4 2006, 11:55)
чаго-чаго?

и еще 2 Sweet Helen

стоп, стоп, стоп.... Где это я говорила что ЛП попса??? ты что-то не так поняла просто. ЛП это все же альтернатива, но не попса и не рок явно.

подивись попередню сторінку...ти ще добавила, шо це андеграунд... %)
^
Milagros
Дата Aug 5 2006, 06:52

Cool girl
Стать:
Чарівник початківець VI
Користувач №: 19217

Цитата (Chepoklyak @ Aug 4 2006, 19:53)
подивись попередню сторінку...ти ще добавила, шо це андеграунд...
Просто для мене немає особливої різниці між андером та альтер-ю, бо це є різновид того ж самого рока. Просто там елементи одного (наприклад репа) а там іншого. І доречі, то в мене в журналі чи то Куулі, чи у Браво було написано що ЛП - андерграунд. Тіпа що андер. - це те, що грають у підпільї, що нове і коли воно зїявляється, то визиває бум і не всіма зприймається, що біло з ЛП у році так 2000, коли в нас ще майже ніхто про них не знав, а коли я казала, що то рок з репом, то усі кривилися і казали що такого не буває, а якщо є - то якась лажа. А, доречі, яка там різниця між андером та альте-ю? :-[ бо щось я вже заплуталась сама :D
^
Ian DaY
Дата Aug 5 2006, 14:23

Read Only
Метаморфомаг VIII

А можно по-русски?
^
Necrom
Дата Aug 5 2006, 14:51

Меломан
Стать:
Анімаг II
Користувач №: 3661

Северус Тобиас Снейп, посмотри сверху кнопочку "Укр-Рус переводчик" ;)
^
Chepoklyak
Дата Aug 5 2006, 21:28

Профессионал
Стать:
Сквиб I

Цитата (Sweet Helen @ Aug 5 2006, 06:52)
Цитата (Chepoklyak @ Aug 4 2006, 19:53)
подивись попередню сторінку...ти ще добавила, шо це андеграунд...
Просто для мене немає особливої різниці між андером та альтер-ю, бо це є різновид того ж самого рока. Просто там елементи одного (наприклад репа) а там іншого. І доречі, то в мене в журналі чи то Куулі, чи у Браво було написано що ЛП - андерграунд. Тіпа що андер. - це те, що грають у підпільї, що нове і коли воно зїявляється, то визиває бум і не всіма зприймається, що біло з ЛП у році так 2000, коли в нас ще майже ніхто про них не знав, а коли я казала, що то рок з репом, то усі кривилися і казали що такого не буває, а якщо є - то якась лажа. А, доречі, яка там різниця між андером та альте-ю? :-[ бо щось я вже заплуталась сама :D
і себе і мене заплутала...

> а коли я казала, що то рок з репом, то усі кривилися і казали що такого не буває, а якщо є - то якась лажа

знаєш, кожному своє...не має такого чого б небувало в музиці...і якщо тобі в ній щось не подобається, то це не означає що таке ж відношення до цього мають інші...

а шо до журналів Кул і Браво - марна трата часу....лажові журналі...сенсації без жодних на те підстав... журнали для ідіотів...

>А, доречі, яка там різниця між андером та альте-ю?

альтернатива - це жанр, а андеграунд - це сукупність жанрів/окремих пісень якы слухає мало народу...
між цим є велика різниця....навіть на прикладі Нірвани: вони грали альтернативну музику, тим не менш вони стали дуже популярні після Невермайнду і андеграундом їх тоді неназвав би ніхто...
^
Ian DaY
Дата Aug 6 2006, 09:20

Read Only
Метаморфомаг VIII

СПС буду знать
^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (19)  % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » Нова тема

[ Script Execution time: 0.0640 ]   [ 26 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 09:48:42, 24 Nov 2024 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP