Сторінки: (19) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Chepoklyak |
Дата Aug 4 2006, 11:55
|
||
Offline Профессионал Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 155 Користувач №: 18310 Реєстрація: 26-June 06 |
чаго-чаго? е-е-е.....уважаємая...."андеграунд" от которого ташятся все папсавики и не тока они???... %) кажись вы не имеете представления что такое "андеграунд" знаєтє...во-первых надо сказать что рок - понятиэ растяжимое.....и нету точной граници между жанрами...а в последнее время музиканты в своей музыке смешуют множество жанров и поетому сложно определить что играэт тот или иной исполнитель...но можно определить преблезительно и еще 2 Sweet Helen ну я канэшно согласна шо Аврил попса....ну если Линки тоже папса, то кто же тогда уважаэмая вами б. спирс? и вы ффсе определитесь шо вы имеете в виду под словом "попса" вы хотите сказать это жанр музыки или "попса" в значении "популярная музыка" |
||
|
Paralysis |
Дата Aug 4 2006, 12:30
|
Offline Помешанный Стать: Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4278 Користувач №: 2334 Реєстрація: 3-January 05 |
Слишком сильно не цепляет ни то, ни другое. Из каждого жанра и группы можно выбрать пару песенок, которые будут нравиться. Если группа совсем не полный аццтой. Только вот LP - это вроде не рок, а nu-metal. Це повідомлення відредагував MAIKL - Aug 4 2006, 12:31 |
|
Ian DaY |
Дата Aug 4 2006, 17:52
|
Offline Read Only Метаморфомаг VIII Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 2215 Користувач №: 19511 Реєстрація: 3-August 06 |
Ну что за вопросы-конечно LP!!!Кстати это не рок а альтернатива. Це повідомлення відредагував Северус Тобиас Снейп - Aug 4 2006, 17:53 |
Milagros |
Дата Aug 4 2006, 19:35
|
||||
Offline Cool girl Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 161 Користувач №: 19217 Реєстрація: 25-July 06 |
стоп, стоп, стоп.... Где это я говорила что ЛП попса??? ты что-то не так поняла просто. ЛП это все же альтернатива, но не попса и не рок явно. |
||||
Chepoklyak |
Дата Aug 4 2006, 19:53
|
||||||
Offline Профессионал Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 155 Користувач №: 18310 Реєстрація: 26-June 06 |
подивись попередню сторінку...ти ще добавила, шо це андеграунд... %) |
||||||
|
Milagros |
Дата Aug 5 2006, 06:52
|
||
Offline Cool girl Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 161 Користувач №: 19217 Реєстрація: 25-July 06 |
Просто для мене немає особливої різниці між андером та альтер-ю, бо це є різновид того ж самого рока. Просто там елементи одного (наприклад репа) а там іншого. І доречі, то в мене в журналі чи то Куулі, чи у Браво було написано що ЛП - андерграунд. Тіпа що андер. - це те, що грають у підпільї, що нове і коли воно зїявляється, то визиває бум і не всіма зприймається, що біло з ЛП у році так 2000, коли в нас ще майже ніхто про них не знав, а коли я казала, що то рок з репом, то усі кривилися і казали що такого не буває, а якщо є - то якась лажа. А, доречі, яка там різниця між андером та альте-ю? :-[ бо щось я вже заплуталась сама :D |
||
Ian DaY |
Дата Aug 5 2006, 14:23
|
Offline Read Only Метаморфомаг VIII Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 2215 Користувач №: 19511 Реєстрація: 3-August 06 |
А можно по-русски? |
Necrom |
Дата Aug 5 2006, 14:51
|
Offline Меломан Стать: Анімаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 711 Користувач №: 3661 Реєстрація: 9-April 05 |
Северус Тобиас Снейп, посмотри сверху кнопочку "Укр-Рус переводчик" ;) |
Chepoklyak |
Дата Aug 5 2006, 21:28
|
||||
і себе і мене заплутала... > а коли я казала, що то рок з репом, то усі кривилися і казали що такого не буває, а якщо є - то якась лажа знаєш, кожному своє...не має такого чого б небувало в музиці...і якщо тобі в ній щось не подобається, то це не означає що таке ж відношення до цього мають інші... а шо до журналів Кул і Браво - марна трата часу....лажові журналі...сенсації без жодних на те підстав... журнали для ідіотів... >А, доречі, яка там різниця між андером та альте-ю? альтернатива - це жанр, а андеграунд - це сукупність жанрів/окремих пісень якы слухає мало народу... між цим є велика різниця....навіть на прикладі Нірвани: вони грали альтернативну музику, тим не менш вони стали дуже популярні після Невермайнду і андеграундом їх тоді неназвав би ніхто... |
||||
|
Ian DaY |
Дата Aug 6 2006, 09:20
|
СПС буду знать |
Сторінки: (19) % « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |