Сторінки: (10) # « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
кава з піском |
Відправлено: Feb 20 2009, 18:07
|
Offline cacao з роду Theobroma Маг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3114 Користувач №: 41546 Реєстрація: 8-August 08 |
Мне снилось,что у меня умирают родитили,а точнее их просто убивают. И я ничего не могла зделать....Самое ужасн обыло то,что они доживали свои последнии минуты у меня на руках..... |
|
Adeline |
Відправлено: Feb 22 2009, 21:04
|
Offline маленька збоченка (с) Стать: Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2316 Користувач №: 37266 Реєстрація: 13-February 08 |
Самий страшний сон.Спочатку снився мій колишній клуб "Альянс" в який я не хожу вже 4 роки. Тоді прозвенів будильник. Але я по привичці заснула на 15 хвилин.І сниться мені, що ми відвідували сиротинець (фотка якого нище) з 8мим класом. Точніше виходили з нього і штовхались.І я йду в одну сторону і один малий в іншу. Я розштовхуюся назад в інші двері і він знов появляється. Я тіпа від нього тікала. Тоді все-таки здалась і вийшла з ним надвір і надумала йти в родину(магазин) за ред булом.А він мені каже,що Торговий світ (тоже магазин) блище. Ми хочемо перейти дорогу до Торгового світу, але тут їдуть дві огромні машити.Тіпа джипи і з фар б*є таке світло,що просто засліплює. Я чую якись крик, закриваю очі і відчуваю поштовх землі і знов крик "Кінець світу" Тоді наважуюся відкрити очі. І таке відчуття. Немає ні тіла ні нічого.Я просто існую і все.А навкруги світло,навіть не світло а енергія. Така білизна,що наповнює"щось" і мене до самої глибини. Тоді я намагаюся почути удари свого сердця і усвідомлюю,що воно не б*ється. Тоді зриваюся і фшоке збираюсь в школу. Цікаво, що я запам*ятала кожну маленьку дрібницю сну. =tap= |
|
Zaraki |
Відправлено: Mar 2 2009, 11:27
|
Offline Мудрец Чудотворець IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2872 Користувач №: 41897 Реєстрація: 23-August 08 |
Школьная библиотекарша :P . И это правда. Иногда она мне снилась в кошмариках и было реально страшно... |
|
Fluffy Girl |
Відправлено: Mar 2 2009, 16:37
|
Offline Фелпсы - LOVE ^_^ Стать: Підмайстер IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 575 Користувач №: 45203 Реєстрація: 7-January 09 |
Самый страшный сон приснился лет в 11...Не забуду его никогда. Какое то существо в чёрном ( ну что то типа смерти) убило всех моих родных у меня на глазах, потом гналось за мной...на этом сон оборвался и я проснулась... Звучит конечно не так устрашающе, но это было настолько похоже на реальность, что я весь день ходила как "зомби". |
|
Angel_88 |
Відправлено: Mar 2 2009, 20:14
|
Offline лишь лепесток розы способен растопить сердце... (с) Стать: Великий чарівник II Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 456 Користувач №: 43791 Реєстрація: 11-November 08 |
Мне на прошлой недели приснилось, как медвед в семейниках за мной бегал...может быть, для кого-то это вовсе не кошмар, но мну сильно испугалось))) |
|
Asayo |
Відправлено: Mar 16 2009, 14:16
|
Offline Опытный пользователь Стать: Великий магістр XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 96 Користувач №: 41745 Реєстрація: 15-August 08 |
Мне однажды ночью снились кошмары про что уже не помню, но самое интересное что мне стало страшно, я проснулась чтобы повернуться на другой бок! повернувшись мне снится совсем другой кошмар, я опять просыпаюсь переворачиваюсь обратно и мне сниться продолжение первого кошмара и так всю ночь!!! В результате я не выспалась! |
|
Fimka |
Відправлено: Apr 24 2009, 10:58
|
Offline ... Магістр V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 939 Користувач №: 43513 Реєстрація: 1-November 08 |
Почему-то часто стало сниться, что я иду по улице босиком, а вокруг валяются наркоманские шприцы. Много шприцов! И я наступаю на один из них и из ноги начинает сочиться кровь... Когда просыпаюсь, то становится так страшно, неуютно! Буд-то бы вся жизнь поломана и нормального будущего не будет вообще!... ПыСы: в сонник не заглядывала. Боюсь...) |
|
Anekdot |
Відправлено: Apr 26 2009, 08:58
|
Offline let it be Стать: Підмайстер XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2090 Користувач №: 47533 Реєстрація: 19-April 09 |
Мне приснился сон,что я открыла окно и прост шагнула(6-ий этаж),и так шла, шла все время казалось,что упаду..))Но самое ужасное ,когда в сне умирают близкие.. |
|
Artanis |
Відправлено: Apr 30 2009, 17:10
|
Offline Профессионал Сквиб I Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 116 Користувач №: 46068 Реєстрація: 14-February 09 |
У меня самый срашн сон был в 10 лет. В дом ворвались террористы и всех кроме меня убили. и ушли. телефон расстреляли. |
|
seymour |
Відправлено: May 5 2009, 06:29
|
Offline afterglow Стать: Великий чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4915 Користувач №: 29673 Реєстрація: 21-June 07 |
Мечта, какой ужос! эт ж надо... =-O Да, мой главный кошмар тоже был про смерть близкого человека |
|
Сторінки: (10) # « Перша ... 5 6 [7] 8 9 ... Остання » | Нова тема |