Сторінки: (105) % « Перша ... 56 57 [58] 59 60 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Haunted |
Відправлено: Feb 3 2007, 05:45
|
||
Offline †Мастер Смерти† Стать: Чарівник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 766 Користувач №: 22602 Реєстрація: 3-November 06 |
Не знаю... Если придерживаться первой версии, то в теле Волдика уже даже не седьмая часть души, а... (не знаю, считать надо, а мне лень)... До него никто не делил душу больше, чем на две части, это ведь очень опасно. Смог бы Волд выжить со столь малой её частицей? Сомневаюсь. Так что я за вторую версию. Душа ведь не физический обьект, вероятно, есть возможность разделить её именно так, как хочет владелец. |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 3 2007, 09:48
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Я висловив свою думку з приводу розподілу душ. Я згоден за Вами щодо того, що ми, мугли, не розуміємося достатньо сильно на всіх цих чарівних прибамбасах. Якщо перша веосія і справді правильна, то у тілі Реддля залишилося в межах 1/128 частини з арифмантичної точки зору. Але сила душе не в її розмірі. Правильною має бути одна з двох цих версій. Можливо, хтось може запропонувати і інші, але такого, принаймні тут, не робили. Щодо того, що душу до нього ніхто не ділив більше ніж на дві частини, як на мене якраз підтримує версію про те, що розділити її так, як заманеться буде дуже складно. Оскільки ніхто не знає як слід як. Хоча Реддль з багітьох аспектів був першопрохідцем. |
||
|
Almaren |
Відправлено: Feb 3 2007, 10:43
|
Offline Мудрец Стать: Сквиб VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1754 Користувач №: 26017 Реєстрація: 1-February 07 |
Меня смущает каждую книгу, то что все ученики растут, возмужавывают и восбабевают), только Гарри немного подрастет, а так все остается худощавым подростком намного ниже воих сверстников (особенно об этом говориться в первых частях). Но еще обще известный факт, что Гарри ну прям очень мега супер пупер похож на папу! А где-то ясно и четко говориться, что Джейм имел статное тело, и кажется был довольно высоким! Ну и как это обьеснить? =-O |
|
1enka |
Відправлено: Feb 3 2007, 10:52
|
||||
Offline Мастер Стать: Сквиб II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 866 Користувач №: 11269 Реєстрація: 2-January 06 |
А Герми в последней книжке говорила, что Гарри подрос и похорошел... Тем более отца Гарри наверно кормили на убой, а Гарри едой Дурсли не баловали... Додано через хвилину
А Герми в последней книжке говорила, что Гарри подрос и похорошел... Тем более отца Гарри наверно кормили на убой, а Гарри едой Дурсли не баловали... |
||||
|
Almaren |
Відправлено: Feb 3 2007, 11:29
|
||
Offline Мудрец Стать: Сквиб VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1754 Користувач №: 26017 Реєстрація: 1-February 07 |
А еда как-то на рост влияет? |
||
|
Prof Dumbledore |
Відправлено: Feb 3 2007, 11:51
|
||
Offline Virtual Swiss Pilot LX340 Стать: Анімаг VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1408 Користувач №: 21807 Реєстрація: 11-October 06 |
Не на зріст але на розвиток тіла. |
||
|
Роккси |
Відправлено: Feb 3 2007, 13:04
|
||
Offline жизнь-это нечто..ночная жизнь-вдвойне.. Стать: Чарівник II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 392 Користувач №: 23877 Реєстрація: 5-December 06 |
это было првые книги 2-3,и то после очередного пребывания у молли,все это исчезало |
||
|
Анют@ |
Відправлено: Feb 3 2007, 15:15
|
||
Offline --=Форумчанка=-- Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1551 Користувач №: 9398 Реєстрація: 12-November 05 |
разве там об этом говориться, то что худощавый это да а вот то что намного ниже ..... ? |
||
|
Almaren |
Відправлено: Feb 3 2007, 15:15
|
||
ну, да, в шестой пару слов про это есть, правда уже не так утрировано как раннее. Он все еще остается весьма худощав! |
||
|
Арриведерче |
Відправлено: Feb 3 2007, 23:01
|
||
Offline Времена меняются Стать: Чаклун VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4480 Користувач №: 19626 Реєстрація: 6-August 06 |
жилатильна, цитатки... и ваще... ну, худой мальчик, че в этом странного...?может у него со щитовидкой проблемы? Такие люди всегда худощавы и не поправляются.. %) |
||
|
Сторінки: (105) % « Перша ... 56 57 [58] 59 60 ... Остання » | Нова тема |