Сторінки: (25) % « Перша ... 15 16 [17] 18 19 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Consuelo |
Відправлено: Aug 9 2008, 15:25
|
Offline . Стать: Чаклун VIII Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 229 Користувач №: 28272 Реєстрація: 26-April 07 |
Бог дает нам родственников, но друзей, слава богу, мы выбираем сами. |
|
Святой Абдулла |
Відправлено: Aug 10 2008, 14:56
|
Offline Святой... Блаженный... Преподобный... Стать: Заклинач VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1593 Користувач №: 32030 Реєстрація: 31-August 07 |
-Ты кто - Часть силы той, что без числа Творит добро, всему желая зла... Гёте, Фауст |
19thNervousBreakdown |
Відправлено: Aug 17 2008, 16:20
|
Offline Мастер Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 836 Користувач №: 29717 Реєстрація: 23-June 07 |
Я люблю сидеть низко - с низкого не так опасно падать. (с) М.Булгаков, "МиМ" Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут! (с)М.Булгаков, "МиМ" |
|
Frine |
Відправлено: Aug 17 2008, 18:33
|
Offline На мягких лапах Стать: Великий чарівник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2692 Користувач №: 40109 Реєстрація: 11-June 08 |
Шум еще ничего не доказывает. Курица, которая снесла яйцо, порой кудахчет так громко, словно снесла целую планету. Марк Твен |
|
miledy Voldemort |
Відправлено: Aug 17 2008, 18:37
|
Offline Homo fortunas Стать: Кудесник I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 563 Користувач №: 38507 Реєстрація: 29-March 08 |
Уж лучше будь голодным, Чем что-попало ешь, И лучше будь один, Чем вместе с кем-попало. Омар Хайям |
|
Марена |
Відправлено: Aug 28 2008, 14:19
|
Offline загублене у вічності створіння Стать: Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1069 Користувач №: 20890 Реєстрація: 10-September 06 |
Ми цвіт нації,ми цвіль нації. Просто запам’ятай: вихід є. Є вихід з цього безглуздого фільму, вихід за рвмки сценарію. У дійсності немає ніякого сценарію. Усе відбувається вперше і все-востаннє. А головне- все відбувається насправді! Дороги назад не існує. Є тільки дійсність, яка не залишає місця для страху… У Мідних Буках стін було забагато. Поміж дітей. Поміж дорослих. Між поколіннями, між батьками і дітьми, між учителями й учнями. Чи зуміли б ми троє зруйнувати стіни бодай всередині нашого гурту? Я знаю: ми злі діти, раз надумали вбити когось. Зате ми не споруджуємо стін усередині. Ми залишаємо їх назовні. Ми будемо втікати. Все життя. Від мудрості натовпу й порад родичі. Будемо носити цеглу й будувати високі мури. Покоління байдужих. Покоління пофігістів. Але то все ззовні. Всередині муру ми існуємо, ба навіть живемо. Достоєвський написав цілу книжку про переживання чувачка, котрий уколошкав стареньку. МИ вбили й нічого не відчули. Покоління байдужих. Покоління пофігістів. Але то тільки ззовні. Усередині муру ми існуємо, ба навіть живемо. -чи я шкодую за накоєним? Ні -чи мене це якимсь чином зачепило? Ні. Ні, мене це абсолютно НЕ гребе." "тільки ти, плямистий, нікому, нічо не кажи..." Л.Дереш |
|
Профессор Мориарти |
Відправлено: Sep 3 2008, 00:15
|
Offline У вас не так развиты лобные кости, как я ожидал. Стать: Чарівник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 161 Користувач №: 40952 Реєстрація: 13-July 08 |
Цель жизни - самовыражение. Проявить во всей полноте свою сущность - вот для чего мы живем. О.Уайльд |
|
Албус |
Відправлено: Sep 3 2008, 19:10
|
Offline Всеведающий Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 8178 Користувач №: 6220 Реєстрація: 29-July 05 |
"Конечно люди верят в Бога. Просто они верят не в того Бога, котрый верит в них." Нил Доналд Уолш. |
|
Текилка |
Відправлено: Oct 2 2008, 16:17
|
Offline извращенец хД Чудотворець IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3300 Користувач №: 29455 Реєстрація: 11-June 07 |
В последнее время накопилось очень много разных фраз, стихотворений и пр., что западает в душу и память. Чтобы не растягивать страничку спрячу всё это под спойлер. Стихотворения Показати текст спойлеру Мудрые фразы: Показати текст спойлеру Цитаты из книг: Показати текст спойлеру |
|
Степной Лис |
Відправлено: Oct 14 2008, 13:10
|
Offline Всеведающий Великий чарівник III Вигляд: Група: Викладачі Гоґвортсу Повідомлень: 5017 Користувач №: 42466 Реєстрація: 13-September 08 |
Мои любимые Показати текст спойлеру |
|
Сторінки: (25) % « Перша ... 15 16 [17] 18 19 ... Остання » | Нова тема |