Сторінки: (108) % « Перша ... 75 76 [77] 78 79 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
тиховій |
Відправлено: Jul 25 2017, 19:46
|
Offline Remplis ton coeur d'un vin rebelle Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1703 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 |
Агов, ви там усі де? Пишу із свого рідного КР,спека, в 20:00 +34, рятуйте хто-небудь. Навіть на морі не так спекотно було. Фотографія на згадку про море. Уже сумую :( Показати текст спойлеру |
|
Фея кленового сиропа |
Відправлено: Aug 6 2017, 01:56
|
Offline Мастер флуда Стать: Верховний чародій X Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 31823 Користувач №: 30627 Реєстрація: 23-July 07 |
Гремучая ива, а де це? |
|
тиховій |
Відправлено: Aug 7 2017, 18:36
|
Offline Remplis ton coeur d'un vin rebelle Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1703 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 |
Пэйджик, Приморське (раніше с. Більшовик) Херсонська обл. Які там заходи сонця та світанки, це щось неперевершене. А ще медузи, так. Чудові медузи :D |
|
Флорианна |
Відправлено: Aug 9 2017, 18:28
|
Offline dreams come true Стать: Великий чарівник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4661 Користувач №: 38776 Реєстрація: 17-April 08 |
Як-то вашi справи? В мене дiйшли руки нарештi поробити на форумi щось окрiм роботи) |
|
тиховій |
Відправлено: Aug 13 2017, 14:35
|
Флорианна, справи добре, намагаюсь прийти до тями після подорожі в славетне місто Львів. А саме - вивести каву з крові :D Крім роботи, то чудово, чекаю тоді в УДК :smile_ogo: Пст. Псссс. Любі гості Інституту, в мене іноді таке враження, що я тут сама з собою розмовляю. То не є добре. Заходьте сюди хоч іноді. Я на вас чекатиму)) Додано через хвилину До речі, як ви збираєтесь святкувати день Незалежності? Які в кого плани? Поїдете кудись? |
|
Арфей |
Відправлено: Aug 17 2017, 23:54
|
||
Offline 71 час Стать: Великий магістр IV Вигляд: Група: Супермодератор Повідомлень: 30280 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 |
здається, нічна на роботі, вдень можливо на парад подивлюсь |
||
|
тиховій |
Відправлено: Aug 24 2017, 10:48
|
|||
От у мене сьогодні вихідний, але малоймовірно, що я кудись піду. проводжу святковий день за звичними, буденними справами. Нині в мене радше день Консервування хд. Мо' ввечері додам якісь фото, та це не точно. |
|||
|
Soul_EateR |
Відправлено: Aug 24 2017, 11:06
|
Offline Рыцарь-хранитель Стать: Чудотворець V Вигляд: Група: МИ Хогвартса Повідомлень: 8305 Користувач №: 48852 Реєстрація: 9-July 09 |
Звичайнісінький день чомусь. Свято зовсім не відчувається. Ось вчора ходила у кіно – люди були «більш святкові» - у вишиванках, усміхнені. А сьогодні на вулицях їх зовсім мало й у повсякденному одязі. На майдані Героїв Майдану (декомунізація, сер)) були якісь святкові заходи, але я не ходила. Прокинулась, поїла, погуляла із собаками, пограла з племінником, зараз митиму посуд. Ось і все. Єдиний, хто святкує – це племінник) Вимагає вишиванку. Зараз пошукаю фото – може вже є зі святкування на майдані. |
|
Зарезанный одуванчик |
Відправлено: Aug 24 2017, 11:21
|
Offline Мастер двойной игры © Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 15496 Користувач №: 39665 Реєстрація: 28-May 08 |
В мене сьогодні взагалі друзі втікли в Польщу, бо у Львові не буде де російськомовному немовля впасти %) Тре сьогодні в клюб сходити, там нормальні діджеї будуть. А так — звичайний день, напевно. Але півміста у вишиванках. Додано через 3 хвилин Коли ти хєровий папарци Показати текст спойлеру |
|
Soul_EateR |
Відправлено: Aug 24 2017, 11:27
|
Offline Рыцарь-хранитель Стать: Чудотворець V Вигляд: Група: МИ Хогвартса Повідомлень: 8305 Користувач №: 48852 Реєстрація: 9-July 09 |
Дивіться, що знайшла! Фото ще немає, але вже є відео параду в Запоріжжі. Той самий майдан, наші військові, старі й нові поліцейські та МНСники. Обіцяли ще військову техніку, але на відео чомусь немає. Хоча воно маленьке, парад не на п’ять хвилин. Може далі буде. Ще пошукаю. https://youtu.be/vETMyoNrTXk |
|
Сторінки: (108) % « Перша ... 75 76 [77] 78 79 ... Остання » | Нова тема |